FRIDAY!
Publicerat den

Ohhh Snaaap! Det är friday guys! Vad händer ikväll? Joo jag är på bussen nu på väg mot Fågelbro!!

Nån som inte vet va det ligger förresten så är det i Nacka på Värmdö! Nära Bullandö och Strömma. Ni vet, Fågelbro, där spelar man golf oftast, Fågelbro Golfklubb, sen dom bor i "Grönköping" som de kallas harassa swimmingpooler, ASNAJS!! Så dit ska Morfar, Margretha och Viktor flytta till nu, efter dom kom hem från Thailand flyttade dom in i husen dom bor i nu på Fågelbro men inte i Grönköping, tills det huset som är i Grönköping är färdigrenoverat, då bor man precis vid vattnet också, där man har sin båt, i vårt fall, Stora Targan och Virres Vatteskooooter!;) aaja nog om det!!

Idag va en flummig dag!! Nu ska ja bara hem till Fågelbro och idag har morfar hämtat mina kusiner, (ni vet) Klara, Ellen och Emil från skolan och dagis. Så dom kommer också va där! Så ikväll blir feeezzttt hos Moffa, Fezzt hos Maggan, Fezzt hos Virre nuuuuuuuu! De e fest nue!!;) Haha!!
JA VET LÅNGT INLÄGG MEN DET ÄR LÄSVÄRT SÅ LÄÄÄÄÄÄS PEOPLE!!

Morfar & CO (orkar inte skriva allt längre hehh!!) har köpt en minibuss i Göteborg förra helgen, dom flög upp, Linnea föjlde med! Sen åkte dom tillbaka med bussen! De e JÄTTECOOL!
Först är det två vanliga sittsar där fram, sen där bak är det som en LIMMO!
Där storlarna är vända mot varann, så längst bak är det en soffa, om i mitten är det ett runtbord man kan fälla upp!! Och så är det mic i taket och högtalare, haha den är faktist asnajs!! Det är för dom hämtar alla barn hela tiden och hjälper till med alla barnbarn!;):love:

Thanks for reading! Haha;)


 







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?