Practise Pays Off!
Publicerat den

Hello instagrammes höll jag på att skriva där va, jag menade tjoho bloggen! Har haft min egna Diamonds träning idag också, den gick bra, jag var superduper nöjd med min gymnastik idag, inte så nöjd med stunten men men!

Jag gjorde rondat, flickis, sträckt på matta, sååå nöjd!!! =D

Nu ska jag hem och stretcha ännu mer, nu kan jag bara dra min scorp/scorpion men om några månader ska jag kunna spike!! Mål till 2013!!!




PÅ 4 MÅNADER...
Publicerat den




Träning med mina bästa ungar!
Publicerat den

Hade träning idag med bästa Kidzen! :)

09:00 - 11:00 Tävlingalag, fortsättning!

11:00 - 13:00 Träningslag! <3

Min lillasyster går i tävlingslaget !




I LOVE FOOD!
Publicerat den

 
 
 



ÄLSKA CHEER LIVET!
Publicerat den

 
 



I STAN MED KILLKÅMPIZEN!
Publicerat den

Hej hej!

På eftermiddagen idag åkte jag in till stan med Oliver ;) Vi fikade i typ 100 år, och typ gick runt vid T-Centralen :)

Nu är jag hemma, ätit, ligger här med Andrea i vår stora syster/familje säng! <3 Imorn ska jag träna som vanligt!




MED BÄSTA LAGET!
Publicerat den

Hello idag var vi på någon föreläsning, haha då kom ett blogg/instagram fans till mig och vill fota ;) Söööt!

Som vanligt med Diamonds då stuntar vi överallt och sen åt vi på donken...:D

Osminkad trött tjej var jag, somnade lite där...




Tagga Cheerleading nånting!
Publicerat den

Hej hej!

Ni undrar säkert varför jag gick upp kl halv 7 imorse på en lördag morgon?

Nehe okej, ja berättar ändå! ;)

Jag ska på någon föreläsning för att bli bättre på Cheerleading hur man ska tänka osv, nästa hela Diamonds ska dit, är såååå trött!




HAHAHAHAHAHA LOVA!!!!
Publicerat den

Fast det är ju sant...! Alltid jag liksom, standard =)




FLUMMIG TRÄNING!
Publicerat den

Hello!

Idag var jag mentalt jätte trött och då blev jag lite flummig på träningen, först blev jag speedad och sen blev jag bara trött och min salto gick åt skogen kände jag...Ingen bra dag för gymnastik! :/

Jag partnerstuntade idag (not) med en kille som går i vårt mixade Senior Avacerade lag Coed X!!! :D Lol...




NEW IN, THANKS MOM!
Publicerat den

Idag efter orienteringsdagen åkte jag till träningen men jag mötte upp mamma och få fick jag 3 par nya trosor, tack mamma! <3




USCH, FY, BAJS!
Publicerat den

Hej hej!

Nu sitter jag påväg hem från Rinkebyskogen...Det var värre än förra året!!! Jag och Gabrielle sprang tsm, sen sista timmarna sprang vi med Niccolina och Maja. Mina vita gympaskor är praktiskt taget svartbruna, kul liksom!

Nu vill jag bara hem, äta, kolla på Tv och ladda träning! :)

Mina skor INNAN orienteringen...




ORIENTERINGSDAG!
Publicerat den

Hello!! =)

Idag har hela Sammis orienteringsdag i Rinkebyskogen (i Danderyd) och det är en jätte stor tråkig skog, men men :/

Det är iallafall kul att orientera och det bästa är att våranklass har en sen start så vi börjar 10:30 och slutar 13:30 eller nåt :D Sen ska jag hem och äta och ikväll träning, TAGGA! <3 Wehåå!!




IPHONE 5 HAR SLÄPPTS!
Publicerat den

Jaaa då har iPhone 5 släppts!! :)

Det var långa köer igår kväll vid Kungsträgården för att köpa den när den kom ut 00:00 idag!




GABBI & OLLIE SLEEPOVER!
Publicerat den

Igår till idag sov jag över hos Gabrielle :D Vi cyklade runt i OnePiece kl 10 till Ica som stängde vid 11 för att köpa glass och chips haha :) Vi hade jätte kul, och vi kollade på Gossip Girl!




VÄRLDENS SÄMSTA DAG!
Publicerat den

IGÅR var det verkligen min otursdag...
Det började att jag försov mig så jag vaknade 09:10 typ och jag började 08:30 :/ Vi hade heller inga tamponger hemma så då fick jag damp på mamma...Sen var det typ jätte jätte asså jätte äcklig mat i skolan...:( Jag som oftast brukar gilla allt, men men så ja åt ingen lunch, sen kom Linnea (min syrra) på att jag hade lånat hennes Abercrombie hoddie så hon fick damp...

Sen på franskan så gick Jossi en halvtimme innan vi slutade för hon skulle till läkaren så då va det inte lika kul längre...:'(

Efter skolan åkte jag och Lollo in till stan för att möta Jossi och så skulle vi fika men så råkar vi snubbla på varandra och råkar knuffa till en jätte gammal tant som var typ 80 år och vi fick ringa 112 för att hon svimmade två gånger, hon va jätte gullig mot oss och hon tyckte vi var änglar som hjälpte henne i en timme ungefär och satt med henne och så, men det var jätte läskigt :O

Och nästan tillslut när de inte kunde bli värre så kom vi försent till vår fika försöljning i skolan...

Sen regnade det ju såklart hela dagen...




SÄLJA FIKA MED KLASSEN!
Publicerat den

Igår sålde vi fika med klassen på kvällen för att samla ihop pengar till våran klassresa :)




@BLONDIEPRIVATE PÅ INSTA!
Publicerat den

Alla som känner mig följ @blondieprivate på instagram. Det är min privata och accepterar bara de ja känner och vill! Annars är det @blondinalkin ;)




THAI OCH MATTE!
Publicerat den

Sitter på Villa Pauli och äter middag/mellis ;) THAI <3!!!

Pluggar lite också medans mamma gör nåt random här. Sorry for bad uppdatering but the http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se är väldigt paj just nu :/




GRATTIS LOVA!!!
Publicerat den

Idag fyller min snygga kompis Lova år, 14!!! Wohooo! Grattis Lova, du sjunger bäst!! <3




TRÖTT DAG I SKOLAN!
Publicerat den

Jag överdriver inte med rubriken, jag låg på Lollos axel hela musiken och på svenskan, jag somnade inte helt men jag kunde inte hålla ögonen öppna, så jag låg på lollo och nästan somnade hela dagen i skolan, jag var så otroligt och ovanligt trött, jag är nog överansträngd och lite sömn...

På varje rast gick jag och Lollo till sofforna utanför skolsystern för att jag skulle få sova i lollos knä! :)




CHEERLEADERS & HEJARKLACKAR!
Publicerat den

Cheerleaders och Hejarklackar är HELT olika saker...Det finns hejarklackar som är Cheerleaders (eftersom det bara finns ett ord på engelska) och Sporten Cheerleading, STOR SKILLNAD!
 
De som är en hejarklack och dvs "Cheerleaders" på engelska är ett Cheerleading SKOL-LAG som hejar med Pompoms med high school dräkter och hejar och säger"Ge mig ett A" osv...
DET ÄR HEJARKLACK OCH DET ÄR INTE DEN CHEERLEADINGEN JAG HÅLLER PÅ MED!
Alla tror ju det beroende på fördomar och efter att ha sett massa filmer osv, men det är inte ens kopplat till vad sporten är för något...
 
Jag har ingenting emot den är typen av Cheerleading, om jag skulle gå i High School och det fanns ett skollag så skulle jag självklart gå med i det för en kul grej...MEN det är inte det som är sporten Cheerleading, det är det som vissa inte förstår, liksom vad skillnaden är...Det är en helt annan sak.

 
 

VAD SPORTEN CHEERLEADING ÄR...
 
Det är den jag håller på med, tränar 9 gånger i veckan, styrka, kondition och själva programet som vi tävlar med. Vi har inga pompoms och vi hejar inte på nåt annat lag. Det är VI som är laget och det har inget med min skola att göra. Det är alltså sporten Cheerleading, en av världens farligaste lagsporter där man tävlar med ett 2,5 minuters program i högt tempo och för att klara av detta måpste man trna upp musklerna, gymnastiken, dansen, byggen osv, vi gör inga pyramider där folk står på varandras axlar te.x... Vi är ingen hejarklack!
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna från http://youbetterwork.blogg.se/ och det är en jätte grym blogg som sporten Cheerleading, tips, bilder, nyheter, info om tryouts, hon fotar dessutom på alla lag på nästan alla tävlingar som DM, SM, EM, VM (Worlds) osv, grym! 
Hon går själv i Power i laget Eagles. Power är en Cheer förening i Stockholm! :D
 
SOM SAGT FINNS LÄNKEN TILL "TWINKLES DOKUMENTÄREN" HÄR NEDANFÖR, EN PERFEKT DOKUMENTÄR I EN TIMME OM HUR DET ÄR TT VARA 9-10 PR OCH VARA EN ALLSTAR CHEERLADER OCH GÅ I ETT ELITLAG!
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Födelsedagsfrulle!
Publicerat den

Happy Birthday igen syrran!! :)

Idag fyller som sagt Linnea min storasyster 16 år! Imorse fick ett par marinblåa UGG, chic tidning, krämer osv av mamma och av mig ett nytt Spotify kort ;)






GRATTIS LIMPAN, SWEET 16!
Publicerat den

Grattis grattis min storasyster!!!

Linnea fyller 16 år idag och när det bli morgon så ska vi väcka henne på sängen med god frukost och presenter (som man brukar) :D

Från liten plutt till snygg tönt! Love you ;) (ja, detta kan vi ju diskutera senare...)








Cheer-föräldrarmöte!
Publicerat den

Hejhå!

Idag på träningen hade vi träning 1 timma och sen de sista 2 timmarna hade vi föräldrarmöte och vi Diamanter fick också vara med! :)

Vi tog upp allt om regler om man ska gå i ett Elit lag, att vi måste äta och sova bra, pengar, om flyg och sånt till alla tävlingar osv...!




iOS 6 Uppdatering på Apple!
Publicerat den

Uppdaterade min iPhone för nån dag sen, mycket bättre, det försvinner ingenting från mobiler som kontakter bilder eller så!! :D Designen blir lite snyggare och de är lite nya smileys ;)

Det går snabbt men man måste ha WiFi för att uppdatera och minst 2.1 GB ledigt så om de inte går att klicka på knappen, radera typ massa appar som tar plats!

FYI Olika appar tar olika mycket plats. Gå in på INSTÄLLNINGAR ---> ALLMÄNT ---> ANVÄNDNING (De är den under "Programuppdatering" där du uppdaterar) och där står de alla appar och hur mycket plats de tar, sen är de ju bara att ladda ner de apparna du behövde ta bort efteråt :)

REKOMENDERAR!




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Jeans: True Religion
Top: Hollister
Hoddie: Hollister
Skor: Converse
Jacka: H&M




GRATTIS PAPI!
Publicerat den

Idag fyller min pappa 49 år!

Grattis världens bästa pappa, jag älskar dig!




SÖTA BLOGGFANS!
Publicerat den

Haha, idag efter min träning stod mina största fans utanför min träningshall och väntade på att ja skulla sluta min träning, de ville ta ett kort med mig, såååå söta!! De bara: OMG, va coolt att vi fick ta ett kort med blondinalkin och att de älskar min blogg! Att ja va världens bästa cheerleader, haha känner mig som värsta kändisen, Lol!

Brukar inte lägga upp fan bilder som
Folk tar på stan ibland osv men de här va bara så extra gulligt att de just kom ändå till Blackebergshallen bara för att få träffa mig och ta en bild!! ;)




GRYMMA BÄSTA AWA!
Publicerat den

Såg ni på The X-factor ikväll?
Det gjorde jag iallafall!

Ni missade väl inte Awa?? Hon va grym!! Hon gick i Dynamites Devils och va grym, och hon går på AF!

Bästa Awa, du har tillochmed en fanpage på insta!! ;) Du är fan känd nu tjejen, lilla cheerleader!

Kolla på TV4 Play om ni missade det, hon var den sista av alla som gick vidare och juryn var hela tagen...!

Kommer du ihåg när vi sjöng Nicki Minaj tillsammans påväg hem från RM i bussmicken? Standard :D




BÄSTA TRÄNINGEN EVER!
Publicerat den

Åhhhh gud vilken bra träning det var idag!!!!!! :D<3

Jag kom dit, var jätte taggad som vanligt med idag var ja taggad hela träningen, Allt var ovanligt roligt och jag peppade alla så alla var lika glada som jag. Idag kände jag verkligen att jag vågade vara mig själv i laget och lärde känna alla bättre.

Alla va så snygga idag också med vårat "Amerikanska Cheerleaders" som tema på träningen, alla hade glitter på ögonlocken och många hade halvtofs med lockigt hår och alla hade rosett :D
De va mycket glitter! I LOVE THAT!

ÄLSKADE FLUMMIGA DIAMONDS! <3




SÅ. SÖTA. FANS. JAG. HAR.
Publicerat den




TAGGA TEMA TRÄNING!
Publicerat den

Hej hej!

Imorse tränade jag två Miniorlag min första träning som tränare :D
Det var jätte kul!!

Sen gjorde jag mig i ordning för min egna träning 15-18 i Blackan! <3

Vi har tematräning idag: USA CHEERLEADERS! Asså inte att ha USA flagga färgerna utan att se ut som en Amerikansk cheerleader när den tränar! :D

Håller på att locka mitt hår!






SKÖNHETSTIPS!
Publicerat den

1. Kamma ut ditt hår med en kamm (inte borste) när du har baldam i håret, då blir det jätte lent och då slits inte håret eftersom du inte behöver borsta ut trassligt blött hår...

2. Håret växer snabbare och det blir tjockare om du inte plattar eller lockar håret hela tiden, det sliter fruktansvärt mycket på håret...

3. Köp en dyr solkräm på sommaren, en som har bra kvaleté, den bästa och snyggaste brännan får man om man solar lite i taget med solkräm!

4. Överdosers inte med smink till vardagen, då blir du snyggare till fest!

5. Sköt dina tänder väl, borsta 2-3 gånger om dagen och noga, vill du ha jätte vita tänder så använd pepsodent white now!




80-ÅRS FEST!
Publicerat den

Hej hej!

Nu är jag på 80 års fest för Gunnar i min släkt :D Jätte god mat!




STRÄNGNÄS!
Publicerat den

Hej hej, idag är det lördag!

Imorse vid 10 åkte jag, Andrea, Pappa och Jennifer iväg med bilen till Strängnäs, det är ungefär drygt 1 timme från Stockholm. Pippis har gymnastik tävling så hon var redan där.

Nu äter vi lunch på en Thairestaurang och sen ska vi hallen och kolla på prisutdelningen :)





Friday Afternoon!
Publicerat den

Gud vad skönt med fredag. Det bästa med hela fredagen är att...

1. DET ÄR TRÄNING KL 17-20
2. Det är helg
3. DET ÄR TRÄNING!! TAGGA!!

Är alltid taggad för VARJE träning! :D






TWINKLES ALLSTARS!
Publicerat den

OMG YOU HAVE TO SEE THIS!
 
Det är den här Twinkles Allstars. Det är en dokumentär om ett av världens mest bästa lag "Twinkles". De är 8-12 och år världsstjärnor. Dokumentären är 1 timme och det är så värt.
 
De är så gryma, söta och det är lite som Svenska Hollywoodfruar asså att man följer vissa personer liv hela tiden. NI MÅSTE SE!!!
 
Det är också en jätte bra film att se för att verkligen förstå vad Cheerleading är. Jag vet att jag skriver det hela tiden men det här är verkligen så. Inte bara själv lagsporten uatn hemma, läxor, det är en livsstil. Hur mammorna är, hur ens rum ser ut eftersom man går på cheerleading, som jag skrev, de flesta är liksom 9 år...
 
LÄNK HÄR----------> http://vimeo.com/47791258
 
Här är lite bilder från inspelningarna!
 
 
 
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
http://vimeo.com/47791258
 
http://vimeo.com/47791258
 
http://vimeo.com/47791258
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
 
 
 
 
 



INSPIRATION BY GABI BUTLER!
Publicerat den



 
 



SUPERGIRL - ZARA LARSSON!
Publicerat den

Den här låten är väldigt bra tycker jag, eller asså hon har så grym röst Zara ;)
12 år gammal var hon när hon spelade in den här låten..
 



CRAZY MORGON!
Publicerat den

Imorse vid typ 3 väckte Andrea mig (vi två sover i en stor familjesäng tsm) och berättade att hon drömde en mardröm, sen väckte hon mig kl 5 och berättade en rolig dröm och somna igen, fett random pandan!!...

Vi gick up vid 6 och sen gick Philippa upp också, Jennifer och pappa. Vickan somnade i soffan så alla utom Linnea (som åkte hem till mamma igår) var hemma imorse och de va kaos. Jag hade glömt halva mitt smink hos min mor och allt va bara skit, blääää!







TJEJMIDDAG + DADDI!
Publicerat den

Igår hade pappa en middag med alla sina 5 döttrar. Vickan, Linnea, jag, Philippa och Andrea. Det var jätte gott och sen fick vi Ben & Jerry's och massa marabou chocklad :D




VAD ÄR DET JAG INTE KAN?
Publicerat den

Igår fick jag världens mest dummaste kommentar...
Vad är det jag inte kan? 
 
TACK BÄSTA EMELIE FÖR STÖDET!
 

 



ÄR DET INTE FREDAG?
Publicerat den

Det känns som fredag idag...
Aja jag ska ha engelska som första lektion, vi har ska ha våra presentationer...:/ Not veri big lajk!

Efter skolan ska jag hem till pappa...
Jag har inte träffat pappa, jennifer och mina småsyrror sen i somras, saknar dom så!! ANDY HÄR KOMMER JAG!!!




VET NI VAD JAG DRÖMDE?
Publicerat den

Åh herregud!!! Inatt drömde jag nåt som ja inte kommer ihåg men en del var att vi skulle gå till en frisör, sen när jag kom hem hade jag håret uppsatt i en tofs...
Då kände jag på mitt hår och de va jätte kort, asså lin tofs va bara typ 1 dm...
De va jätte läskigt och jag blev jätte ledsen, schockad och besviken men såklart vaknade jag och hade lika långt hår som vanligt...:D




NU FUNKAR MIN MOBIL IGEN!
Publicerat den

Det är bara att smsa, kika, ringa eller vad ni nu gör! Nu funkar min mobil som vanligt igen :D




ON WENSDAY WE WEAR PINK!
Publicerat den

Dagens Outfit!

Tröja: Gina Tricot
Jeans: Crocket
Jacka: Miss Softy




JAG ÄR CHEERLEADING TRÄNARE!
Publicerat den

Hej hej! Nu har jag blivit Cheerleading tränare i Solflickornas Cheer förening STARS.
Det är mini-miniorer och miniorer :)
Min lillasyster Andrea går där i Mini-miniorer Fortsättningslag ;) Philippa min andra lillasyster går i elit gymnastik i Solflickorna också! 
 
SOL-flickorna är en gymnastikförening i Stockholm som startade sin cheerleadingverksamhet hösten 2010. De har idag fyra grupper för mini-miniorer och miniorer. Vad jag förstår är det cheerleaders från Dynamites som är tränare där. I senaste numret av deras föreningstidning har dem tema cheerleading. Läs HÄR.
 
 

Jag tränar båda grupperna 09:00 - 13:00 på söndagar! :)
 
 
 
 



MIN SÖNDAG!
Publicerat den

Såhär kommer alla mina söndagar se ut framöver nu när jag är trnare...
 
09:00 - 11:00 Tränar STARS mini-miniorer, cheerleading tränare
11:00 - 13:00 Tränar STARS mini-miniorer, cheerleading tränare
13:00 - 14:30 Åka direkt till Blackeberg, det tar en och en halvtimme
15:00 - 18:00 Min egna Diamonds träning
18:00 - 19:30 Hem från träning i blackan
 
Japp, så ser mina söndagar ut...:)
 

 



MIN VARDAG!
Publicerat den

Heeee hooo!!

Det här är min vardag varje dag mes Jossi, ingen annan fattar va vi snackar om, så vi asså!!




VI SOM SKULLE PLUGGA...
Publicerat den

Hej hej!
 
Efter skolan idag gick jag och Jossi hem till henne och åt mellis, sen skulle vi plugga.
Vi skulle göra klart våra engelska presentationer på våra skoldatorer och när jag var klar så skulle ja kolla om Jossi också va klar men hon satt och kollade på skor...Jossi i ett nötskal...! ;)
 
Vi fortsatte att plugga men plötsligt hör jag en melodi...Då sitter Jossi och kollar på barnprogram på hennes dator istället för att göra klart skolarbetet...Det verkar vara ganska spännande...
 
 



SOLSIDAN SÄSONG 3!!!
Publicerat den

Solsidan säsong 3 börjar den 7 oktober kl 20:00 på TV4!
Guuud vad jag längtar!
 




IN PÅ SVENSKA!
Publicerat den

Känner mig jätte mainstream som sitter här med Andreas Marc Jacobs datorfodral och mitt Marc Jacobs iPhone skal, men annars är jag 100% hipster ;)

Nu ska jag in på svenskan!




LUNCH MED LOLLO!
Publicerat den

Idag på lunchen åkte jag och Lollo till torget och åt lunch på Sibylla :D




LADDA INFÖR EN TRÄNING!
Publicerat den

Hej hej!

Varje träning måste vi ha mycket energi och myclet mat för vi inte ska svimma så vi måste dricka mycket vatten och så! :D

Mat innan träning, mellis på träning, mellis direkt efter träning och middag nr jag kommer hem!




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Tröja: Abercrombie & Fitch
Jeans: Gina Tricot




HEMKUNSKAP!
Publicerat den

Nu gör jag och Edwin nåt slags rotmos, de smakar sådär :)




HEJ, JAG SOMNADE PÅ MATTEN!
Publicerat den

Jag sov ändå hyfsat bra inatt och ändå somnade jag på matte genomgången, nej men jag la mitt huvud på armen och sen bara somna jag :/

Sen väckte Aida mig efter nån minut och då tog ja bilder på dom! <3




Jag är så inte mainstream...!
Publicerat den

Inga kommentarer på detta inlägg tack!

Djursholm är så överskattat...

Jag tycker verkligen att jag har min egna stil, jag är inte mainstream bara för att jag har svarta jeans och en hollister tröja, jag köper precis vad JAG SJÄLV tycker är snyggt. Jag bryr mig inte om någon inte tycker om de för jag är bara mig själv. Jag bryr mig inte om märket eftersom jag köper det jag gillar. Om man går i min skola så har nog varenda barn minst 5 Abercrombie plagg, 5 Victoria's Secret plagg (tjejer) osv. Man är inte bortskämd för det för föräldrarna har ju pengar men jag menar, lite överskattat är de ju att typ mer än hälften av alla elever har Marc Jacob's datafodral, jag menar, där är det lite mainstream, så alla i Sammis och resten av världen... Jag säger inte att alla i Djursholm är svinrika och att alla som är rika bor i Djursholm, men liksom, Danderyd, Lidingö, Saltis, de här liksom lite ihop där...

Jag köper det JAG tycker är snyggt, jag har på mig vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. I am me, only Me and myself! Respect that or get out of my space! ;)








TRUE AS F*CK!
Publicerat den




TACK BÄSTA ELIN!
Publicerat den

Idag på träningen fick jag en Bow som Elin hade gjort till mig, hon går i Daisies :) Den a jätte fin, Puss! <3




THINK PINK - EVERY MORNING!
Publicerat den

Visste ni att jag alltid har något rosa på mig? Varje dag har jag alltid något rosa på mig, de kan va från tröja till tofs, bara nåt litet, En vana bara, har mycket rosa i mina garderober :D




BLONDINALKIN IN ACTION!
Publicerat den




BLACKAN I 6 TIMMAR!
Publicerat den

Hello!

Imorse åkte jag med Valle till Blackan eftetsom Dragons började 12 och deras träning slutar 15 då min börjar sååå har tränat lite med Dragons och gjort massa gymnastik, och nu ska jag tagga min egna Diamonds träning i 3 timmar till! :D




GODNATT BLOGGEN!
Publicerat den

Nu säger vi godnatt, Puss å kram!
Imorgon blir det träning, Pussss

Jag och min älsklings Emil!<3




LILLA KYCKLINGEN!
Publicerat den

Hej hej!

Just nu ligger jag med Emil i soffan och kollar på Lilla Kycklingen :) Ellen och Klara sitter här bredvid oss och håller på med iPaden, vi väntar på maten!




The typical Cheerleadern!
Publicerat den




SVAR PÅ FRÅGA!
Publicerat den

Hur kunde du veta att det var Blondinbella som gick in på din blogg?

Svar: För att min mamma pratade med henne häromdagen om då sa hon att hon skulle kolla in Blondinalkin och när ja kom hem kollade jag min Google Analytics och då hade hon de ;)




COOLA SKOR!
Publicerat den

Shit va coola skor kag hittade i en affär utanför Stuegallerian :) Grymma färger!




STUREHOF!
Publicerat den

Hej hej!

Nu sitter jag inne på Struehof i Sturegallerain med mamma, Anki och Peter :)! Mamma stylde ju deras bröllop, alltså de hade ett kändis brölloå för både Anki och Peter är känsidar ;)




GUD VAD SKÖNT MED SOVMORGON!
Publicerat den

Hej hej!

Inatt sov jag i 11 timmar, det beövde jag verkligen! När mamma väkte mig låg jag och hon och kollade på Pippi i mammas stora säng ;) Standard med barnprogram! Idag ska jag in till Sturegallerian och sen till Nacka till min morbror och mina kusiner och så :)




SKOLFOTO 2012!
Publicerat den

Hej hej! 
 
Mina skolfoton för årskurs 8! Och klassfotot får ni också, vi hade fett bra företag, så vi fick hem en kod och så var de online och så fick man 4 olika skolfoton :D







Klass 8A, Viktor Rydbergs Samskola Djursholm!♥




YOU'RE AMAZING GABI!
Publicerat den

Du är grym, min största Cheer Idol! <3
Inte photoshopat, #nofilter #partnerstunt #Gabi #Butler #Amazing #Cheerleader #Flyer #Topgun #toetouch <3




NU ÄR JAG VERKLIGEN TRÖTT!
Publicerat den

Hello!

Nu har jag jobbat tsm med Diamonds, Dragons, Devils och Coed X från Dynamites i 5 timmar :/ Åhhh i början var det kul, sen blev det lite trist och sen blev man jätte trött, vi skulla packa 30 000 påsar med 1 kexcholad, en banan, en energidryck, en påse nötter, osv i varje påse! Åhhh det var så jobbigt men jag åt jätte mycket av alla grejer ;)

Påsarna är till STHLM Maraton löparna nu imorn eller när det är :) Pengarna vi tjänar går till lagkassan! Nu är jag på T-Centralen och är påväg hem!




AWKWARD!
Publicerat den

Helloj!
Kollar ni på Awkward? Jag började med första säsongen i onsdags, var väl bra men inte dierekt bästa serien jag har sett! :)
 




JAG SKA ALDRIG RÖKA!
Publicerat den

Kolla vad vi fick se på NO lektionen igår, JAG SKA ALDRIG RÖKA!




WILLIAMS LISTA!
Publicerat den

William Spetz (Lillabloggen) har gjort en SVT serie nu, gud va kul asså!
Kolla trailern här + att han la ut en ny vanlig lillabloggen video i morse också, kolla youtube! :D
 
Första avsnittet: 23 september 19:00 på SVT!
 
 



BLONDINBELLA CKECKADE IN!
Publicerat den

OMG, GISSA VEM SOM GICK IN PÅ MIN BLOGG IGÅR??
 
BLONDINBELLA!!! :D

Åh jag är såå glad! Hon är så en av mina blogg förebilder!
 



DEPPMODE!
Publicerat den

Idag är det typ jätte deppit väder ute och då blir hela dagen helt jätte depp, regnit och jätte trist, förlåt men jag klarar inte av mer deppiga dagar, solen vart är du?




FRUKOST SERVERAD!
Publicerat den

Hello!

Idag gick jag och Gabbi upp och åt en väldigt speciell frukost...:D

Jag satt i OnePiece och för ja frös, LOL!
Pussss nu ska vi till skolan!




SLEEPOVER WITH GABBI!
Publicerat den

HEJ HEJ AMIGOS!

Nu ligger jag och Gabbi i soffan och kollar på Mean Girl 2 och äter godis och chips och dipp och dricker sprite :D

Vi tjockar oss ikväll känner jag, först donken till middag och sen allt de där ;)

Vi satt ute och åt donken på Gabrielles kl 9 på kvällen när de va kolmörkt ute så vi satt med oncepiece och filt och ljus, såååå mysigt!! <3

Nu ska vi plugga franska :/ Stort prov imorn med 216 glosor...:( PALLA!!




TÄBY C MED LELLE!
Publicerat den

Idag efter skolan åkte jag och Gabbi/Lelle (två smeknamn, Gabrielle först hem till mig och sen till Täby Centrum, vi var inne på Hollister, Jackie, Twilfit och donken, vi köpte middag att ta mä! ;)




VILSE I SKOG!
Publicerat den

Hej hej, idag har jag varit med Gabrielle hela dagen, först orienterade vi tillsammans på gympan :D

De va jätte kul, fast vi kom sist så vi fick skjuss av Kakan i hennes bil (våran gympalärare) :)




SÅHÄR KUL HAR JAG DET JUST NU...
Publicerat den

Nu har vi då NO...
 




BE YOURSELF!
Publicerat den

Va alltid dig själv, no matter what, annars kan du altid vara en myrslok som jag!
 




Goodmornings folks!
Publicerat den

He hej mina bästa gullungar!

Klockan är bara 06:58 och jag sitter redan på bussen och har suttit här i 10 min! ;) <3 Påväg till skolan, dåligt sminkad, tött och ful! :/ (och råka sätta på mig jeans shorts fast de va askallt ute)






AMANDA, DU ÄR SÅ SÖT!
Publicerat den

Amanda, du är helt stört vacker!

Visst är hon? Min kompis Amanda, hon redigerrar intre sina bilder eller så utan hon är såhär söt i verkligheten också. Det är helt sjukt, drömutseénde. Liksom stora ögon, stora lppar, söta kinder, asså OMG!
Puss på dig!♥
 



Mitt skolfoto + svar på fråga!
Publicerat den

Hello!

Här får ni en liten smygtitt av mitt skolfoto i år.

Jag fick just en fråga om vart jag hittade det. Dem ligger digitalt (asså på datorn) på lärarnas schoolsofr och jag tog bild på Annas (vår slöjdlärare) skärm ;)




Life goes on without you baby!
Publicerat den




GLEE SEASON 4!
Publicerat den

OMG, OMG, OMG, OMFGGG, ANDAS!!!!
 
IMORGON KOMMER GLEE SÄSONG 4 UT (i USA) men tänker kolla på nätet!
OMG I AM SUCH A GLEEK!
 

 
 



IPHONE 5, LOOOOL!
Publicerat den

Lite iPhone 5 videos, innan den kom ut när folk inte visste hur den skulle se ut eller vara!! LOL
 
 
 
 
Och sen lite bilder på hur folk trodde den skulle kunna se ut...
 
 
 
 
 
 
 



NU BLIR DET PLUGG!
Publicerat den

Eller inte...Jag har massa läxor men pallar verkligen inte idag!
Ska ladda ner Gossip Girl Season 1, (jag vet, jag är störd som aldrig sett Gossip Girl) och medans ja väntar
ska jag kolla på Pretty Little Liars :D
 
 
 
 
 
 
 



ISON & FILLE!
Publicerat den

SWAG!

 

 

 

 




HÄMTAT PÅ DAGIS, CHECK!
Publicerat den

Näää ja skoja, men jag åkte från skolan idag till Lupus dagis, där Emil går och lämnade in min prao lapp, känner mig så stor :D

Nu är jag påväg hem till Fågelbro !<3




FIKA MED JOPPS INNAN IDROTTEN!
Publicerat den

Hello!

Jag och Jossi köpte en bulle och en festis var innan vi skulle ha cykelorienterning på idrotten ;)

Varken jag eller Jossi kan ju cykla från stan/täby så vi fick gå runt (njaa eller egentligen fick vi sjuss av Lollo och Sara på deras pakethållare :D)




MISS SUMMER 2012!
Publicerat den






MINI FRÅGESTUND!
Publicerat den

Kommer svara i video eller i text, har inte bestämt mig än :)
Har inget liv just nu så fråga mig frågor!
 
SVAR KOMMER IMORGON!
 




TRÄSJÖLD!
Publicerat den

Hello Amigos!

Sitter på slöjden och försöker komma på vad jag ska göra, är sist med att komma på...:/
Som vanligt dårå, har precis sätt mitt skolfoto föresten, blev sådär halvfin, med tandställning och allt ;)
 



DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Tröja: H&M
Shorts: Gina Tricot
Ballerina: Din Sko
Datorväska: Juicy Couture
Kappa: Little Renrown




I AM ALWAYS SINGING OUTLOUD AT HOME!
Publicerat den

Här är lite låtar jag brukar sjunga när jag är själv hemma och spelar in...!
 
Complicated - Rihanna
Because You Loved Me - Celine Dion
If A Ain't Got You - Alicia Keys
Fucking Perfect - Pink
Dynamite - Taio Cruz
Another Day - Amy Diamond
Pray - Justin Bieber
Mistletoe - Justin Bieber
 

 



10 BÄSTA SAKERNA I MITT LIV!
Publicerat den

Här är 10 st grejer (i ordning, "ungefär") som jag aldrig skulle klara mig utan. Om de nått av de skulle försvinna så vet jag inte vad jag skulle ta mig till...

Jag skulle nog bryta ihop..This is what I live for <3


1. Cheerleadingen (!!!)
2. Musik
3. Kärlek
4. Familj + Vänner
5. Min blogg
6. God mat + Frukt
7. Mitt långa blonda hår
8. Mina älskade stöttande fans (utan er hade jag aldrig klarat mig)
9. Min självkänsla
10. Nicki Minaj




GUD VAD DET ÄR KUL ATT BLOGGA!!!
Publicerat den




MOT NACKA, DAGIS OCH FRÄNT HEM!
Publicerat den

Hello!

När jag kom hem bytte jag om från Jeans och tröja till jeans-shorts och en annan tröja, för de va jätte varmt p eftermiddagen (så är de varje dag nuförtiden) !

Nu ska jag till Lupus Dagis i Nacka och fixa min Prao, där går Emil :) Nusssii!

Jag skulle praot på typ Eyeworks först asså och hålla på med Media och Tv men sen tänkte jag praoa hos pappa men de är för farligt för mig, som vanligt...:/

Eftersom jag ÄLSKAR småbarn så är dagis ingen tvekan, gud va kul! Så ska dit nu, be dom skriva på min prao lapp, sen ska jag sova på Fågelbro (Fan, kom precis på att ja glömde bikini :( Neej!!)

Pussssss




NY ROSLAGSBANA!
Publicerat den

Hej hej!

När jag åkte hem idag så gick jag på tåget (Roslagsbanan) och det är värdta nya asfräsha vagnen, asså den va jätte fräsh!! :D

Spotlights i taket, vitt och nytt, tunnelbanatygsäten, en skylt i taket där det står vilken station som är nästa, de ropar också ut en inspelad röst som i tunnelbanan, asså de va så snyggt gämfört med de gamla!




R.I.P 9/11!
Publicerat den




INSPIRATION!
Publicerat den

Tumblr_ma5jpokbfy1r0mawxo1_500_large
188306828139710510_m9uc36op_c_large
Tumblr_m00l5rcdot1rq5sero1_500_large
Tumblr_ma2f9p7vlw1ql8zgoo1_500_large
Tumblr_m9bgedbcsi1qedc45o1_500_large
Tumblr_m9om15v1ep1rcbzcso1_500_large
Tumblr_ma3qqz2enj1ql8soko1_500_large
Tumblr_m6h9fr0tbu1r7vagwo1_500_large



SO CHEERLEADING IS NOT A SPORT?
Publicerat den

WATCH, WATCH, WATCH!!!
 
 



TWINKLES ALLSTARS!
Publicerat den

SEVÄRD SEVÄRD SEVÄRD!!!
 

Det här är som en dokumentär om Cheerleading. Allstars Twinkles, de är typ 6-10 år och grymma.
SÅÅÅ SEVÄRD, så får ni se liksom bakom kulisserna för tävlingar, träningar och vad det egentligen handlar om.
 
 
 



L'ecole á la music!
Publicerat den

Hi hi!

Idag var jag 20 min för tidig till skolan eftersom vi börjar 09:50 på måndagar och tisdagar måste jag ta ett tåg som kommer fram så jag är 20 min tidig :/

Nu har jag musikprofil i två timmar! :D




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Tröja: TOPSHOP
Jeans: SALT
Skor: Converse




EN VANLIG MÅNDAGSKVÄLL!
Publicerat den

Hej hej amigos!

När jag kom hem efter skolan bytte jag om för cheer practise, åt cocosglass, packade cheer väskan, kollade lite på "LOL" och sörjde över att jag inte kommer ha tillgång att titta på THE X-FACTOR EFTER SOM JAG TRÄNAR MITT I PROGRAMMET...:(

Sitter på roslagsbanan påväg hem nu i allafall efter träningen, är hemma vid 22:15! Har vart på träning 18-21 i Eriksdalshallen ;) Mycket mycket mycket styrka, undra om jag kommer ha träningsverk imorn??? Hmm JAAAA!!






NY PROFILBILD PÅ FACEBOOK!
Publicerat den

Hej hej!

Har bytt profilbild på facebook! :) Jag tog den nyss. Vad tycker ni?






ICECREAM BEFORE BEDTIME!
Publicerat den

Hej hej, kl är snart 11 och jag äter glass, I am such i badass :)
Hemmagjord cocos glass som Limpan tog med sig hem från jobbet idag! MUUUMS!! I LOVE IT!
 




THE X-FACTOR SVERIGE!
Publicerat den

OMFG!!!!!!! Shit, DETTA ÄR MITT NYA FAVORITPROGRAM!! Jag älskar det!!

Nya Talang/Idol, fan va grymt, jag ryser typ, asså åhhhh!! THE X-FACTOR IN MY HEART!<3

Första programmet idag 20:00 på TV4!




EN GÅVA JAG HAR!
Publicerat den

Åhh mitt hår växer så snabbt, när jag åker till Thailand på höstlovet ska jag klippa topparna och lite upklippt så det blir lite frisyr :)




LÄNKBYTE MED IDA!!!
Publicerat den

Hej hej!
 
Ni borde verkligen kolla in min Idas blogg. Hon går i Diamonds med mig och är typ en av de roligaste personerna där, såå snäll och grym!♥
 
http://byiida.blogg.se/
 
KLICKA PÅ LÄNKEN OVANFÖR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!
 
 
 
 



BASKET TOSS MED FLISAN!
Publicerat den

Hej hej, idag tossade vi lite också, Flisan som topp :D Vi gjorde bara vanliga raka!




LILLASYRRAN, 8 ÅR DÅRÅ!
Publicerat den




MYSDAG MED DIAMANTER!
Publicerat den

Hej hej!!

Idag gick jag upp och tänkte ha en pluggdag men naaee, ja ångrade mig ;)
Istället åkte jag till Rålis parken och stuntade med några av mina diamonds!
Vi fikade och låg på filtar och tog kort, Flisan och Moa som topp :D

Vi hade två två baser i byggen, utan bakperson, hardcore där ;)





LÖRDAG!
Publicerat den

Hej hej! Skrev förrut om morgonen. Efter frukosten kollade jag, Sara, Kicki och Lollo på Saw 2 och sen låg vi i våran hemmagjorda myshörna framför Kickis hemma bio och alla höll på med mobilerna ;) Standard...

Till lunch åt vi pannkakor med socker, sylt eller chokladsås :D Jättegott !!

Efter det gick vi ner till Kickis källare och satt i sofforna utanför hennes bastu, det var jätte fint väder ute, soligt och höstvarmt så vi funderade på att bada i poolen och basta och ha värsta spa dagen med ansiktsmasker osv men ingen pallade när vi väl skulle börja, också standard ;)

Såååå vi gick upp och kollade på mera film istället, först Hipp Hipp Hora och sen någon snuskig komedi :)

Myyyysig slappdag, Jossi och jag somnade framför Hipp Hipp Hora förresten, haha, fast klockan var 4 på eftermiddagen och vi hade sovit hur länge vi ville på morgonen ;)






LAST NIGHT!
Publicerat den

Hello!

About yesterday!
Vi har inte tänkt att gå på Maja Nymans fest först för jag tackade JA till en annan fest som Valle hade bjudit mig på :D

Men sen tacka jag nej till den för jag, Kicki, Jossi, Sara och Lollo och Lelle ville gå på en fest alla tillsammans men de var gästlista så vi gick dit med slupmen och vi visste inte om de va sp viktigt med den där listan men tydligem ;) Aja anyway, det var ändå askul igår efter :D




SAW 2!
Publicerat den

Hej hej!!

Imorse gick Lollo ut tidigt för att åka på sin konståksträning :D

Jag, Kicki, Sara och Jossi har ätit världens godaste frulle, nu har vi möblerat om hela Kickis hemmabio rum :D Vi har gjort värsta mysiga ligg/sittplatserna, YEEEEYYY! Nu ska vi se SAW 2!!





SKOLA, TRÄNING, UTEKVÄLL!
Publicerat den

Hej hej!

Igår efter skolan åt jag mellis med Lollo på pavven och sen drog jag till träningen som var i Blackan (Blackeberg) 17-20 och sen efter åkte jag hem till Kicki där Kicki, Lollo, Jossi och Sara var. Vi gjorde oss i ordning lite och vi hade tänkt att gå på festen hos en tjej i vår pararellklass men vi kom inte in men de gjorde inget för vi hade inte tänkt att få från början ändå :D

Vi kom hem till Kicki sent, åt "Middag" och sen somna alla 5 i Kickis dubbelsäng..;)




LOVE YOOOOOUUU!!
Publicerat den

Awwww, lite av några kik jag har fått i veckan, alla från olika personer, jag blir så glad!! <3 ILY!






MÅSTE FÅ SKRIVA AV MIG!!!
Publicerat den

Det här med cheerleading...

Det är ganska roligt att de som inte är cheerleaders vet inte vad det är för något och de som inte säger att det är en sport är ju de som själv inte har provat på som cheerleader. Jag menar alla som är cheerleaders säger ju sanningen att det är en SPORT men de som liksom inte har provat träna en cheeer träning kan ju inte veta och hur kan det då komma sig att alla som sen provar på cheerleading ändrar sin åsikt till att det är en sport...Det är nåt ni ka tänka på, det är för att de är då dom fattar, när du har tränat en träning...! Guuuud det finns så många fördomar om cheerleading men det är ju för alla BLANDAR IHOP det med "hejarklacks trams som sitter på en läkare eller är på golvet/marken med pompoms och ropar (ge mig ett A)" liksom, HAHAHA, High School Musical säger jag!...Det är liksom så roligt...haha!
 
Innan cheerleading blev en officiel sport och utsedd till världens farligaste lagsport så skrevs det på nån random sida som han som skrev artikeln själv inte visste vad han snacka om eftersom har han aldrig hade provat...!!
 

Såhär svarar en allstar cheerleader...Jag har bara ett ord för det svaret: W.O.R.D!!!
 
I am a all star cheerleading and have been for 8 years. i practice 6 times a week and i can tell you this judge has no idea wat he/she is saying. if cheerleading wasnt organised then how would you do a 2:30 routine and have no one hit the floor as you lift them above your head and toss them into the air as they twist their bodys in ways you would think were imposible. as we do handsprings fulls layouts and tucks we have to keep the face of a champion, of someone whos extremly proud of what we do and how we do it. in the middle of the routine you think your going to cloapse but you keep going anyway with that same face. sharpening your body motions as much as possible, one wrong placement of a finger... there go's some of the score. your body aches as you push yourself to the end of your routine. at the end you feel as if you just had ran around the earth, lifting mountains, and swimming all the oceans. this is my SPORT and always will be. i could go on for hours, days, months , years about why cheerleading IS a sport but i only have so much typing space. so i will end this with what i love, CHEERS!
 
 



BITCH PLEASE!!!
Publicerat den

Just Saying...!!!



TRUE FACTS ABOUT CHEER!
Publicerat den

Tumblr_m79rbsi1yf1rszrmjo1_500_large
 
Tumblr_m3k4jwyagl1rszrmjo1_500_large
 
Tumblr_m5u5jww8df1rszrmjo1_500_large
 
Tumblr_m5cv09unb01rszrmjo1_500_large
 
Tumblr_m6cqawjaww1rszrmjo1_500_large
 
 
Tumblr_m1iay96upm1rszrmjo1_500_large
 
Tumblr_m5rxnrebl51rszrmjo1_500_large
 
Tumblr_m4umyvaylb1rszrmjo1_500_large
 
Tumblr_m1ibn2qz3x1rszrmjo1_500_large
 
 
 



VECKANS HETASTE LÅT!
Publicerat den

 



DETTA ÄR SÅ JAG...
Publicerat den




DET ÄR MITT LIV, INTE DITT!!!
Publicerat den

Hej hej min blogg!! :)
 
Ville bara säga att jag har ganska mycket självkänsla så jag bryr mig inte om folk säger att jag är dålig på nåt eller att de går rykten om mig (vilket det gör just nu i skolan) tänker inte svara JA eller NEJ, vad jag än säger eller vad som sägs är det inte sant. Jag vet ju själv vad jag gör osv, det är mitt liv och inte ditt, de som knappt känner mig eller går i min pararell klass vet ingenting, och jag orkar inte svara på "Är det sant?" eller liknande för att jag tänker inte svara vad som än är sant...! Ni får hålla på hur mycket som helst och snacka men sanningen är: jag bryr mig inte, ni som snackar om mitt liv är det tydligen viktigre för er än erat eget, just saying! I don't care..! Det är bara töntigt och väldigt omoget!
Puss
 

3 år gammal bild!♥ Liten tjej i pyjamas och osminkad ofc :)
 
 
 
 



SUMMER 2012!
Publicerat den




EXTREME TAS BORT!
Publicerat den

Den 26 augusti (tror jag det var) ska Extreme på Gröna Lund tas bort :(
Även om jag har tröttnat på Grönan så är min favorit atracktion Extreme, sååå synd, men Grönan bygger ju alltid något nytt varje år så det måste finnas plats...

Visste ni förresten att varannat år bygger gröna lund något "oläskigt" (Där längdgränsen är 120 cm) och varannat år något läskigt (Från 140 cm) :)




IDAG LOCKADE JAG HÅRET!
Publicerat den




MIN STUDIETEKNIK!
Publicerat den

Hej hej!

Tänkte berätta lite om min studieteknik. Hur jag pluggar efter skolan och göra det på det enklaste sättet...
Jag har väldigt svårt för läxor, jag kan typ inte komma hem och göra läxorna, det går inte men jag försöker i allafall.

Här kommer lite tips som jag vet funkar och hur det går bäst för mig i skolan...

1. Om du har några glosor eller en text du ska läsa på tills kanske nästa vecka. Läs igenom 1-3 gånger per dag, det tar inte så lång tid och det sätter sig automatiskt i ditt minne om du läser det om och om igen varje dag.

2. Sitt INTE uppe sent på kvällarna och plugga stenhårt. Sov istället och gå upp tidigare, tro mig, det hjälper inte att sitta uppe sent. Det sätter sig inte i minnet lika bra då.

3. Om du ska läsa en text: Följ med ditt finger i texten och i nästa rad sätter du fingret på det ANDRA ordet. För när du ska flytta ditt finger till nästa rad så har du redan hunnit läsa det första ordet...;)

4. Bestäm dig bara för att göra läxorna, om du bara gör dom, så lovar jag, på kvällen att det kommer kännas så skönt.

5. För glosor: Använd "Glosor.eu".

6. När du har matteläxa te.x, om du inte förstår något tal, hoppa över det och skriv ner eller markera det talet och sen tar du upp det med din lärare i skolan. Då slipper du ligga efter.

7. Stäng av dator (om du inte gör läxan på den), tv, lägg bort mobilen och sätt på ljuslöst, ta bort alla distraherande saker.

Hoppas ni fick lite studieteknik hjälp av mig, jag personligen använder alla :D




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Kläder: H&M




SKYPE MED LOLLIS!
Publicerat den

Jag känner att jag och Lollo har en ganska givande konversation...
 




5 KM I ALTORP!
Publicerat den

Hej hej!

Idag sprang vi 2 varv i Altorpskogen, 5 km, för mig tog det max 20 min :D




SKOOOUULAAAAN!!
Publicerat den

Hej hej, imorse tänkte jag "Idag ska bli en bra dag" LOL! Haha nej men det blev dä <3




IPHONE 5!
Publicerat den

Hej hej!
Så här kommer iPhone 5 se ut (ja det är klart nu) och den kommer i höst!
 





I DO MY BEST MY DARLING!
Publicerat den

Hej hej!

Jag vill bara lätta på mitt hjärta lite. Jag blir så jävla (förlåt att jag svär) smickrad och lycklig när jag får massa fans som skickar till mig att ni älskar min blogg, och mig, och läser den varje dag och atg ni önskade att ni var lika duktiga på cheerleading som mig, jag är inte så duktig :)

Me snälla, tro på ER själva. Ni ska inte (göra vad som heslt för att va som mig) Ni är perfekta som ni är mina små hjärtan. Jag är tydligen jätte mpngas förebilder nuför tiden och det är jätte kul att se att min blogg bärjar få fler läsare i alla åldrar :D

JAG ÄLSKAR ER!<3




NEW IN: VS PINK PURSE!
Publicerat den

Åhh fick en jätte söt liten väska Victoria's Secret PINK collection! <3
Tack mamma!!! :) Den är lite ljusare i verkligheten ;)






BLONDINER!
Publicerat den

HELT MIN EGNA ÅSIKT SÅ VA INTE EMOT MIG NU, MEN DET ÄR OCKSÅ SANNING!

Jag är ju väldigt ljusblond och vissa tror att de har blont hår fast dem inte alls har de, såklart finns det ju olika nyjanser fast nästan samma på alla.

Brunetter däremot finns det alltfrån "mörkblondin" (alltså brunette) till nästan svart. Men när man är mörkblond så heter det SANDRÉ!

Och så finns det ju (väldigt många) folk som färgar sitt hår blont och då är man ju inte äkta blondin. Oftast har man lite lite slingor olika blonda/beiga färger om man är äkta blondin :D

Ville bara säga det...Tex, Jennifer här, hon är Mörk Sandré!!!!




IMORGON ÄR DET MIN DAG!
Publicerat den

Swaaaaag! Imorn är det "Krama En Blondin Dagen" Yeey!

SPRID! <3




JULIA IS BACK!
Publicerat den

Heeeej! 
 
Idag kom Jumpi hem från att ha blivit påkörd av en buss :(
Jag har saknat henne så mycket!♥
 




10 RANDOM FAKTA OM MIG!
Publicerat den

1. Jag älskar att borsta tänderna.

2. Jag är inte sallad, inte grönsaker!

3. Jag kan vara väldigt kaxig och stöddig när jag är osäker, och tuff på utsidan men på insidan är jag en väldigt känslig och liten.

4. Jag äter bara Happy Meal när jag är på McDonald's, har aldrig provat en big mac t.ex...

5. Jag kan aldrig berätta skämt för jag skrattar så mycket när jag ska berätta så ingen fattar någonting.

6. När jag är vill skratta men får inte typ på lektionen eller så, då börjar mina läppar vibrera...

7. Jag är beroende av att ta bort min historik på min mobil. Jag gör det hela hela hela tiden.

8. Jag har munsår och jag får det i en vecka ungefär, typ 8 gånger om året och det kommer aldrig att gå bort i mitt liv för när man blir smittad har man det hela livet ut.

9. Jag biter alltid av mina naglar. Jag sitter inte och tuggar på dom utan gör ett litet hack och sen drar av lilla toppen. Jag har alltid superkorta naglar (man måste dessutom har jätte korta naglar på cheerleadingen för annars kan man skada någon).

10. Jag har aldrig varit i USA...!





YEAH A&F!!!
Publicerat den

SYRRORNA ÄR HEMMA OCH I AM JUST WAITING FOR MY GIFT! MOHAHAHAHAHA!! :D




STOCKHOLM ARLANDA AIRPORT!
Publicerat den

Hej hej!!

Idag landade Linne och Vickan på Arlanda 20:40 så jag och mamma hämtade dom där i Terminal 4!!

Jag har saknat dom så mycket, dom har varit i Köpenhamn och kollat på Lady GaGa konserten, Oh ma gaaad!




TACK MAMI! <3
Publicerat den

Hej hej!!

Nu är jag hemma hos mamma igen och idag kom mami hem på eftermiddagen efter hon (Party Productions) hade vart och stylat Anki och Peters (kändisar) bröllop. Massa av deras kändis-kompisar var där som Tex, Peter Forsberg (Foppa), Danny osv...:D

JAG FICK DANNYS AUTOGRAF!! OH MY GAAAAD! OCH EN PUSS!! <3

Sen fick jag lite andra grejor och (bokstavligen) VÄRLDENS bästa hairspray, som alla fotomodeller använder, är såååå glad! TACK MAMI!





VÄNTAR PÅ TÅGET!
Publicerat den

Idag var det väldigt varmt och väldigt soligt ute, såå skönt, därför hade jag en rosa kjol och ett vitt linne :)
Skönt höstväder :D




HEMKUNSKAP!
Publicerat den

Cheena!

Idag hade vi vår andra hemkunskapslektion och vi gjorde frukt sallad ;) Min blev asgod!!! <3




VILA I FRID HANNAH!
Publicerat den

 
Som de flesta redan vet så mördades Hannah Bennet i förrgår :(
Jag kan inte förstå det, hon bodde i Täby och gick i skola här i Djursholm och såklart kände jätte
många henne i vår skola. Hon mördades av sina/sin granne när hon var ensam hemma i sin lägenhet!
Jag kände inte dig men hoppas att du har det bra i himlan, RIP Hannah Bennet. KRAM FRÅN MIG!♥
 
Vi har en en hörna för henne på två ställen i vår skola eftersom hon gick i skola här i Djursholm och många kände henne som går här...:(
 

 



MONDAY MORNING!
Publicerat den

Not so very flexible in the morning! ;)
Sitter på bussen påväg till skolan nu iaf, efter skolan idag åker jag hem till Täby för mamma kom hem igår natt :D

Första lektionen 09:50 - Matte! :)




DREAMLIFE AS FLYER!
Publicerat den

One day I will be a flyer again!
Not tomorrow and not on sunday, but someday, Now I have to work hard to get there again, but I will! Because when I want something, I never stop fighting until I gets it! <3




SEVÄRD!!! SEVÄRD!!! SEVÄRD!!!
Publicerat den

 



CHEERLEADING!
Publicerat den

HARD WORK, MANY TEARS, WITH A SMILE ON YOUR FACE!
 




JUST BEING MYSELF!
Publicerat den

Vitt/svart
päron/äpple
facebook/instagram
topp/bas
sova med lampan släkt/sova med lampan tänd
sova med fönstret öppet/sova med fönstret stängt
telefon/dator
lång/kort
duscha kväll/duscha morgon
ben and jerry/häagen dazs
mobilblogga/datorblogga
Thailand/USA
vinter/sommar
snowboard/skidor
H&M/Gina Tricot
MSN/Skype
Windows/Mac
buss/tunnelbana
en-bild-header/collageheader
hamburgare/pizza
abercrombie/VS PINK
vara jag/vara normal
 


Bilder från förra året! :D
 
 



DIAMONDS 12/13!
Publicerat den

Cheer Junior Level 5, tävlingslag. Födda 1997-2001.

Diamonds består av 25 tjejer i åldrarna 11-16 år som tillsammans tränar 3 gånger i veckan. 2012 tog vi Silver och MVP på SM samt Silver på EM i Amsterdam.  
I år jobbar vi för att avancera till ett ännu svårare program koreograferat av Top Gun All Stars och prestera vårt bästa!  
 
Vi tränar 3 gånger i veckan:
Måndag Eriksdalsskolan 18.00-21.00
Fredag, Blackebergshallen, 17.00-20.00
Söndag, Blackebergshallen, 15.00-18.00
 
Tränare: Josefin Stenvall
 Tränare: Milla Parmstad
Tränare: Ellinor Brandt
 





LADY GAGA I KÖPENHAMN!
Publicerat den

Hej hej!
 
Idag är det Lady GaGa konsert i Köpenhamn och mina storasystrar är där, saknar dom!
Hoppas nu får det grymt kul! :D
 



VI ÄR SÅ BÄSTA LAGET!
Publicerat den

LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS!!!!!!

Oh my god! FYI (For Your Information) Till de som fortfarande tror att Cheerleading inte är en jobbig sport, åh herre! Kom till våra träningar..

Idag hade vi styrka i 30 min och bara 20 sek vila i början, asså det var den värsta styrkan hittils och vi hade med Coed X också och vi slog dom hård asså!!

Vi hade plankan i typ 15 min och man fick avsolut INTE lägga sig ner eller fuska, och ibland fick vi bara stå på en arm och så och det är riktig planka när man står i Armhövningspossition! Vi sprang och ingen fick stanna osv...

I slutet ramlade jag allvarligt ihop i en liten hög och grät av PAIN!

Vi basket tossade iaf höga Pikes och Toetouches idag, min stunt grupp idag var jag, Linda, Hanna, Emma och Lollo!

Idag var det glädje, kämpeglöd, svett och tårar på Diamonds träning! Men det var det värt!

Vart ska vi annars få alla muskler som vi måste ha ifrån? ;)




MÄCDONALDS!!
Publicerat den

Åt på donken till lunch...;)!!




TRÄNING!
Publicerat den

På väg till träningen nu, kommer en halvtimme innan för att kolla på Dragons lite innan vi börjar ;)

Pussss




10 MÅNADER!
Publicerat den

Min första scale drog jag för 10 månader sen idag, det var i Tyskland i Berlin på en kulle haha!

Just keep on stretching, jag skulle vilja se hur den ser ut om 10 månader nu, fatta va grymt de skulle varit! <3

Keep On Stretching!




GODSIEBAGS!
Publicerat den

Hej hej!!

Idag på Tjejmilen var det mass stånd och man fick goddiebags och gratis grejor, jag tog knappt nåt men typ: Cheesecake, godis, och en påse från Centerpartiet! Det var en jätte smart vattenflaska som inte tar någon plats så den va fett värd!

Juste, VALLE RAMLADE I LERANIDAG, HAHAHA! Valli halkade och för att hon inte skulle ramlat med ansiktet neråt tog hon i med handen...Hahahahaaha ni förstår inte hur kul det såg ut och hur mycket jag skrattade ;)




TAKE ME BACK TO...
Publicerat den

Cheer Summer Camp!
Saknar att vara topp...:(
 
 



MY CHEERYEAR 2011-2012!
Publicerat den

Hello!

Gjorde en snabb jätte dålig gjord film i Movie Maker så verkligen jätte dålig gjord :)
Men ändåååå! :D
 



DIAMONDS SM & EM 2012!
Publicerat den

Hello!
 
Det här är mitt lag på SM och EM i år, Diamonds!
 
De vann Silver i både SM och EM! :)
 
 
 



7 TIMMAR I LERA!
Publicerat den

Usssh!! När jag kom hem var mina converse mörkbruna och jag gick i leriga vattenpölar i mina skor...:/ Mina jeans var helt leriga och allt va blött typ.

Vi kom dit till Tjejmilen starten och där fick vi varsin t-shirt och en såndär reflex väst, vi skulle lägga alla löpares väskor i påsar som de fick lämna in till oss och vi skulle skriva nummer på dom och lägga i olika rader, sjukt tråkigt och det regnade och var lera överallt...

Dessutom så var det små möss/mullvader typ som kom upp ur gjorde på den lilla gräsplanen vi jobbade på så alla trampade på de så de låg massa döda mullvader överallt, bläääää :/

Mina converse var vita innan...




TJEMILEN 2012 IDAG!
Publicerat den

Hej hej!

Idag är det Tjejmilen 2012 och Diamonds har ett jobb där 11-18 så det blir 7 timmars jobb för mig idag...:/ Sitter på bussen nu från Värmdö till Slussen :)

Mamma och jag Tjejmilen 2007, jag sprang Lilla Tjejmilen ;)