FLUM!
Publicerat den




SERIÖST!!! Eller njaa!
Publicerat den

Ligger och kollar på massa gymnasium, vet att jag är tidigt ute men ändå! Det är bara mindre än ett år kvar tills alla öppna hus är, och jag tänker satsa på DAGY, Hermods, Nacka Gymnasium (faktiskt inte VRG :/) Osv!
 
Fast jag ligger och skrattar åt massa onödliga saker i mitt huvud som ploppar upp och typ är så övertrött pga att jag gick upp kl 5 imorse ;)
 



SKYPE I TVÅ TIMMAR!
Publicerat den




BELIEVE ACOUSTIC!
Publicerat den

Hej hej!

Igår kom Justin Biebers album Believe ut i en akustisk version, jag älskar det!
Särskilt bonus tracket, så jävla bra låt!

Kärlek till det här!






CHEERLEADERS!
Publicerat den

Här är de 2 första avsnitten av serien CHEERLEADERS!

Den är helt grymt bra och avsniten är inte så långa, handlar inte bara och cheer utan om hur det är att gå i ett elit lag! Sjuuuukt sevärd serie för ALLA!

Man följer ett lag (SMOED) och de händer massa saker som att en kille måste sluta osv, såååå bra!
 
 
 



OMG HAHAHAHA!
Publicerat den

Kolla de här klippet, sjukt random haha!
 



Har huvudet fullt av tankar!
Publicerat den

Träningen gick awsome idag! Fick göra massa nya topp skills och jag är så happy, fick jätte god middag när jag kom hem och en ny TV och lite oväntade sms mitt i middagen ;)

Har duschat och tvättat håret och fått bort alla lockar? Smörjt in mig med min favvokräm och nu ska jag ska sova, kommer nog sova gott inatt, fast jag har även hela huvudet fullt av inkommande tankar! Haha blev typ en poetiskt dikt här på slutet men jaja, min blogg, min text, puss & godnatt!




NY TV I MITT RUM!
Publicerat den

Hej hej!

Under dagen idag kom det en antenn kille och fixade så att jag kan ha TV i mitt rum och sen när jag kom hem så satt det en ny fin vit tv på min vägg bredvid min säng, I love it, tack så jätte mycket M&M!

De va lite random märke men det var den ända som hade inbyggd DVD och va snygg! :)




ÄLSKLINGS KIX!
Publicerat den

Hej hej! Sitter med min älsklings Kicki och kollar på Two and A Half Men. Snart ska vi på engelska och sen på hemkunskap och baka semlor, mums! Puss älskar dig Kix!
 



SCENER UR ETT TONÅRSLIV!
Publicerat den

Åhhhh, det första avsnittet var sååååå roligt! Mycket bättre än Williams Lista!
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL FÖRSTA AVSNITTET!



NYA LIP SMACKERS!
Publicerat den

Min söta lillasyster Philippa köpte Coca Cola Lip Smackers till mig, I love them!

Tack sötis! <3




Världens lyckligaste Olivia!
Publicerat den

Deppmode: OFF! Kan jag ju bara säga!

Idag på träningen fick vi en tråkig nyhet men vi kämpade på och gjorde om vårat program lite, vi kommer klara det här, för mig vad det min bästa träning någonsin, jag var så sjukt glad och efter träningen kom jag hem av lycka för jag har fått lite ändringar, love my life! <3




VAD BLOGGAR JAG OM?
Publicerat den

Vissa tror att jag har en Cheerleading blogg men så är det inte!

Jag bloggar om HELA MITT LIV i bilder, videos och text. Jag bloggar om vardagen och fritiden, och massa atips på amdra saker, skvaller, youtube klipp, senaste nytt, och sen såklart om Cheerleading, men det är ju bara för att jag spenderar så mycket tid i trningshallen och för att Cheer är mitt liv och jag bloggar ju om  mitt liv!♥
 
Sen så bloggar jag mycket om personliga åsikter och jag tycker även att jag måsye bjuda på mig själv med osminkade bilder och jag känner att jag håller på att stärka min självkänsla lite. Så jag vill inte hör klagomål i skolan att jag bara bloggar om Cheerleading för det gör jag verkligen inte, dessutom så har jag inte tvingat er att läsa min blogg, tihihihi puss!
 
Gammal bild från förra året!
 
 
 



ÄTER FRULLE!
Publicerat den

Sitter i köket och äter frukost och Philippa sitter med sin iPad i soffan och kollar på TV, vi är en så social familj! Jaja!
 
Woohoo en osminad och nyvaken blondinalkin!
 
 




TIDIG SÖNDAGSMORGON!
Publicerat den

Hej hej, för en halvtimme sen åkte Andrea till sin Cheerleading träning och nu sitter och jag och Philippa (min andra lillsyster som är 10) och tittar på Tv och äter frukost. Sen har hon gymnastik idag och jag har Cheerleading träning!

Donno what to write about! :/ Help me whit that, and comment! <3




I WANT THIS DRESS!
Publicerat den

Åhh vad jag önskar mig den här klänningen från Bubbleroom! Kostar 1099:-! :)
 



Interview with Taylor Minchew!
Publicerat den

SEVÄRD VIDEO! Vid 02:10 kommer videos på henne!
 
 



SHOPPING MED PAPI!
Publicerat den

Hej hej!
 
Idag åkte jag och pappa in stan, först till Hollister i Gallerian men det var smockat med folk! ;)
Sen gick vi in på NK och kollade på kläder och Nike Pros men dom hade inte det jag ville ha :(
Efter det shoppade pappa någonting på nån affär, och var jag på en Buubleroom photoshoot, pappa fick vänta ganska länge haha, han instagrammade att det tar tid när man är på stan med blondinalkin! ;)
 
Valde outfiten själv och sen fotades jag på Stureplan! :D
 



GODMORGON LÖRDAG!
Publicerat den

Idag ska Philippa in till liljeholmen och shoppa lite och Andrea ska åka skridskor med en kompis och jag och pappa ska göra nåt!

Störda systrar!




MIN LILLA ÄNGEL!
Publicerat den

Hej hej!

Åkte hem till pappa idag efter fredagsträningen, och möttes av en jätteglad lillasyster som kommer fram till mig och säger att hon har blivit topp! Blev så stolt och glad och stretchade henne lite! :)

Nu har min lilla Andy somnat med Starships i öronen, hon ligger och letar upp låtar på youtube på henne mobil, sötan, I love u!

Godnatt!




CHEER QUOTES!
Publicerat den

BÄSTA CHEERLEADING QUOTES SIDAN!
http://cheer-quotes.com/
 
 

 



TVÅ NYA KATEGORIER!
Publicerat den

ÅSIKTER (Personliga åsikter) och TUMBLR (Tumblr och WeHeartIt bilder)!
 



ÄLSKAR WEHAERTIT!
Publicerat den

Följ mig, blondinalkin!♥
 

 



UNDER MY SHADES - ZARA LARSSON!
Publicerat den

Här är den nya musikvideon för Under My Shades! :)
 



MUSCLES IS THE NEW SKINNY!
Publicerat den

Måste få skriva av mig lite...
Observera att jag menar inte alla på hela jorden, och ni får ta allt med en nypa salt, och det är min personliga åsikt men det är faktiskt sant också, jag lovar!

MUSCLES IS THE NEW SKINNY står det överallt nuförtiden, på bloggar, i tidningar, snälla det är såååååå mycket snyggare att ha muskulösa ben än pinnar som ben, sluta haka upp er på tumblr bilder!

Det här med att alla tjejer har damp nu för tiden när det gäller kroppen (och när jag skriver alla d menar ju jag självklart inte alla) men känn dig träffad ändå. Alla tonåringar (särskilt tjejer) har komplex över sin kropp men vafan? Det finns ingen jävla anledning. Man har ingen rätt att klaga över sin kropp och samtidigt inte orkar träna eller sitter och äter choklad. Vissa tjejer är värre än de andra, jag tror jag inte ens har ord för hur mycket jag bara vill trycka in fakta i deras små hjärnor hur lite dom har förstått av livet. Det som stör mig mest är inte att alla står och gnäller och kollar sig i spegeln utan det värsta är att dom som faktiskt har en helt normal vikt och en helt normal tonårskropp lägger upp bilder på beniga pinnsmala tjejer, asså liksom, världen ser inte ut så. Dessutom så är ALLA byggda på olika sätt. Jag har en kompis som hanterar det här med alla steriotype bilder bra, och det är en av mina bästisar. Hon kan sitta och visa mig massor av "fitspo" bilder på instagram och tumblr och liksom "Åhh kolla hennes kropp" men hon är bara glad. Hon jämför inte med sin egen kropp och sätter upp omöjliga mål, dessutom tränar hon fotboll flera gånger i veckan och äter ganska nyttigt. När folk ger henne komplimanger blir hon glad och tackar och inte nekar och säger "Nej så är det inte. Hon får ingen ångest eller bli ledsen av att hon inte ser ut som det på de sättet eftersom hon är lite mognare än alla andra tjejer i min klass men ändå.

TÄNK PÅ DETTA...
- Bara för att någon annan är snygg betyder inte det att du är ful.
- Du har bara en kropp, du kan inte byta, respektera och acceptera den, sluta försök få nån annans, den är redan upptagen.
- Killar gillar inte ben, dom vill ha nåt att ta på. HÖR NI DET? INGA JÄVLA BENRANGEL, hur mysigt att det är krama ett benrangel, det är en annan sak på bild men no no no!!
- Observera att bröst är mest fett, utan lite fett - inga bröst! LOGIC!
- S L U T A D E P P A!!!
- Musklers byggs upp på träningen, bryts ner i köket, och bildas i sängen.


TJEJER SOM INTE FATTAR...
Att äta efterrätt eller fredagsmys en gång i veckan är INTE onyttigt. Det är att småäta hela tiden som gör att man går upp i vikt och inte håller sig fit (vältränad) såg ni att jag skrev FIT och inte SKINNY. Det är så snyggt att vara vältränad, sluta satsa på att gå ner i vikt, liksom hallå vart har du vart de senaste åren, MUSKLER VÄGER 10 GÅNGER MER ÄN FETT. Det är inte negativt att väga mycket och man tränar. Det är bra. Om du tränar mycket, MÅSTE du äta mycket. Som jag skrev tidigare så är det inte snyggt att vara SKINNY, det är snyggt att vara VÄLTRÄNAD, att ha pinnsmala ber (eftersom nu alla verkar ha komplex över sina lår) är inte snyggt, vadå "gap between your legs" NEJ NEJ NEJ, isåfall inte mycket, då har du inga muskler, om du är vältränad och fortfarande väldigt skinny då är det för att du är byggd så, men alla är byggda olika.

FÖR DE SOM NU VILL FÅ SIN "DRÖMKROPP"!

- Välj vatten istället för nån annan dricka.
- Sov på nätterna och mycket!
- Träna regelbundet och jogga regelbundet!
- Sluta småät, ät mycket mat men inte för mycket. Ingenting är nyttigt i stora mängder.
- Observera att det är okej att äta onyttigt ibland, OCH om man nu ska äta godis och chips och allt, gör det på samma gång då, ät allt de där EN dag i veckan. Sluta dricka läsk på vardagar och särskilt inte i skolan, det är det sämsta man kan göra.

Jag har massor med saker som jag kommer ta upp men har inte tid med allt idag men...

Hur mycket du än kommer att träna och få värsta kroppen så kommer du ändå ALDRIG vara helt nöjd! Du kommer alltid ha något att klaga på!

Men för guds skull, läs EGOBOOST av Blondinbella, man fattar saker som man aldrig har tänkt på förrut!




VÄRLDENS KALLASTE SKOLA!
Publicerat den

Hej hej, sitter på syslöjden, det är så kallt i vår skola, eller så är det bara jag som fryser extra mycket!
Är lite deppmode idag, har så mycket tandvärk så det finns inte, är jätte trött också!
 

 



NIGHT STRETCHING!
Publicerat den

Jag fyller 15 om 15 dagar, wehå!




GIPSMASK PÅ BILDEN!
Publicerat den

Hello buddy!

Imorse hade jag sånglektion först kl 09:10 och sen hade jag bild och då gipsade bassen in mitt ansikte ;)

Vi ska göra gipsmasker och jag behövde smörja in hela ansiktet med vaselin, de va så kladdigt och euw!

Jaja, vi har utveckligssamtal dagar den här veckan så vi slutade 11 idag, chill!

Efter det åkte jag till min tandläkare och spännade min tandställning och bytte skena och lite sådär!




INTRODUCING ZARA LARSSON!
Publicerat den

Hej hej! Idag släpptes Zara Larssons EP med 5 låtar, finns ute på iTunes, jag kölpte hela albumet imorse!
 



CHEER IS TAKING OVER THE WORLD!
Publicerat den

 



JUSTIN BIEBER I LOVE U TOO!
Publicerat den

 



VÄRLDENS SÖTASTE!
Publicerat den

Världens sötaste och charmigaste lilla skitunge ever!
 
 
 
 



GOT A PROBLEM DUDE?
Publicerat den

Jag och min älsklingsEmil blev återförenade igår bär vi var på middag hos mina kusiner i Nacka, mamma var där också! :) Jag är ett mensbarn just nu så jag orkade inte fixa mig på kvällen så jag är osminkad på bilden.

Det var jätte god efterrätt, blev typ beroende!

Min älskling!

 

 

 




Gårdagens shopping!
Publicerat den

Hej hej!

Igår efter badet så åkte jag, Lena och Elin till Nacka Forum för jag behövde mössa och vantar att ha hemma på Värmdö, och sen köpte jag ett par röda Nike Pros på rean på stadium, dom är ganska lika mina mörkrösa men jaja :)
Och sen har jag tappat bort mina ljusrosa iBeats, mina andra rosa hörlurar och sen gjorde jag sönder mina mörkrosa beats i måndags så jag köpte ett par rosa jätte bra hörlurar från SONY!

Har beställt 12 st hörlurar (in-ears) på nätet som kommer om några veckor eftersom jag alltid glömmer, tappar bort eller förstör dom :/




GODMORGON KALLA LAND!
Publicerat den

Hej hej, igår sov min moster Lena och min 8 åriga kusin Elin över hos oss på Värmdö, jätte mysigt så imorse vaknade jag av att Elin kom in till mig och la sig i min säng, sen gick vi ner och åt frukost och sen åkte vi till Gustavsbergsbadet, fegge!! Det har kul att bada med Elin för dom bor ju i Tyskland (fast dom är svenskar, fast Elin och Lukas föddes i Miami ;)) så jag har inte sett dom sen i somras när dom var och hälsade på!

Det är så fint väder idag men iskallt, -20° ute!




NÄR DET GÄLLER KILLAR...
Publicerat den

...så finns du alltid där för mig, jag kan prata med dig om allt och du är en av mina bästa vänner. Jag älskar dig så mycket och vi bråkar också mycket eftersom du ger mig råd som jag inte vill lyssna på när det gäller killar ;) Tack för att du finns älskling, ända sen 7:an när vi träffades har jag älskat dig, kommer du ihåg när vi satt bredvid varandra på bussen till Romme? När jag låg och pratade i telefon jätte länge och du tyckte att jag var så söt! Åhh du är bäst, Love uuuuu! Paulina Karlsson! <3




DEPPMODE: ON!
Publicerat den




FAME!
Publicerat den

Heej heej!
 
Idag ska vi i musikprofilen få gå på musikalen FAME på skoltid, wehhåå!


Fast jag längtar mer till träningen! ;)
 
 
 



FRANIISSCHH LEKTIONIISCHH!
Publicerat den

ORRAR ORRAR KNORRAR!
 
Gabrielle är ett homosexuellt blötdjur!
 
 



BEGRAVNING IDAG!
Publicerat den

Idag var jag och Viktor lediga från skolan för idag var vi på begravning, på nyårsafton 2012 gick min mammas faster/morfars syster bort i cancer, hon var också gammal, det var jätte sorgligt och jag grät :( Vila i frid Lisbeth!




TAGG TAGG TAGG!
Publicerat den

Är såååååååå jädra taggat till träningen imorrn! Mer är vanligt asså, ligger i min säng och längtar, vill bara att klockan ska bli 17 nu!!!
 
Bild från gymmet i Thailand, Thaiboxning! ;)



FEZT ABDULLA SPRÅK JAO!
Publicerat den

Jag älskar att spåra på min blogg och skriva med orre/p12/fjortis/abdulla ord, men massa Z och sådär, känner bara för de å då gör ja de, punkt schlutt!




GIRLSNIGHT JAO!
Publicerat den

Feggar lite med massa mys med Linnea, (ja, jag använder mig av orre ord på min blogg) och vi år typ 3 kg baconchips och massa glass och cola fast vi hade ätit sjukt mycket mat, vi gjorde peeling också ;)




FOOOODPORN!
Publicerat den

Hej hej!

Idag efter plugget åkte jag till Nacka och jag mötte upp Maggan och sen kollade jag min syn och gjorde synundersökning och sådär, men ja hade nån speciell grej på mina ögon så de var typ några random linser som dom inte hade så de ska beställa åt mig så ska ja dit igen om en vecka ;)

Efter det åt vi maaaaaat! Juste, Linnea (Viktors flickvän) kom dit också och sen åkte vi hem och ja blev proppis! ;)

Jag och Linnea åt som in i!

JUSTE JUSTE JUSTE...När jag skriver Linnea, då menar jag Viktors (min 15-åriga morbror) flickvän och när jag skriver Linne eller Limpan så är det min storasyster !!




COOOZZY DAY JAO!
Publicerat den

Hej mysisar!

Idag började jag halv 9 och va tvungen att ta 06:47 bussen för att hinna till skolan :/ Så jag drog på mig min stora varma tröja och köpte varm choklad på vägen till skolan för de va så kallt och mörkt ute, som vanligt spiller jag ut det scollade varma koppen över mitt ben och jag hade bara tunna tights på mig, fick värsta brännskadan typ :/

Jaja, nu är jag påväg hem men ska stanna i Nacka Forum först och få linser, wehååå! :D Och sen ska vi käka middag där och så :)

Dagens outfit: Tröja; Gina Tricot, kjol: H&M, tights: Twilfit! Pussssss




NY PROFILBILD PÅ FB!
Publicerat den

 
Vad tycks? :)



HAHAHAHA DÖR!
Publicerat den




HELT OROLIGT TALANGFULLA!
Publicerat den

Kolla in de här videos, det är helt sjukt hur små barn kan va så grymma!
 
Den första videon är typ den coolaste men också den andra!! SÅÅÅÅÅ SERVÄRDA!
 
 
 
 
 
 



BRA DÄR FACEBOOK!!!!!
Publicerat den

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
 
De har förnyat facebook (eller förgammlat) "är det ens ett ord" jaja och  tagit bort alla "Olivia Theodora Alkin har gillat ett foto...) för de tar upp hela startsidan, nu är det bara statusar, vänner som LÄGGER ut egna bilder och sånadär saker!!!! wehååå!!!
 
Eller ja, dom har taggat ner på det iaf! :/
 
 
 



STARS PÅ SVT!
Publicerat den

Hej hej!
 
Här är ett klipp från mässan för nån helg sen när mina små cheer tjejer och min lillasyrra (wooopp) är där och visar upp och då kommer ST i nyhetsmorgon och provar på!
 
Cissi%20Wallin%20provar%20p%C3%A5%20cheerleading



BORTKASTADE BILDER!
Publicerat den

Här är lite konstiga random bilder som blev dåliga i Thailand! Alla bilder är helt ofixade så jag har inte beskärt nån eller lagt till effekt eller nåt!
 

 
Ser ut som en fräknig sminkad mupp, jag vet, och det är för att det är precis det är är ;)



JUST DEAL WITH IT!
Publicerat den

Såå jag hemma hos Jossi asså!
 



FLYTTAR IDAG!!!
Publicerat den

Hej hej bloggisen!
 
Idag flyttar jag in i mitt nya rum på Fågelbro så nu ska jag bo där varanann vecka, byter efter träningen på söndag! :) Mamma skjussar mig dit nu och jag har en hel resväska med saker och kläder med mig!
 
Bye bye!
 
Japp, jag har färgat mina ögonbryn men det blev jätte failat och de kommer fixa sig om några dagar!
 
 



MAMMAS FÖDELSEDAG!
Publicerat den

Grattis igen mami!

Idag firade jag mami på sängen själv för Linnea jobbade :/ Sen åt vi lunch och sådär!

FYI!!!! Följ henne på instagram och hjälp henne att få 13K!!! Wohhoo!!

@partyproductions

Och besök http://www.partyproductions.se/




GRATTIS MAMMA MAMMUT!
Publicerat den

GRATTIS MAMMA!!!

Idag fyller du 45, det kan man inte tro!

Glöm inte att besöka http://www.partyproductions.se/ och följa henne på instagram @partyproductions :D




20:36 - WATCHING GLEE!
Publicerat den




WOOOOPPAAA!
Publicerat den




DOING NOTHING!
Publicerat den

Har bara vart hemma idag och inte ens klätt på mig, går runt i min pyjamas och har gjort en ansikts mask, osminkad och trött, bild från i somras!




FRIDAY!!!
Publicerat den

Finaly friday but no practice :(

Jag lagade middag idag till min familj, kräftsoppa, blev jätte nöjd ;) första gången ja lagar mat till alla så de va fun!

Sen åt jag och min syrra glass och sen stack hon in till stan så då åt jag och mamma popcorn, kul inlägg jag vet!

Dagens scorp! Börjar närma mig mitt mål nu...:)




Live, love, cheer!
Publicerat den

Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en cheer träning som nu, jag ligger i min säng och ska sova och bara tänker på hur mycket jag längtar tills nästa träning! :D

Min scorp today! Pretty good huh?




JAG ÄR SÅ GLAD!
Publicerat den

Är typ lite depp på livet nu, betygen och jävla skit skolan, vår skola ska tydligen prestera mest i Sverige och därför är det högre krav, jävla VRS!!

Aja vidare till det bästa i mitt liv som gör att jag håller mig frisk, glad och levande, Cheerleadingen! Andrew sa till mig att jag är på väldigt hög nivå inom gymnastiken för min ålder, och att om jag skulle gå i Dragons nu så skulle jag var en av dom bästa, jag blev så glad !




HEMMA IDAG!
Publicerat den

Hello bloggen!

Imorse vaknade jag med värsta magvärk och mensvärk så jag stannade hemma idag, jag ska laga middag ikväll to my family, ska bli fun, har ingen träningar i helgen också :( Blackan är stängd :'(

Jag vet, jag är tjock!




INGET ATT BLOGGA OM!
Publicerat den

Hej hej!

Har inget att blogga om, jag var i skolan idag, ganska coolt kan man ju tycka!

Sen hade jag min första privatträning 2013 och Andrew sa att jag var på väldigt hög nivå för min ålder inom gymnastiken! :D Kul att höra!

På NO lektionen idag...






TACK KICKI!
Publicerat den

Kicki har kommit hem från Thailand och jag fick en julklapp, weey, fast min stora julklapp kommer sen ;)

Tack bästa!




TISDAGS LYX!
Publicerat den

Hej hej!

Första skoldagen va cool, chill liksom, driver men jag älskar tisdagar what so ever så att det var faktist bra!

Eller jag älskaDE tisdagar, nu på vårterminen kommer vi ha bild istället för musik, bläääääää! :'(

När jag kom hem stretchade jag lite och sen år ja middag som ja lagade själv, fegge mat jag vet, sen år jag cirkus 17 mandariner och sen köpte jag Zara Larssons nya album på iTunes! :D





READY FOR SCHOOL!
Publicerat den

Hej hej!

Igår var jag med Oliver a jag ett par jättefina örhängen av honom :)

Idag då, första dagen i skolan efter lovet och såklart då stängs hela Roslagsbanan av och alla bussar hade stora förseningar, kul, jag kom typ en halvtimme sent :/

Jajaja!




BÄSTA FANSEN!
Publicerat den

Älskar er alla som läser min blogg och följer min instagram och stöttar mig och ser upp till mig, det är jätte kul att få vara en förebild för så många :)

Jag fick en fråga häromdagen om jag hade några typ största fans och det har jag :) Dom går i Dynamites och heter Cassandra och Filippa och jag är tydligen deras största idol, dem ser upp till väldigt många som går på cheerleading och det är ju kul :)

Brukar inte alltid svara på alla som kikar men eftersom dom går i min cheer förening så svarade jag dom och dom blev super glada, dom är jätte viga baser :)




HEJDÅ SKÅNE - HEJ STHLM!
Publicerat den

Hej hej!

Nu sitter jag på flyget på Malmö Airport och vi ska snart starta, wäää vill inte åka hem till snön :/ Jaja imorn börjar träningen igen, ÄNTLIGEN! :D

Heeeejdå, nu flyger jag hem! Puss




SVERIGES SYDLIGASTE UDDE!
Publicerat den

Hej hej! Imorse gick vi upp tidigt och körde till flygplatsen men innan det sannade vi i Smygehuk, det är en udde där som är Sveriges sydligaste punkt, längre ner i Sverige kan man inte komma! Woop woop! :)




20 PERSONLIGA FAKTA!
Publicerat den

1. Jag somnar väldigt lätt i bilen!

2. Jag är väldigt mycket efter i min ålder ibland när det gäller att gå ifrån barndomen!

3. När jag sover djupt så sover jag med öppen mun ;)!

4. Jag pillar på min tandställning hela tiden, konstant!!!

5. Jag är gjort av 100% svenskt kött! :D

6. Jag kan nästan aldrig bli nöjd när det gäller allt, jag vill alltid ha mer, det gäller mest med stretchingen!

7. Jag drar healstretch överallt när jag sitter ner, och bow när jag ligger ner! Överallt, hela tiden!

8. Jag somnade en gång i sängen sittandes i spagat...

9. Jag har tappat min talang inom sång helt och hållet, det var när jag var 4-13 som jag kunde sjunga!

9. Jag äter aldrig någon grönsak, sallad = blääää!

10. Mitt hår har silke i sig! Det är väldigt unikt! :)

11. Mina föräldrar skiljde sig långt innan jag föddes...

12. Jag äter säkert 1 kg socker varje morgon i min frukost...

13. Jag är beroende av mat dygnet runt...hehehe!

14. Jag är nog den enklaste/skönaste personen att skjutsa på en cykel (svårt att förklara, det har inget med vikten att göra) mina kompisar fattar nog...!

15. Alla trodde att jag var en kille innan jag föddes, då fick jag namnet Theodor men sen kom jag ut som en tjej och fick heta Theodora :)

16. JAG ÄLSKAR BECK!

17. Jag drar/biter av mina naglar hela tiden...:|

18. Jag är beroende är parmaskinka, sitter och äter det framför tven som om det vore popcorn...

19. Jag föredrar hellre svenska filmer än engelska!

20. Jag fryser alltid in bananer innan jag äter dom! (Ibland glömmer jag dom så på morgonen ligger de en svart isbanan i frysen...)





TEKNISKA OCH PHOTOSHOOT!
Publicerat den

Hej hej!

Idag på förmiddagen så var jag, Bengt, Elliot, Micke och Caroline på Tekinska museet för Elliot skulle få kolla på bilar och flygplan och de va ganska kul också :)

Sen efter hade jag och Elliot en liten Photoshoot och sen åt vi lunch på en restaurang, sen somnade jag i bilen som vanligt ;)




RANDOM GAMLA BILDER!
Publicerat den

Jag tänkte bomba lite med gamla bilöder som jag har lagt ut på bloggen förrut i tiden! :)
Allt är bara random och ingen mobbning på mina mupp ego bilder :) Alla bilder är från när jag var 2-12 år! De mesta från när jag var 10-11 ;)
 
FJOTISTID! LÖÖÖÖL
 
LOOOOOL HADE BRÄNT MIG LITE HAHAH!

SPONTANARE PÅ MONRAD! :D
 
JOSSI KOMMER DU IHÅG??? LOOL
 

Fin scale liksom...
 
 



AMANDA - RÄTT SVAR!
Publicerat den

AMANDA DU HADE RÄTT PÅ FRÅGAN!
 
Jag har 4 systrar!
Storasyster, helsyster - Victoria 20 år!
Storasyster, helsyster - Linnea 16 år!
Lillasyster, halvsyster - Philippa 10 år!
Lillasyster, halvsyster - Andrea 8 år!
 
Lite gamla bilder på mig och mina systrar!

 



BUSFABRIKEN - LEKLAND!
Publicerat den

Hej hej!
 
Idag var jag, Elliot (min (snart 2 åriga) kusin) och min moster och min mormor på Sveriges Största Lekland - Busfabriken, vi var ju mest där för Elliots skull men jag själv tyckte det var jätte roligt, det var såååååå stort och jätte bra studsmattor/trampoliner, typ dom bästa jag någonsin har provat, en sån skulle man ha hemma! :)
 
Bilderna kommer direkt från kamera, har inte beskärt dom eller fixat dom eler nåt, ser up som en mupp med min tandställning jag vet ;)
 
 



TÄVLING!!!
Publicerat den

Här är en liten rolig grej. Om det är någon som kan svara rätt på följande fråga innan 20:00 imorgon så skriver jag 20 ganska pinsamma saker om mig, inte saker i mitt liv utan liksom mer såna där saker som är om mig som är lite privata och pinsamma ;)

Frågan: Hur många syskon har jag? Hur många är helsyskon och hur många är halvsyskon? Hur många småsyskon och hur många storasyskon och vilka är vilka (vilka är halvsyskon och vilka är helsyskon)? Vad heter dom och hur gamla är dom?

Good luck! (Priset delas ut såfort jag fått rätta svar)!




JAG JAGAR EN KALKON!
Publicerat den

Jätte spontan rubrik eller hur? Jaja det stämmer iallafall, nästan haha men idag var jag och mormor inne i "stan" och fikade och sen såg vi en massa höns och en kalkon som bara gick där mitt på torget ;) Sen jagade jag den och en påfågel också lite spontant!

Sen var vi nere vid stranden och jag tänkte bada fast sen bangade jag ur så jag bastade istället när vi gick upp till huset, nu äter jag glass :D





HÄLSA PÅ I OXIE!
Publicerat den

 
Hej hej!
 
Idag åkte jag och mormor till min moster i Oxie i Skåne och min lilla 1 åriga kusin Elliot! :)
Han har blivit så stor nu tycker jag. Jag tog lite stretch bilder hehe! Standrad!
 
Jag laddar upp bilderna direkt från systemen till datorn utan att redigera eller beskära eller fixa nånting med ljuset eller så, satt ni vet ;) Muppig tjej som vanligt dårå!
 
 



FRAMME I SKÅNE!
Publicerat den

Hej hej!

Nu ska jag snart äta lunch, jag landade halv 10 i morse i Malmö och där hämtade Bengt mig och sen åkte vi hem till dom i Trelleborg, älskar mormors och Bengts hus, ligger precis vid stranden!




STOCKHOLM - MALMÖ!
Publicerat den

Hej hej bloggen! Lite sent inlägg för nu är jag framme! Detta skrevs 08:10!

Nu sitter jag på planet på väg mot Malmö, landar om en timme drygt, mamma körde mig till Arlanda imorse och sen klarade jag mig själv :)

Jag ska till min mormor alltså, ska bli awsome, hon (ja och Bengt) bor i ett jätte fint hus precis vid stranden så i sommar kommer jag nog hänga där ganska mycket!




INSPERATION!
Publicerat den




BÄSTASTE AWA!
Publicerat den

Sitter och kollar på 4:an på alla bloopers genom året som har gått och helt plötsligt börjar Awa sjunga! Bästaste du!




Tack mina fina!
Publicerat den

Är så glad att mer och mer börjar fråga mig massa saker om tips och sånt, blir jätte glad! :)

Här är 3 av dom kommentarerna jag har fått senaste dagarna! Puss på er, såfort jag har fått tillbaka min dator ska jag svara på alla frågor!




GOTT NYTT ÅR!
Publicerat den

GOTT NYTT ÅR ALLA ÄLSKADE BLOGGLÄSARE!

Nu kör vi, välkommnade det nya året med att dra alla mina cheer stretchar eftersom detta år ska bli mitt bästa cheer år! :D

Det är äntligen 2013, ny start, nya drömmar och nya möjligheter, hoppas detta är blir det bästa!

Jag som alltid brukar vara vaken jätte länge på 1 januari men jag är faktist astrött så tänkte gå och lägga mig vid halv 3 ;)

GOTT NYTT ÅR ALLA!!!