Sommarträning
Publicerat den

Träning och stretching med mig och Lina, You better watch!




Svar på frågor
Publicerat den

En liten ful video som jag svarar lite på blogg frågor, PS vi har ansiktsmasker!




Försökte vara nyttig
Publicerat den

Hej hej!

Jag som har sååå svårt att vara nyttig försökte iallafall idag att äta en sallad till lunch för typ första gången i mitt liv...:/

Men sen blev det godis, glass och popcorn på kvällen...aja jag försökte iallafall...




ROADTRIP
Publicerat den

Hello!

Igår vaknade vi vid 12 och åt lunch direkt, det har jag aldrig gjort så de va så creepy, jag är en såndär frukost människa så det var så ovant att inte äta frulle men jaja!

Idag tog vi båten in till Norrtälje och nu sitter vi i bilen tillbaka till båten och sen till Linas Land igen :)




LINAS LAAAAND
Publicerat den

Hejsaaan alla coola!!

Nej men gumman, trodde hon va cool att säga att alla andra va coola, aja whatever, låt mig va orre!

Imorse vaknade jag i båten på Sandhamn och sen tog jag färgan in till Värmdö för vi skulle ligga där en natt till men jag skulle in till fastlandet för att jag skulle till Linas land!

Så nu är vi på hennes land på Löparö, sååå cozy, ska va här i en vecka nu!




SANDHAMN
Publicerat den

Hello bloggisen!

Nu är vi ute med båten, vi ligger i Sandhamn över natten och imorgon ska jag hem och sen på kvällen ska jag till Linas land! :)




SLEEPOVER MED MIN ORRE
Publicerat den

Hej hej!

Imorse åkte jag ifrån UTÖ och sen kom Flora till mig i Täby och vi åt middag, åkte och badade i nån sjö och sen vid 12 cyklade vi till Statiol och köpte glass och Chips och jag köpte den där Donut Badringer ftw, var helt enkelt bara tvungen! ;)

Det var 28°C idag...28!!!!!!!!!! Det är sååå mycket för att vara Sverige, det var liksom Thailands värme, helt stört!




SÅÅÅÅÅ VARMT!
Publicerat den




ASK ELLER INTE
Publicerat den

Jag har börjat med min ask.fm igen om jag orkar inte ha kvar den om det kommer massa onödiga kommentarer...utan snälla frågor annars tar jag bara bort den helt enkelt :)

Vet inte om man ska ha ask eller inte, för det är massa skitungar som inte har något liv och är fula som förstör hela grejen med ask och skriver massa p12 kommentarer, så de är ju synd att de är massa orrar ute i världen som ska göra de men men, sånt är livet, det finns ju en anledning varför de kommenterar sånt också, det betyder ju bara att de är sämre än alla andra!

Ask.fm/blondinalkin puss




ÅKER HEM IMORGON
Publicerat den

Hej hej bloggisen!

Åker hem från landet imorgon, igår och idag var jag ute på Powerwalk, behövde röra på mig även fast jag fortfarande är förkyld.

Gör inte så mycket såna här dagar på Utö, äter glass, cyklar, kör moppe, kollar på film och äter nudlar, det är livet det!

Min pappa kan hjula, slå de ni!




SMÅSYSTRAR
Publicerat den




SOOOW COOLD
Publicerat den

Hi allihopppaa!

När jag kom ut till UTÖ igörrgår så frös jag som in i, det var så kallt, hade en tracksuit på mig och dunjacka och mössa när vi var utomhus, helt stört kallt, det kändes som höst typ, igår också!

Idag däremot är det sol och lite varmare, jag har precis varit ute på en powerwalk och snart ska vi dra till klipporna och sola och bada, bara jag och pappa!




SUSHI OCH LANDET
Publicerat den

Hello bloggisen!

Idag vid 3 åkte jag in till stan och träffade pappa och Andrea min lillasyster, pappa skulle klippa sig så jag och Andy gick jag köpte glass och läsk!

Vi åt sushi till middag på Svenska Sushi Köket och sen drog vi till färgan och till Utö och nu är vi här på landet, såå cozy men shieeet va Sverige är kallt asså, svinkallt ikväll iallafall, nu sitter vi på Värdshuset och tar drinkar och äter nötter, natti!




TÄBY CENTRUM
Publicerat den

Efter jag kom hem idag så stack jag till Täby och träffade Felix och Rebecca, vi chillade lite sådär, var pisstrött så ligger hemma nu och äter glass men kan knappt svälja för min hals gör ont, men jag kollar på film iallafall, godnatt sötnosar!




ÄNTLIGEN HEMMA
Publicerat den

Rubriken kanske gör mitt inlägg orättvist för jag skulle gärna velat stanna kvar :)

Imorse åkte vi 4 hemifrån till flygplatsen och i säkerhetskollen så tog dom min Lumené facial cream, bäää :'( Men vad ska man göra liksom...

Jag var inte så trött eller jo, somnade nästan i bilen och på båda flygplanen, vi mellanlandade i München i Tyskland och jag tappade bort min familj lite och trodde jag skulle missa planet, whoops!

Det var inte som en chock när jag kom ut i Sverige vädret idag, det är mer chock på vintern och man typ har varit i Thailand ;) Men lite kallt var det, 15 grader kallare är ganska stor skillnad!

Titta vad som låg och väntade på mig när jag kom hem, såg att posten hade kommit och slet upp paketen och där låg två tracksuits som jag hade beställt, en från Victoria's Secret PINK och en från Juicy Couture, söta va?

Jag fick lite kläder av min storasyster Victoria när jag kom hem också, sååå mycket paket!






VILL EJ HEM
Publicerat den




SJUK, ONT, AJ
Publicerat den

Jag har varit snorig, täpt och förkyld i flera dagar nu...:( Så nu är jag skadad, sjuk, varm, har piss ont, trött och vill dö typ, ligger i min säng och har tagit 1 allergi tablett och en alvedon.

Idag låg vi bara vid poolen hela dagen, sen kollade vi på massa filmer, åt god mat och packade väskorna och sådär!

Inatt åker vi, ska gå upp kl 3 inatt ...:/




Tidsfördriv
Publicerat den

Kolla på hela, you won't regret it, hejdå Frankrike!




MIDDAG
Publicerat den




POOLDAG
Publicerat den

Hej hej alla små gnottar!

Imorse åkte vi in till stan ett litet tag och sen handlade vi och köpte baguetter, standard muummss!

Efter lunch låg vi vid stora poolen hela dagen, sååå cozy, sen duschade jag och sådär, chilldag liksom!




Bad i Frankrike
Publicerat den

Filmade lite innan vi åkte ifrån badet, det var en konstgjord sjö och jag skadade mig :(




FRANKRIKE
Publicerat den


 
 
 
 
 



INJURED
Publicerat den

Så fort vattenrutchbanorna öppnade kl 3 idag så sprang jag dit med alla barnen för att hjälpa dom men precis innan trappan så skar jag upp halva foten och fick springa direkt till strand-akuten där, som tur va fanns :)

Det fanns badvakter och en sjukstuga, jag lämnade barnen vid vattenlandet och sprang haltande tillbaka skrikande och gråtande för fyfan va det gjorde ont, sved och blödde :'(





STRANDEN
Publicerat den

Hello bloggisen!

Idag var vi på stranden kan man säga, alltså vi bor ju på ett slott i La Chapelle i landsbyggden i södra Frankrike och medelhavet och Atlanten ligger liksom 3 timmar bort med bil så de finns inga stränder här men alla har pool :)

Men vi åkte till ett slags bad, det var som en konstgjord sjö, ascooolt, så de va som en stor sjö, bara sand och vatten, inga fiskar eller sjögräs, såå härligt!

Sen fanns det en jätte fin sandstrand, restaurang, gräsmatta, trampbåtar och vattenrutchkanor som var i en pool :)

Jag skadade mig där i och för sig men tar det i ett annat inlägg :/

Annars va det en bra dag med mycket sol idag!




NYA SKOR!!!
Publicerat den

Idag var jag inne på Lollipops affär, har sett deras hemsida och har alltid velat ha något därifrån haha, nej men seriöst så hittade jag ett par så söta skor som jag bara va tvungen att ha så mamma köpte dom till mig, dom gick på typ 600 svenska kronor för dom var på halva priset, sååå dem va sååå värda!




5 TIMMAR I EN BIL
Publicerat den

Idag åkte vi länge i bilen och man räknar ihop timmarna...

Vi åkte först till en vingård men den var stängd så då åkte vi till en stad pch åt lunch och åt glass, efter det åkte vi en timme drygt till Frankrikes finaste by, ett jätte coolt stort slott som man kunde gå in i, jag drog Emil i vagnen upp för hela den branta backen, shit vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon ;)

Vi kom hem vid 9 tiden och då badade vi i poolen och sen åt vi middag, det kommer bilder från dagen som jag tog med systemkameran nån dag här i veckan, troligtvis imorgon!






DINNER
Publicerat den




NEW DRESS
Publicerat den

Hej hej bloggisen! Förlåt för sämst och tråkig uppdatering såhär på semestern!

Imorse var vi på en marknad med allt möjligt, jag fick med mig 2 par färgat glas pilot bågar solglasögon, ett par blåa och ett par röda, en jätte fin långklänning i korall och ett par örhängen som var rosa bollar typ.

När vi kom hem hängde vi bara vid poolen och jag solade lite och fick värsta randen vid bröstet, weehå!

På eftermiddagen sminkade jag mig och satte på mig den nya klänningen och så åkte vi till en restaurang som hette nåt på Franska jag inte kan stava, lol.

Nu sitter vi i bilen påväg hem, i Frankrike äter dom middag väldigt sent så det blir lite senare än vanligt här :)




DÖR AV VÄRMEN
Publicerat den

Idag har vi bara legat vid poolen och segat, vi var och storhandlade mat också men annars bara solat och badat och jag försöker vänja mig med den torra tropiska värmen, det är 30+ grader minst!




NATTI NATTI
Publicerat den

Efter den jätte goda middagen så bakade jag, Ellen och Emil kladdkaka till alla, eller jag bakade och dom åt smeten men jaja ;)

Det var lite svårt att läsa ingredienserna på franska för jag går ju på franska men de va fortfarande svårt !




FÖRSTA DAGEN!
Publicerat den

Idag var det molnigt hela dagen så de va skönt, skulle nog inte klara av 32 grader och skinande sol första dagen...

Vi har badat, ätit god lunch, på slottet sol vi bor i har 3 olika pooler! Idag badade vi i den lilla!




LOVE THIS!
Publicerat den




NEW IN!
Publicerat den

Jag köpte en sån här smart starbucks mugg, de va ingen vanlig helt genomginlig utan en blå som hette Aqua nånting, den va mycket finare tycker jag!




STARBUCKS!
Publicerat den




La Chapelle
Publicerat den

Vi bor på ett slott ute på landsbyggden i södra delen av frankrike, nära spanien dvs, så alltså hög värme här :) Byn här heter Chapelle och ligger en timme från Tolouse.




FLYGRESAN
Publicerat den




FRAMME I FRANKRIKE!
Publicerat den

Åhhhh, vi landade i Tyskland i Frankfurt och nu har vi äntligen landat i Tolouse, det var 25 grader varmt när jag kom ut från flygplatsen, sååå skönt! Fast klockan är halv 1 på natten!

Mot slottet som vi ska bo i, det tar en timme med bil nu så vi är hemma vi 02:00, i Chapelle! Let's go!




Victoria's Secret
Publicerat den

Tro det eller ej men första gången jag var inne i en VS butik. Nu flyger vi till Frankrik!




MOT ARLANDA!
Publicerat den

Nu står jag i bag drop kön och innan vi åkte till Arlanda så fixade jag mina naglar och packade allt klart och sådär :) Nu åker vi, wieeee!




NEW IN!
Publicerat den

Två shorts från Acne, solglasögon från H&M, en byxdress, och en tröja som mamma köpte till mig!




IDAG ÅKER JAG!
Publicerat den

IKVÄLL VID 7 TIDEN FLYGER JAG TILL TOLOUSE I FRANKRIKE (kolla videon i inlägget nedanför så förklarar jag om resan)!

Happppyy tjej!




Frankrike ikväll
Publicerat den

Berättar om att jag ska åka till Frankrike idag! Ja,jag har lågt blodsocker och är övertrött så detta blir resultatet då, en knäpp videoblogh som ingen fattar ett dugg av...




RESOR 2013 & 2014
Publicerat den

Åhhh älskar verkligen att resa.

Inom ett år ska jag åka till Frankrike, USA 2 gånger, Thailand och England, ska bli så spännande.

Jag har bara satt något random datum på alla resor för alla flyg är ju inte bokade än men jag vet iallafall vilken månad det blir :)




KOMMENTERA TACK...
Publicerat den

Läser ni ens inläggen jag skriver? För jag vet inte, det känns så ovärt att blogga om ingen läser så kommentera gärna erat svar, om ni läser inläggen eller inte...




POOOLDAAAY
Publicerat den

Idag har jag varit i poolen typ heeeeela dagen. Det är så skönt att ha pool och bo vi vattnet när det är så varmt!

Imorse kom mina kusiner, Klara, Ellen och Emil hem till oss och väkte mig så jag gick ner och år frukost och sen gick jag ut med dom till poolen och jag la mig och läste SOLO lite medans jag väntade på att bastun skulle bli varm för jag frös lite sådär på morgonen.

Vi grillade hamburgare och fick pommes frites och chicken nuggets till lunch, suuuper gott.

Efter lunch kom min storasystee Victoria och hälsade på eftersom hon har ju flyttat hemifrån för några år sen, så vi badade och Emil blev kompis med våran grannes barn så dom badade också så de blev fett mycket barn i poolen men jag solade i några timmar också :)




Bad med familjen
Publicerat den

Mina kusiner, Klara, Ellen och Emil kom imorse och vi badade såklart idag!




BARNVIKSSSBARNEN!
Publicerat den

Idag var jag hemma hos Axel, han bor i Barnvik på Värmdö, vi tog hans båt och åkte till Bullis (Bullandö) och till Djurö och lite andra ställen, åt glass, drack läsk och hoppade i vågorna tills vi böev alldeles blöta av allt stänk, de va asmysigt!

När jag kom hem stod det grillbuffé som väntade på mig, yuuuummi!




NEW IN
Publicerat den

Hej hej, idag var jag i Nacka och jobbade lite och fick med mig lite söta kläder till hösten, väskan va i svart glansigt skinn men jag tyckte den va coolare på insidan så vände ut och in på hela väskan och den blev så mycket coolare haha smart va?

Kappan: (kan ej läsa lappen, skrivstilen är för svår att läsa)...lol

Svarta blusen: Odd Molly

Beigea toppen: Expressions

Väskan: NINE WEST (love it)

Klänningen: French Connection

Tyvärr kan ni inte se helbilder på plaggen för att 1. Jag var för lat att sätta mig vid datorn och ta fram systemkameran och 2. För att blogg.se appen inte ville ladda upp 5 bilder!




CARLY MANNING!!!
Publicerat den

Carly Manning from Cheer Ahtletics Panthers kommer till Sverige och Cheer Summer Camp i Borås som är i Augusti som jag ska gå på som förra året, åhh hon är min största basket toss inspiration, sååå glad! Måste få en bild med henne!!!




OM DAGEN
Publicerat den

Imorse var jag hos tandregeleringen och spände min tandställning, shoppade lite och fick med mig en söt tisha hem, när jag kom hem åt jag lunch och la mig ute vid poolen och solade och badade med Viktor och Linnéa i några timmar.

Till middag åt vi på golfklubben, tog världens godaste Entrécôte, yummi.

Night night, jag bjuder på en instabild.




Hemma hos mig
Publicerat den

Välkommen hem till mig på Värmdö! :) Tjejen som inte är jag är Linnéa, Viktors flickvän! Såhär ser en vanlig förmiddag ut för mig hemma!




Frankrike om 3 dagar!!!
Publicerat den




UPP & NED VÄND DAG...
Publicerat den

Hej hej bloggisen! Nu är jag äntligen hemma efter båtsemestern.
 
Imorse vaknade jag 05:20 av att morfar hade startat motorerna i båten och Viktor behövde kliva upp för han ska ju köra vattenskotern hem, vi behövde åka innan de stora vindarna skulle komma och då gäller de att åka tidigt och vi låg ju mitt ute i havet så det var bara att ta på sig flytvästen och köra iväg, men jag var den ända som kunde krypa ner i min varma sköna säng igen hihihi. Låg där i tjocktröja och flytväst under täcket och halvsov, de var ju lite svårt att sova när det guppar och studsar som fan...
 
Vi kom hem strax innan 9 och då åt vi lite frukost och en gick alla och la sig förutom jag för jag hade ju sovit lite i båten, så jag la mig framför Disney Channel och åt parma skinka haha lööööv it!
 
Mitt på dagen la jag mig vid poolen och solade och badade lite och sen efter det åkte vi hela familjen (eller ja, jag, morfar, Margaretha och Viktor) de är ju min familj på Värmdö, iaf så åkte vi och handlade eller m&m handlade och jag och Viktor åt lunch på donken, sen lämnade jag som sagt in min mobil.
 
 
 



MOBIL PÅ LAGNING
Publicerat den

Idag lämnade jag in min mobil på lagning, eller rättare sagt, min skärm var helt sprucken (igen)...
Får tillbaka min bebis imorgon!
 
 
 



SOMMAR SOMMAR SOMMAR
Publicerat den

Hej hej! Här är lite bilder från när jag var på mitt landställe på UTÖ och min lillasyster Philippa lånade min systemkamera och lekte lite så lite foton från det :)
 
Dels lite andra också, PS På vissa bilder var jag sjuk så var alldeles blek i ansiktet och inget smink (såklart eftersom de är sommar) men också slarvigt hår och jag har inte hunnit fixa några bilder eller beskära dom så här är dem, helt naturliga, direkt från kameran...
 
 
 
 



7 JULI
Publicerat den

Imorse vaknade jag halv 12 och åt frukost och sen la jag mig och solade på båttaket, sen åt jag lunch och badade och solade mer i flera timmar, sen vid 3 la jag mig i sängen och somnade i 2 timmar och sen när jag vaknade och sen och sen och sen, nej men gud hatar verkligen när man läser en text med bara massa men...

...men iallafall så vaknade jag och då såg jag att jag hade fått GANSKA MYCKET färg idag på benen och magen och i ansiktet men framförallt på magen och benen så jag smörjde in mig med aléo vera hudkräm, de kändes jätte skönt, jag har blivit så brun men lite röd blev jag men de är så jag blir brun, alltså först blir jag lite röd (jag brände mig alltså inte) och sen efter nån dag blir jag brun.

Sen badade jag och Viktor mer på kvällen efter en jätte god middag, vi låg i vattnet i typ en kvart...och de är länge med tanke på att vi ligger mitt ute i havet med båten så de är iskallt i vattnet men jag låg med flytväst så de va mysigt. Efter ett tag har liksom kroppen vant sig.

Kan ni förstå hur trött och hängig man blir av att ta de så lungt såna här dagar, jag sov först i 12 timmar inatt och sen somnade mitt på dagen i 2 timmar...JAG SOMNAR ALDRIG PÅ DAGARNA... Och sen på kvällen var jag trött igen...knäppt asså!

Men mysig dag!




JB konsert
Publicerat den

Det var jag som filmade de där och utan inzoomning, kan ni fatta hur nära jag var då...




Next stop...
Publicerat den

Inatt ligger vi på Svaj vid Nåttarö, det betyder att vi ligger mitt ute i havet med ankare bara :) såååå mysigt de har vart idag!




Bada från båten
Publicerat den

Sommar och sol och bad!




Båttur
Publicerat den

Filmade lite när vi åkte från Nynäshamn till Nåttarö :)




Tralalala sssssommar
Publicerat den

Hej hej bloggisen!

Det är väl inte så mycket att skriva om nu en vecka framåt...

JAG ÅKER TILL FRANKRIKE OM 6 DAGAR, WIIIHOOOO!

Men nu är vi som sagt ute med båten och jag och Viktor drar ut med vattenskotern ganska ofta och vi äter ute mycket, badar, solar, äter jordgubbar, shoppar, äter glass, typ vanliga "slappsommarlovsdagar"




UTE MED BÅTEN!
Publicerat den

Hej hej, de va längeeeesen känns de som men men ni är ju bäst era trogna läsare som stannar kvar.

Igår så kom Morfar & Margaretha och Viktor och la till på Utö brygga i hamnen med vår båt, Targa 44, så mysig!

Så imorse åkte vi ifrån UTÖ och nu är vi i Nynäshamn, vi kommer va ute med båten nu i en knappt vecka typ.




SOL SOL SOL
Publicerat den




Saker jag stör mig på...
Publicerat den

Folk som skriver/säger "Dynamite" fast våran förening heter Dynamites, liksom med S, och inget annat, DYNAMITESSSSS!!!!

Tjejer som är avensjuka på någonting på en bild instagram/facebook osv och kommenterar typ "Pusha upp brösten lite mera" bara för att en tjej har störra bröst än hon själv...man märker ju så tydligt att hon bara är avensjuk, så omoget.

Folk som försvarar något som inte stämmer när man vet att dom har fel...

Att man ska få blickar eller kommentarer på att man har på sig en speciell outfit som man kanske ser magen eller mycket av benen och att folk säger att de är för "lättklätt" osv men så har de själva lagt upp en sån "inspiration eller tumblr" bild...liksom bitch please!

Folk som ALLTID ska kommentera/ifrågasätta på mina instagram bilder...GET A LIFE...




KVÄLLSDOPP
Publicerat den

Åhhh det var så mysigt igår!

Efter middagen åkte pappa hem till stan med båten och min låssatsmamma jobbade så jag och Philippa och Andrea åkte och badade vid klipporna, jag tog moppen och dom cyklade.

Sen kom vi hem och kollade på tvserier men efter en halvtimme ville dom bada igen så vi gjorde de, sen duschade vi och satte på oss pyjamasar och satte på en film och åt nudlar, så cozy!




Gårdagen!
Publicerat den




Gårdagen!
Publicerat den