CHEER BÄSTA VÄN!
Publicerat den

Jag och Ida är the Diamonds twins har jag bestämt! Vi har en bästis pose i början och vi ligger på samma nivå, we are twins! Hon är världens bästa bakperson och jag är topp, hon är sandré/brunette och jag är blond. Hon heter Ida och jag Olivia, och ja nu låter jag som en baksida av en bok haha :) Jaja de bara flöt på kände jag, nej men jag älskar dig mongo!





WHO AM I?
Publicerat den

Gör som lite andra bloggar och låter er skriva en egen upfattning om hur ni tror att jag är som person, jag kommer utse den texten som stämmer in mest nästa vecka :)
 



CA:s NYA DRÄKTER!
Publicerat den

CA har fått nya dräkter, både Cheethas och Panthers, jag tycker de nya är skitkonstiga, eller asså först så är det det här med den genomskilnliga tyget, det är ju F5:s grej, och då sitter den ihop som en klänning, sen för de andra så är dom gamla dräkterna SÅÅÅÅÅ snygga, typ Cheethas dräkter ville ja bara ta livet av mig för att få bära den!

Vad tycker ni?




ÄLSKAR SKÄRGÅRDEN!
Publicerat den

Jag älskar att bo i Skärgården, nu har vi köpt en till båt också, den är alldeles ny och fin, love it!






HEY HEY YOU YOU!
Publicerat den

Äntligen helg, somnade tidigt igår kväll efter träningen och vaknade tidigt idag, var helt slut. Igår hämtade morfar och Viktor vår nya båt, så nu har vi en stor Targa och en Flipper som ja och Viktor får köra och lite så :)

Ny tröja till pojkvännen, Check!






JA JUSTE, JÄVLA POLISEN!
Publicerat den

In your face, alla som tror att Justin tar droger, inget är sant, så just stop!




BLOGG ÅNGEST!!!
Publicerat den

jag har typ inga roliga inlägg längre, alla är typ jätte tråkiga och random, typ vad jag har gjort och typ lite annat, kul liksom, "Nu ska sova, godnatt", no shit liksom, klockan är 23 och de är en vardag, alla ska sova!
Min blogg är jätte ful just nu, och tråkig, vad ska jag göra? Jag gämför mig alltid med alla bra bloggare och sen får jag typ panik!
 
 
 



ÄNTLIGEN FREDAG!
Publicerat den

Den här veckan har vart jätte bra men den har gått så sjuuuukt långsam, det är säkert för jag har gjort så mycket varje dag! Känns som om det var flera veckor jag hade träning fast det bara var i måndags :/
Jag är så taggad på träningen idag!
 



AWA OCH JUSTIN!
Publicerat den

Åhh har några kompisar som hade M&G med Justin Bieber och jag är så avensjuk, nästa gång jag får chansen så ska jag också skaffa det!!! :) Den sötaste bilden är ju Justin med Awa!
 
Visst är den sjukt söt???



GIRL GONE WILD!
Publicerat den

Sitter och lyssnar på massa sommarlåtar och får massa minnen åhh! jag saknar faktiskt inte sommaren 2012, jag längtar bara efter sommaren 2013! Och jag saknar att partnerstunta med Rasmus, han kommer hem snaaaartt!
 
This is just random, don't ask!



JUSTIN GIFS!
Publicerat den

Här är några av MINA gifs som jag gjorde från mina videos från Justins konsert! :)
 
 



VARMT UTE!
Publicerat den

Idag var det typ ljummet ute, så skönt, efter skola åkte jag hem till Värmdö och gick ut till vattnet och gick ut på bryggan och doppade fötterna, det var jätte mysigt, efter middagen åkte jag och Viktor till Stavsnäs och var med kompis, är hemma nu och ligger och äter parmaskinka framför tven i sängen, standard ;)




JAG SKA VARA NÖJD!
Publicerat den

Jag älskar Justin Bieber, och jag är en belieber men efter konserten så var jag typ bara ledsen, förut blev jag glad av hans låtar och nu håller jag på att börja gråta varje gång :( Jag tror det kan vara för att jag inte har något att se fram emot, de var så overkligt att se honom live så jag vet inte vad jag ska känna längre. Men jag ska inte gråta för att det är över, jag ska faktiskt vara glad att det hände, jag fick liksom va så nära honom man kunde komma i hela globen så jag ska vara nöjd!

Men han blev utslängd från gymmet på Grand Hotel för att han gick in och satte på sina egna låtar osv, dom hittade droger i hans turnébuss, han är jätte dryg mot alla (förstår de i hans sits), han var sen till alla konserter och sådär, jag älskar honom fortfarande men just nu är jag mest ledsen! :/

Såhär nära var jag honom, det är mina bilder som jag tog med min mobil utan inzoomning :D




TAGGA FYSIKPROV!
Publicerat den




JUSTIN BIEBER KONSERT 2013, GLOBEN!
Publicerat den

Vart ska jag börja? Jag åkte dit med tunnelbanan och mötte upp Chanelle utanför Globen halv 7, sen gick vi runt, köpte tröjor och ställde oss i kön in till Globen som tog typ 10 min. Sen när vi kom in så hade jag sittplats C parkett alltså så långt ifrån Justin man kan komma :( och Chanelle hade sittplats A parkett :/ Men då ringde jag min "farbror" (kan man säga) som jobbade där som säkerhetsvakt fixade in oss i Golden Cirkle och vi lyckades komma längst fram av alla, så nära Justin man kunde komma :D Då började vi typ skrika lite av gläjde, sen funkade inte våra internet för väggarna i Globen är så insolerade :/ Jaja!

Klockan typ 10 över 7 började förbandet FOOO spela och dansa och dom va snygga och bra, sen stod vi där igen, skrek på Justin och jublade och pratade lite, tills klockan 21:10 när han ÄNTLIGEN började, då kom nedräkningen och alla blev så galna och skrek.

Justin kom i på vingar och alla bara skrek. Jag vet inte hur jag ska förklara hur känslan var men det var helt sjukt. Jag var typ helt tom för jag har fortfarande inte fattat att jag har träffat honom, det kommer jag nog aldrig göra.

Jag fick vatten hela tiden som alla andra längst fram, och luft, det var sjukt mycket knuff och svett. Det var det fan värt. Jag hade mina öronproppar i hela konserten!

Efter konserten iallafall så fick jag Justins svarta Linne men han ville ha tillbaka de så såklart fick han det, för jag fick ett leende och ett vink, dog typ då! Han iallafall fota med tröjan! Det var helt genomsvettig!

Jag kom hem vid 1 och åt middag, hade inte gråtigt något, det är helt sjukt för jag gråter liksom i första scenen av Titanic, men igår grät jag, och idag, då kom tårarna när jag lyssnade på hans låtar. Jag tycker att man blir typ bara ledsen efter. Man blir deppig och bara vill gråta, för man vet att nä jag vet inte hur jag ska förklara men det är iallafall sorgligt nu!

Han tog i min hand också, åhhhh shit vad jag skriver mycket men alltså AAAHHHHH!!! JUSTIN BIEBER, VI SES SNART IGEN!




NEW JUCIY TRACKSUIT!
Publicerat den

Idag när jag kom hem vid lunch så låg den en svart Juicy Couture tracksiut på min sng, fick den av min mammas kusin, tack så jätte mycket Stina!!! :)♥
 
Den var lite stor i byxorna men det gör inget, den var enkel också, inga tryck!

 
 



BIEBERKAOS!
Publicerat den

Igår kväll var det ju kaos i Globen, tusentals av beliebers var helt chockade och instagram spammades av konsertbilder och djupa texter. Många svimmade och så men jag tror att alla visste ungefär att de skulle bli såhär.
Ikväll ska jag gå, jag ska ha med min öronproppar för säkerhetsskull, vill inte få öronskador av allt skrik, jag har sittplats egentligen men jag kanske kommer att få komma längst fram!
 
Aftonbladet ger all info om hur de va och alla resentioner och vilka låter som spelas!
 
 



JUSTIN BIEBER KONSERT!!!
Publicerat den

Ikväll kl 19 ska jag på Justins andra konsert i Sverige, min pappa skulle kanske ha jobbat med honom men han tog inte det jobbet pga av många saker men det blir kul ändå!
 
TAGGA TAGGA TAGGA, vilka ska dit ikväll?
 



WORLDS 2013!
Publicerat den

Idag flyger våra drakar (Dynamites Dragons) till Orlando i Florida för att nästan vecka tävla Worlds, det är bara level 6 lag från Sverige som åker dit, och Diamonds är ju level 5 eftersom vi är Juniorer och inte Seniorer så vi tävlar som högst EM. Allt om Worlds i år ---------> http://youbetterwork.se/2013/04/16/guide-till-orlando-worlds/
 
Alla våra tre tränare Milla, Jossan och Ellie går i Dragons och de åkte i morse, vi kommer sakna dom så mycket och lycka till nu!!!
 
Diamonds kommer sakna er!
 
 
 
 



KORT OM HELGEN!
Publicerat den

Ja, jag vet att jag inte har bloggat något under helgen, jag har varit bizzi bizzi varje dag, hela tiden och eftersom blogg.se appen har laggat sen i fredags så funkar den inte och ja har inte haft tid att blogga från en dator!
 
Fredag: Träning och sen åkte jag hem och somnade direkt!
 
 
Lördag: Vi hade födelsedags brunch för Vickan (min storsyster som fyllde 21 den 13 april), Viktor (min store"brorsa" som fyllde 16 den 14 april) och Klara (min kusin som fyllde 10 den 18 april). Det var jätte mysigt, vi var hemma hos mina kusiner i Nacka! :) Det var jätte varmt ute i solen och jag hoppade studsmatta typ hela tiden med Emil! Sen åkte jag hem till Oliver och sov där!
 
 
Söndag: Åkte till träningen efter frukost och efter träningen åkte jag till fyrhuset och sen va ja ute med mina kompisar lute, Ebba, Rebecca, Viktor (min brorsa), Viktor, Erik och Mathias! Sen va ja hemma vid 10, 11 och sen somnade jag!
 
 
 



Q/A DEL 2
Publicerat den

Kan du göra en video när du lockar ditt hår??? Det är skitfint och jag måste veta hur du ör dom för jag ska ha så på justin beiber konserten på onsdag!!

Tack, ja det har jag ju sagt att jag ska göra men tyvärr hinner jag inte innan onsdag, kolla på youtube eller något sålänge. Jag har träning ikväll och Justin imorgon! :)
 
Måste bara fråga dig som är så vig, har du alltid varit vig enda sen du var liten? Hur ofta stretchar du? Jag har kommit till de där stadiet i min healstretch där jag bara kan stå jätte kort och sen måste jag släppa ner benet, har du några tips? :)

Tack, nej gud nej, jag har aldrig varit vig innan jag började på cheerleading. Jag var lika ovig som "alla andra" tills ja började som topp i Demons höstterminen 2011, då kunde mitt ben bara komma till 90 grader liksom ;) Ja, jag stretchar ju innan träningen och efter, det gör vi tillsammans i laget, tänjer ut musklerna, går ner i spagat och split (eller så långt jag kommer) jag försöker trycka ner mig själv. Om man är topp finns de ju massor med videos på youtube hur man ska dra allt. Ja, jag var också i det staidet när jag gick i Demons, jag hade svrt att hålla i min helastretch, keep on stretching, det kommer komma!
LIKSOM SÅHÄR, LOL!
 
 
Vilken dag ska du gå på Justin Bieber konserten?
 
På tisdaaaaaag!
 
Du verkar säga att alla som är dina bästa kompisar är din bästis och betyder allt för dig?

Ja, jag har många kompisar, de jag umgås med regelbundet utanför skolan och träningen och sådär anser jag som mina bästa kompisar, sen har jag 1 bästis och det är Ida Weinebrandt! Alla mina kompisar betyder allt för mig! Klart man älskar sina kompisar!
 
Hur lång är du?

Fortfarande 1,65 cm...
 
Jag och Diana!
 
 
 
 
 
 



SLUTAR OM 5!
Publicerat den

Helg om 5 min, soft!
 
Jag och Lova har inte gjort ett skit på hela SO passet som är typ 3 timmar, lol!
 



FRIDAAAAY!!!
Publicerat den

Idag är det träning, shit vad jag är taggad, äntligen får den här dåliga veckan i skolan ett slut och jag är så happy att jag får träna cheerleading!

I'm feeling so blue today, fett craze!




New in!
Publicerat den




MÅDDE INTE BRA!
Publicerat den

Gick hem efter lunchen idag, köpte parma och glass som jag alltid gör när jag känner mig nere!

Tips på bra skolor?




DEPPMODE: OFF!
Publicerat den

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra men har haft värsta deppmodet i 2 dagar nu och det slutade på dagen idag och allt löste sig, tänker inte lägga ut några bilder från igår men här är lite bilder från senare idag och iförrgår på träningen!




MER CHEER SKILLS?
Publicerat den

Jag har fått kommentarer om att jag ska posta mer videos på mig inom cheerleading!
 
Det ska jag göra, sen kan ni följa mig på gifboom @blondinalkin!
 




UPDATE 15 APRIL!
Publicerat den




NAMNSDAG!!!
Publicerat den

Idag har jag (Olivia) och Oliver namnsdag, såååå cozy to have it om the same day!




TWINIE IDA!
Publicerat den

Idag var jag och Ida the Diamonds twins istället för Smoed twins ;)

Idag var en halvbra träning men imorrn kör vi!




READY TO CHEER!
Publicerat den

Godmorgon, idag fyller världens bästa brora 16 år så han fick presenter i morse och sen åt vi hotellfrukost!
 
Jag har jätte ont i magen idag men jag ska såklart räna iallafall, det kommer bli en grym träning och jag och Ida ska se likadana ut idag, twinies! Nu kör vi!




FRÅGA PÅ ASK!
Publicerat den

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN ASK.FM!
 
 
Jag går alltid in och svarar på nya frågor minst 2 gånger om dagen!




DET HÄR MED ATT DRICKA...
Publicerat den

För nu alla som verkar undra varför jag inte dricker...
(Det finns en anledning varför det är 18 års gräns på alkohol)

Det är såhär, jag dricker visst alkohol
, på middagar, hemma vid middagen ganska ofta när vi har champagne eller cider, på nyår, och sådär, jag får dricka champagne, cider, och sånt när mina föräldrar har kontroll och dom litar på mig och anser att jag är mogen att klara av det... Jag anväder alkohol som vilken dricka som helst, jag tar inte det starkaste bara för "att dricka" för alla som dricker på fester och alldelles för mycket i min ålder, dricker inte för att de tycker att det är godare än en alkoholfri dricka, det är för något helt annat och det används på fel sätt och det är bara helt idiotiskt och faktiskt olagligt!

När jag lägger ut en bild på instagram med ett glas i handen och hashttagar #champagnemiddag eller nåt, då vill inte ja ha massa kommentarer "Men olivia du dricker ju inte" eller massa kommentarer om att jag skulle skryta om att jag drack alkohol vid middagen (det var bara en vanloig bild på min middag, jag tycker inte att jag är cool för att jag dricker champagne liksom) det är ju helt tvärtom,  för det är vanligt att man får dricka med sin familj och det är verkligen inte samma sak som "att dricka" på det sättet! Bitches please!
 
När jag säger att jag inte dricker så betyder det att jag inte suger mig full varje jävla helg som många ungdomar gör, hahaha "Du vet inte hur det är att dricka så du kan inte veta" fast joo, jag vet och jag tycker bara att det är synd om dom som bara dricker för att dom tror att dom får mer uppmärksamhet och gör de pga av att följa sina kompisar och kom inte och säg att det inte har nåt med uppmärksamhet och bekräftelse nu för det har det visst när man är 14,15 år gammal, jag kanske låter skittråkig för att jag inte går ut och festar och super varje helg och att jag inte har något liv för att jag har en sport som jag brinner för, men people...
 
Det är att ha ett liv, att träna, att må bra och inte dricka och feströka, för det är bara töntigt, särskilt när man diskret försöker skyrta om det! Jag vill liksom inte bränna bort massa hjärnceller och må dåligt dagen efter och inte prestera bra på tränigen och i skolan. Man kan ha kul på fester utan att supa sig full och dricka alkohol, för de som dricker för att de tror att det har kul så de vet inte vad kul är, det är bara synd om som tonåringarna! Det är inget liv kan jag säga, det är en idiotisk ursäkt för att man tror att man ska passa in, men ingen våga erkänna att det är därför, haha att inte stå emot grupptryck kan vara en sak men detta handlar inte ens om det, vi är inte ens nära! Hivefive för alla er som väljer rätt och använder alkohol på rätt sätt om ni nu måste börja dricka i tidig ålder, fan puss på er asså, love you!
 
 
 
 



CHAMPAGNE FRUKOST!
Publicerat den

Hello people!

Imorse åkte jag och mamma hem till min storasyster Vickan som somsagt fyller 21 idag och hade champagne frukost :) Det var jätte mysigt! Efterdet skulle Vickan jobba så jag och mamma åkte till Nacka och hennes kusiner och mina sysslingar och grilla korv och killade på deras nya tomt som de ska bygga ett nytt hus på :)
 
På kvällen nu så firade vi min brorsa (alltså min 15 åriga morbror Viktor) som faktiskt fyller 16 år imorgon, han ska på någon övningsörningskurs imorgon på sin födelsedag så vi firade honom ikväll sitället och såklart imorgon också! Så då hade vi middag och mer champagne!
 



HASHTAG BLOGGPUNKSEHARDAMP!
Publicerat den

Blogg.se appen funkar inte för tillfället, provat allt men den stängs bara ner såfort man klickar på den! Blir assur på sånt för ni kan jag knappt blogga, tar ju alla kort med mobilne och gillar inte att blogga från datorn, det är så krångligt!
 



GRATTIS VICKAN!
Publicerat den

Idag fyller min storasyster Victoria 21, Grattis världens bästa storasyster, älskar dig!
 
 
 
 
 
 



JA, VI ÄR STARKA!
Publicerat den

Idag var ingen bra träning för mig men det var såklart kul iallafall, det var bra kämpat i styrkan och pyrren tjejer, tagga söndag! :D




BÄSTA VÄN!
Publicerat den

Du är min bästa vän till döden, min allra bästa cheerleading twin, du är min andra halva, jag älskar dig mest i hela världen!




Q/A DEL 1
Publicerat den

Tar det inte långt att åka till träningen från Värmdö? Vart ligger det?

Värmdö är en Ö och man kan komma dit med buss från Slussen som tar 40 minuter, och då passerar den 4 broar. Värmdö hör ju till Stockholms Skärgård, så det tar inte så jätte lång tid!
 
Vilka cheer skor har du?

Jag har Nfinity Game Day, dom är grymma, bäst för tumbling och är bäst för vårat blåa cheergolv i Blackan, också super grymma toppskor!
Vart på Värmdö bor du?

Jag bor på Fågelbro, det ligger precis innan Djurö, det är ett litet område som de flesta åker till för att spela golf och tennis, där ligger Fågelbro hotell och Fågelbro golfklubb, så nästan alla som bor där äger en golfbil och är medlemmar i klubben :)
Här är "Grönköping" som de kallas, i det här området bor jag, vid vattnet!
 
 
Hur lång är du?

1,65 cm!
 
Brukar man fixa sig till olika teman till era träningar?

Nej, det är bara ibland som vi tycker att det är roligt att ha tematräningar! :)
 
 
 
 



SLEEPOVER MED KICKI!
Publicerat den

Igår sov jag över med Kicki, vi åt jätte god mat och typ 411 havrebollar och glass :)

Igårkvälls mysoitfit!

Kofta och byxa: Juicy Couture
Tröja: PINK
Shorts (under): Forever 21




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Tröja: Hollister
Jeans: SALT




JUST SOME SKILLS!
Publicerat den

I tisdags var jag hos min vanliga tandläkare hos folktanvården för att kolla om jag hade någrahål men det hade jag inte :) Sen idag så råka jag göra sönder lite av min tandställning (igen) så jag åkte till min privattandläkare Daniel och han fixade det på nån minut!
 
Idag händer inte så mycket, hade ingen partnerstunt träning idag för vi behöver en spotter men ingen kunde :'(!
So I just pull a bow and arrow instead ;)
 
 
 
 



NEW IN - CHEER CLOTHES!
Publicerat den




STOCKAN-LIDINGÖ!
Publicerat den

Hejsan allihopa!

Sitter på konstgräset just nu och kollar på Kickis fotbollsmatch, det är fett mysigt och varmt att sitta i fjällräven :)

Ser ut som en liten inbakad potatis!




FRUKOST ÄR MIN GUD!
Publicerat den

Goodmorning peeps, jag åt ovanligt mycket frukost imorse, typ halva kylskåpet, anywaysss, idag går vi bara halvdag så jag ska sova över hos Kicki ikväll och lite så, shit va jag blev sugen på Tropicana Äppeljuice nu, men gud nu kan jag inte tänka på nåt annat!

Jag har bestämt att jag ska gå till skolan i min pyjamas tröja (som är Olivers) för att jag vill, så fråga inte!




VILL DU HA COOLA NAGENLACKSBILDER?
Publicerat den

Kolla min brorsar tjejs blogg. Hon heter Linnéa och är världens bästaste gulligaste person, Love her!
Hon är helt stört grym på att måla sina naglar och hon älskar smink och sånt, på hennes blogg kan man få jätte bra tips o smink, naglar, recept och massa bra annat kul!
 
 
KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!
 



WHAT IS THIS?
Publicerat den

Det var ju just april, det är mitt i våren och jag skulle börja med shorts om några veckor, sen börjar det snöa som värsta snöstormen, jahopp, då var det vitt ute igen då...

Kul, Sverige!




SÖNDAGS TRÄNING!
Publicerat den

Hello, imorse vaknade jag typ 12, har vänt på dygnet under lovet så somnar typ inte föräns 3 och vaknar typ 10 timmar senare, seegt!

Tagga träning utan smink today!




PLL OCH PEALING!
Publicerat den




SO DAMN TRUE!
Publicerat den




TBT THAILAND 2010!
Publicerat den

Åhh, jag saknar verkligen att bo i Thailand, helt sjukt mycket, jag var 12 år nr jag bodde där och det var så mysigt jag förstod de bara inte lika mycket då :/ Här kommer lite bomb med bilder från allt typ, lite är på vårat hus och lägenheten, vi hade ett hus men också hade vi en lägenhet vi sranden som vi bodde i ibland :)
 



STORHANDLA MED FAMILJEN!
Publicerat den

Sitter i bilen/minibussen nu med M&M (Morfar och Margaretha) och mina kusiner, vi ska handla lite, haha standard lördag!




ÄNTLIGEN TRÄNING!
Publicerat den

Idag var första träningen på typ en vecka, guuuud vad jag har längtat, var så himla nära på min dubbel idag så lite framsteg vart de :)




TODAYS!
Publicerat den




NEW IN: PRETTY IN PINK!
Publicerat den

Hello, idag var jag och Jossi i stan och shoppade lite, köpte en VS body splash, pretty in pink, ville ha en shimmer men hade redan de som va i shimmer eller så luktade dom inte jätte gott!




MYSMORGON MED BÄSTIS!
Publicerat den

God eftermiddag mina små kycklingar!

Imorse vaknade vi bredvid lilla skruttkatten, Cleo låg och gosade i min säng. Sen hade mamma gjort pannkakor till frukost som vi åt och sen låg vi och kollade på film.

Nu är vi i stan och shoppar lite!




SLEEPOVER MED BESTIE!
Publicerat den

Idag kom Jossi hem från Paris, så hon åkte en till mig direkt, fick ett påskägg av henne och en asgrym parfym från The Body Shop! :)

Nu ska vi snart sova, Puss!




LOVE SPRING BREAK!
Publicerat den

Hej hej!

Idag har jag också legat hela dagen i sängen med mobilen och fortsatt med PLL i förmiddags så solade jag, det var sjukt varmt att ligga på balkongen, sen nu när kl är halv 6 så gick jag ut i shorts och juicy kofta och det var helt ljummet ute, 8°, love it!




PLL MARATON!
Publicerat den

Hej hej!

Nu är klockan 4 på morgonen och jag ligger fortfarande och kollar på Pretty Little Liars, jag började kolla på PLL i sjuan men jag slutade mitt i första säsongen så jag började om från början igår kväll, har redan kommit till 15:onde avsnittet :)

Har legat hela dagen idag (igår) med min mobil i min sköna säng i mitt soliga rum och kollat på PLL, tog lite avbrott vid frukosten och solade på balkongen i en timme, det var jätte varmt och skönt faktikst, tog ett avbrott vid 8 också för att stretcha, duscha och äta middag, var ensam hemma hela dagen idag!

Kände mig inte så bra imorse förresten, lite huvudverk och förkyld, tror Ida har smittat mig :/

Fråga mig på ask förresten, ask.fm/blondinalkin :)





WANT AWESOME CHEER TEXTS?
Publicerat den

Följ @nfinitys på instagram, det är min älsklingsLina (@linas97) som har skapat det kontot precis, följ följ följ och glöm inte att tagga henne om ni lånar hennes bilder :)

@nfinitys @nfinitys @nfinitys




ASK.FM/BLONDINALKIN
Publicerat den

Jag har ju varit emot ask.fm för det hände massa grejer men det kan ju förekomma kränkningar på hela internet och det är lite jobbigt och göra inlägg så fort någon frågar nåt, så fråga allt eller säg nånting, vad som helst ask.fm/blondinalkin :)




SYDPOLEN!
Publicerat den

Hej hej!

Imorse åkte jag och Ida ut från Stockholm och in i Södertälje, det var faktiskt varmare där än i Sthlm och de va en gullig stad :) Vi badade på Sydpolen för att simträna lite på lovet, det var kul, nuuuu ska vi hem till Ida! :)