Gympafilm
Publicerat den

Jag och Andrea!




MOPPEHÄNG
Publicerat den




SOMMARJOBB!
Publicerat den

Hej hej, när jag är på Utö så väljer jag själv vart och när jag vill jobba, att jobba i Kvarnen är de bästa ever, jag behöver bara sitta här mellan 11-15 och ta emot en tia för alla som vill gå in och titta, de är ganska dött oftast och då kan jag ligga på balkongen runt omkring och sola, så jag sitter bara här och ritar, lyssnar på musik, håller på med mobilen, solar, kollar på film på datorn, allt som jag ändå skulle gjort hemma iallafall och så får jag bra betalt och äta hur mycket glass jag vill i hamnkiosken, sååå nice!




GRATTIS ANDREA!!!!!!
Publicerat den

Idag fyller min yngsta lillasyster Andypandy 9 år, hon blev så glad för av mig fick hon en cheerbow av mig som var specialbeställd som de stod "Hit for Justin" och en bild på Justin Bieber och sen Andy Pandy på andra sidan, den va så pretty!

Grattis världens bästa lillasyster, älskar dig!




En vanlig dag på UTÖ
Publicerat den

Här är en film på hur min dag såg ut idag när jag kom ut till landet, det är jag, Pappa och Jennifer och mina småsystrar, Andrea och Philippa, enjoy!




KNATTEDISCO...
Publicerat den

Efter middagen skulle Andrea och hennes kompisar här på UTÖ på ett disco på utö skola...

Jag sminkade henne och satte på henne en jätte söt klänning, åhhh de ser ut som hon ska på bal, mina småsystrar har verkligen så fin hy och Andrea är så vacker ikväll, så himla sööööt!




BEACHDAY!
Publicerat den

Idag efter jag och pappa hade kommit till landet så åkte vi till stranden direkt (de finns så många fina vackra långa vita sandstränder med världens finaste vatten och botten) men idag valde vi Drunbudd stranden :)

Vi tog massor med bilder och jag filmade lite som ni kommer se sen på min videofy.me film :)




NU ÄR JAG PÅ LANDET!
Publicerat den

Hej hej nu är jag hos min pappa (eller alltså min familj på pappas sida) och imorse åkte jag och pappa till landet där mina småsystrar redan var och min låssasmamma.

Jag har landställe på UTÖ och man tar båten över dit (en Waxholmsfärga) och äntligen fick jag träffa mina småsystrar som jag inte sett på några veckor.

Om ni undrar varför det är mest bilder på min ena lillasyster Andrea så är det för vi är mest lika i sättet och har samma humor och går på cheerleading och sådär men framförallt för att Philippa hatar att vara med på bild.




Musikmaraton
Publicerat den

Normal is boring...so here I am, not boring, not normal, just me!




Mysmorgon
Publicerat den

Sleepover med min bästa vän of all time!




PÅ TAL OM MIN DESIGN...
Publicerat den

Alltså, jag har inte orkat göra någon ny design som ni har märkt...
 
Nu får det enkelt va såhär tills jag byter, jag har bara tagit en blogg.se pro design liksom, inget avancerat om jag säger så, dock så blir bloggen mobilanpassad när man går in via smartphone, ni kanske redan märkt det? Jag vet inte om de är bra eller dåligt, de blir väl enklare att läsa kanske men inte lika snyggt men whatevaaah!
Här är 2 gifs på mina dubblar, ja eller iallafall så dom såg ut i mitten av diamonds, så de är lite finare nu hihihi :) De är en snabb och en långssam, på den snabba gjorde jag en "spola tillbaka" effekt också hahaha :)
 
Jag hoppas att mina dubblar är finare nu...men de tror jag, ganska mycket :)
 
 
 
 
 
 



DET GÖR ONT
Publicerat den

Aaaaj, det spänner i hela halsen, jag vet inte vad jag har gjort, dricker nu kokhett varmt vatten i en kopp och de är ganska mysigt men de gör iallafall jätte ont :( Är glad iallafall, om några timmar så kommer pappa hem från jobbet, jag är nämligen hos min pappa i stan nu men hela min familj på pappas sida är på landet på UTÖ utom pappa som jobbar.
 
Vi ska åka ut till UTÖ (vårat sommarstlle) imorgon tidigt så jag borde gå och lägga mig nu, sov sött!
 
 
 



SLEEPOVER MED BÄSTIS
Publicerat den

Åhhh har inte träffat henne på ett år nu eftersom hon flyttat till Spanien, åhhh saknat min Flora.

Vi var på Scary Movie idag och den var asbra, verkligen rolig, man ska dock ha sett "Mama" och "Paranormal Activity" för att fatta vissa scener!

Asså hatar att Flora har typ mörkblont hår men blir så in i HELV*TE brun, de är helt sjukt, hon ligger inte ens och solar...




SCARY MOVIE 5
Publicerat den

Nu sitter jag i salong 11 på sergel med bästa vän of all time (hon bor i Spanien så vi ses inte så mycket) Flora heter hon!

Nu taggar vi Scary Movie 5!




Morgongympa
Publicerat den




LUNCHTIME
Publicerat den




LUNCHTIME
Publicerat den




SPA - Precis vad jag behöver
Publicerat den




Icona Pop
Publicerat den

Icona Pop live på Gröna Lund.




ÄR VI LIKA?
Publicerat den

Jag hade en helmysig kväll med min äldsta storasyster ikväll. Vi hinner inte ses så mycket och hitta på massa roliga saker eftersom hon jobbar så mycket med allt som händer just nu :/

Vi gick på grönan en snabbis, gick spökhuset och på Icona Pop konserten som sagt var grym!!!

Vickan är min ända syster som också är blond. Linnea är sandré (det är hårfärgen mellan blond och brunette), och Philippa & Andrea är mörkbrunetter så jag är mest lik Victoria, inte bara på hårfärgen såklart men i ansiktet, jätte många säger att jag och Limpan är jätte lika men de tycker inte jag...

Är vi lika?




ICONA POP KONSERT!
Publicerat den

Som ni kanske har märkt så blir mina inlägg mer som lite längre statusar med en bild till...

Typ "BADA".... "Idag har jag badat" typ haha, u guys get it, jag vet att de blir lite långtråkigt men that's life, jag skriver liksom allt jag gör i små enskilda inlägg!

Idag på förmiddagen solade jag i min nya bikini ett tag och sen skulle jag träffa min poooolare Viktor men han fick migrän stackarn så vi hoppade de!

Jag och Vickan (min storasyster som är 21) kollade på Icona Pop konserten på grönan...

...den var GRYYYYYMMMM!!!!! Verkligen, Wooow man märkte att de va bra artister, som sjunger bra live :)




NY VS BIKINI!
Publicerat den

Hej hej! Förlåt för jag har varit dålig på att uppdatera men jag har liksom aldrig tid att sätta mig ner vid en dator och som sagt så har jag alla bilder i mobilen som jag tar varje dag så de blir ju mest mobilbloggande :/

Imorse kom min Victoria's Secret bikini på posten som jag hade beställt, I love it, den satt så bra på :)




MALLMÖÖÖH!
Publicerat den

Sitter i bilen på väg in till Malmö, solar smalbenen (om jag bara solar dom så tar dom igen brännan eftersom man alltid är brunare på låren) eller jag tror att de ska funka iallafall ;)

Har havsutsikt också!




RENSAR MINA TANKAR
Publicerat den




DESIGN HJÄLP...
Publicerat den

 
Tänkte göra en ny design men orkar verkligen inte, har inga bra tips och jag vet ju inte hur ni vill att min blogg ska se ut eftrsom det är ni som läser den..
 
Så om det är någon som vill göra en design till mig så får den gjärna göra det, min bloggmail är [email protected] om ni skulle vilja mejla!
 
 



MINISHOPPING!
Publicerat den

Köpte lite billigt smink idag bara för att de va kul...
 
 



BEACH DAY!
Publicerat den

Hej hej, imorse vaknade jag upp hos Peder Lamm och Fia Bond, åhh älskar verkligen deras underbara hus, kommer hälsa på dom flera gången i Skåne :) Jag blev behandlad som en liten prinsessa (fast Peder kallade mig Oliven hela tiden) men ändå hahaha :)
 
Efter vi hade lämnat våra famijekompisar...(På bilden: Minna hennes pojkvän och hennes kompisar, Minna är deras dotter)...
 
 
...Så åkte jag och mamma föbi Österlen och till Kivik och la oss på en av sveriges finaste stränder, de va lite molnigt med fortfarande hög värme och sol. Sen shoppade jag lite billigt smink (och en bunt strumpor)...
 
 
 
 
 
 



MIDSOMMARAFTON
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 



GODMORGON
Publicerat den




Getting ready
Publicerat den




HOS LAMM OCH BOND!
Publicerat den

Hej hej!

Ikväll åkte vi hem till våra familjekompisar Peder Lamm och Fia Bond, och sen kom de en till cool familj.

Vi hämtade först Bambam (deras son Benjamin) på flygplatsen i Malmö och sen åkte vi till deras hus, de kommer från STHLM!

Åhhh det har så mysigt hus, som en riktig skånegård, asså verkligen jätte coolt :)

Jätte god middag också!
Verkligen, kött och potatisgräng och förätt och vitt och rött vin och champagne som fördrink!





Getting ready
Publicerat den

Gör mig i ordning för att gå ut på en sommarkväll :)




GLAD MIDSOMMAR!
Publicerat den

Glad midsommar allihopa!

Imorse cyklade jag och Bengan (min extra morfar) och plockade jordgubbar i ett jordgubbsland, de va askul och ganska coolt.

Sen sminkade jag mig och gjorde mig i ordning medan mamma gjorde jätte fina kransar, sen kom min moster och min kusin å så och sen åt vi lunch och gick till stranden där midsommarstången var!

På kvällen grillade vi och kollade på en jätte rolig film och jag åt typ 5 liter jordgubbar (standard) med typ 15 liter glass och sen massor av popcorn...beach 2014 kör jag på istället...;)




Vinestagram?
Publicerat den




KÖPTE IDAG...
Publicerat den




TJUGOTOLV LITER JORDGUBBAR!
Publicerat den

Helt seriöst, jag äter typ en litet jordgubbar...varje dag...aja är de sommar så är de ;)

Idag har vi shoppat, jag köpte en ny mascara, ögonbrynspenna, hårsnoddar, hårspray (köper typ ny varje måndag, hehe, de går åt när man går på cheerleading;)) vi köpte en rosa resväska (kolla videofy.me, heter blondinalkin där, inte så svårt att räkna ut)

Vi åt god lunch i stan (mamma och jag) juste glömde att säga (sa bara det på videobloggen) att vi hämtade upp mamma igår kväll på Malmö Airport, så nu är hon också i Skåne, iallafall så åt vi god lunch inne i Stan i Trelleborg på ett sött café och sen shoppade vi lite mer saker, jag skulle köpa ett par standard jeansshorts men hittade inga bra och sen hade vi typ fett brottom hem för att vi skulle till stranden!





LITE NEEWSSS..
Publicerat den

Som ni märkt har jag börjat videoblogga ganska mycket igen...eller kan man ens kalla det videoblogg...vlogg...nej det är mer som "jätte mycket förlängda vines" eller nu "instagramvideos" (snyft) men är de kul eller jobbigt?

Videoinläggen blir inte så snygga och jag skriver ingen text till men det är för att jag laddar upp den via videofy.me appen och delar den direkt med blogg.se via videofy.me appen så det är därför :)

Nu fick ni eran efterlängtade stretchvideo...:)




VIDEOS PÅ INSTAGRAM...
Publicerat den

Ja, vad ska man säga...?

Videos på instagram, det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända...vet inte om de är bra eller dåligt, asså alla som hade vine tycker de är dåligt och alla som inte hade vine tycker att de är bra för de fattade ju inte va vine va innan och nu förstår dem hur bra vine va...

Nu kommer ju inga använda Vine längre...alltså kunde inte bara Instagram hålla sig till bilder, och Vina får vara videos, de här va faktiskt jävligt onödigt...nu blir instagram inte samma sak...kommer iallafall ta bort min vine, för man kan inte ha båda, de blir ju jätte jobbigt...

Aja, vad ska man göra...








Min stretchvideo
Publicerat den

Den blev jätte dålig, fick göra om den massor med gånger så den sög men men!




Cheer skills
Publicerat den




Hela min dag typ
Publicerat den

Allt och lite till om idag, hjälp mig med råd tack!




Sommardag 1
Publicerat den




I KINDA LÖV KIDS!
Publicerat den

En grej jag har märkt är att jag är ganska bra med barn. det har typ bara blivit så för jag har så många syskon och kusiner som är yngre än mig och är ofta barnvakt åt dom och vår släkt är så tajt så barn gillar liksom mig, typ de händer att när jag flyger utomlands eller ska tåga ner till städer till släkt eller resor osv så brukar bebisar och småbarn få kontakt med mig och en minut senare sitter dom i mitt knä och håller på med mitt hår, haha så random jag vet men vet inte vad det kommer ifrån!
 
Den här ungen tex känner inte jag men igår på tåget kom hon till mig och helt plötsligt kunde hon inte släppa mig, bara sitta i Olivias knä och inte sina föräldrars hah!
 
 
 



BEACHHOUSE!
Publicerat den

Så mysigt att bo vid stranden hos mormor i Skåne, idag efter shoppingen så badade vi (bilderna är från igår) men de va ganska varmt i vattnet med tanke på att det är öppet hav.
 
Imorgon kommer mamma hit med flyget, hon landar sent på kvällen så det ska bli mysigt!
 
 



SKOSHOPPING!
Publicerat den

Hej hej!
 
Idag var vi först handlade massor med mat till midsommar och jag vile shoppa skor, gick in på Deichmann som är en jätte bra skoaffär som har sååå mycket olika skor att välja mellan, köpte ett par fina flipsflops från Graceland som jag behövde och ett par glitterskor från mywear, åhh älskar det märket!
 
Köpte lite andra småsaker också, som världens bästa BB-cream som mamma använder som jag tog lite av för min foundation va slut och den äger verkligen, den är superduper bra och den räcker jätte länge, sen köpte jag ett jätte fint blåttglitternagellack från Depend och nya tuggummismaken Bubblemint, löööv it!
 
 
 
 



FRAMME I SKÅNELAND!
Publicerat den

Hej hej!

Imorse gick jag upp tidigt för att åka till Centralen för att möta upp mormor sol bor i Skåne, hon har vart i Sthlm för kalas och så när folk vår släkt fyller år och så!

Vi tog ett tåg som tog ca 5 timmar, åhh trodde vi skulle åka X2000 som ja brukar åka men de va ett annat som va jättecoolt men lite gammalt, ett sådär halvt nattåg, man satt i små "hytter", kupé tror ja de heter, de va två soffor mot varandra där man satt 3 och 3 i varje soffa med bord i mitten och WiFi och de va som ett litet eget vardagsrum och sängar över så jag somnade efter ett tag, åhhh de va så skönt att sova där istället för ett säte liksom!

Nu är vi framme i Gislöv (utan för Trelleborg) mormor bor i ett jätte fint hus vid stranden, sååå mysigt!




HEJDÅ VÄRMDÖ OCH STHLM!
Publicerat den

Om 6 timmar är jag i Skåne, ska bli så mysigt! Trodde jag skulle ha shorts för de ska bli varmt idag men de slutade med att jag frös och tog mig det man alltid har på sig när man reser och flyger, en Juicy Couture Tracksuit!




SKÅNE IMORGON!
Publicerat den

Nu är jag så lycklig så jag spricker, idag var en av de bästa dagarna i mitt liv. Nu ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon och åka till skåne, min mormor bor där och vi ska fira midsommar där, ganska nice att bo vid beachen!

Godnatt alla fina!




MIN FINASTE ÄGODEL
Publicerat den




DRAGONS FÖRSTA TRÄNING!
Publicerat den

Åhhh har inte ens ord för hur grym första träningen med Dragons var idag, det var så mäktigt att få känna att man faktiskt går i det laget nu, åhhh det var dom bästa två timmarna i mitt liv!

Lite bilder när jag var påväg till träningen! Idag hade Dragons 12/13 sin sista träning med oss Dragons 13/14 så de va kul.




<3 16/5-2013 <3
Publicerat den

Idag är dagen, min första träning med mitt nya lag, den högsta leveln man kan gå i, Dynamites Dragons level 6, som topp, jag har gått hela veckan och tänkt att det bara är på skämt, att när jag vaknar på söndag så är det ingen träning och att de måste tagit in fel tjej, men imorse när jag vaknade så var det faktiskt sant, de är bara drygt en timme kvar nu och nu är jag påväg!

Jag har drömt om den här dagen i hela mitt liv, alla gånger Andrew sagt "Keep it up Olivia, Dragons is comming up" och "Dragons need flyers like you" eller "Dragons is waiting for you" då blir jag alldeles varm i hjärtat, jag kan inte fatta att det är sant!

Älskar den här känslan, nu kör vi, Dragons 2013/2014!




COZYYYY!
Publicerat den

Hej alla dina bloggisar (nej gud vad det där lät gay), tjena alla!

Idag har jag legat i solen i 4 timmar med solkräm såklart vid poolen

 
Ska snart gå in, ska bara sola 10 min till!




ABOUT MIN BLOGG...LÄS!
Publicerat den

Hej hej, vill typ bara skriva av mig lite.

Sen jag startade min blogg 2010 så har jag alltid försökt blogga som någon annan, jag läser själv massa andra bloggar och blir alldeles för inspirerad och glömmer att mitt sätt att blogga kanske inte är så dåligt.

Jag tänker hela tiden "jag vill att min blogg ska vara som hennes" medans jag glömmer att jag får massa kommentarer, mail, kiks varje dag om hur mycket ni älskar min blogg. Så nu frågar jag er om jag ska fortsätta som jag gör?

Som jag bloggar just nu är väl små inlägg hela tiden om dagen och sen har ju jag min älskade iphone klistrad i min hand dygnet runt, och jag har en system kamera men den släpar jag inte runt på.

Jag fotar ju hela tiden med min mobil och då blir det enklast att alltid göra ett litet collage i picframe av bilderna från dagen och sen mobilblogga inläggen. Jag har fått en sån vana nu och såklart så märker ju ni att jag lägger in andra inlägg från datorn ibland också eller fotar saker jag shoppar osv.

Jag känner att jag har rätt öppen blogg, jag bryr mig inte så mycket vad andra tycker utan lägger ut fula bilder på mig själv utan smink eller bara de bilderna jag vill lägga ut så gör jag det utan att bry mig om andras åsikter, jag skriver det jag vill, jag instagrammar det jag vill osv, jag är ganska öppen i min blogg om mitt liv så det känns som ni känner mig även fast vissa aldrig träffat mig om ni förstår vad jag menar :)

Ville bara säga det!




SOMMARLOOOV!
Publicerat den

Idag får väl de sista stackarna sommarlov, sen är ALLA lediga skööönt! Jag vet inte om jag kommer klara en sommar till utan träning, visst jag stretchar hela tiden och kör hemma men att inte träna med laget kommer vara svårt. I augusti ska jag på Cheer Summer Camp igen, de va ju bäst förra året.

Igår när jag kom hem efter "träningen" så hade mina efterlängtade raybans kommit på posten, de är två pilot bågar, ett par silvriga/spegel och ett par guld vanliga eller vad man säger, så nu har jag 3 st sammanlagt tihihi.

Sen vid middagen fick jag, Linnéa och Viktor varsitt gröna kortet på gröna lund så man kan gå in där gratis hela sommaren och gå på alla konserter!




DYNAMITES CHEER CAMP!
Publicerat den

Hello bloggisen. Igår var jag på första dagen av vårat egna Cheer camp. Vår USA tränare är STENhård jag skojar inte, allt man gör säger han alltid crap, euuw och skriker åt oss och skrattar haha men så är cheerleading så de är bara bra!

Det var inte så jätte kul för vi övade jätte mycket på grunder så de va bra!




GRÖNAN IDAG!
Publicerat den

Hej hej! Idag var första sommarlovsdagen, jag invigde den med mina bästa kompisar på grönan i 9 timmar...haha suck!

De va mysigt på kvällen iallafall, jag och Kicki köade i typ 1 timma och 10 minuter till Eclipse som inte ens va kul, okej den va mysig och sjukt högt upp men eftersom jag inte var höjdrädd så va det ovärt. Dessutom var jag så sjukt kissnödig i kön så jag håll på att kissa på mig, ovääärt!




POOOOOOOLPARTY!
Publicerat den

Efter skolavslutningen idag så åkte jag hem till Wilma och vi hade poolparty, åhh de va så mysigt, vi badade, åt jätte god middag och efterrätt och de va soligt och ingen vind :)

Nu är det äntligen sommarlov och imorgon ska jag på Grönan!




SKOLAVSLUTNING!
Publicerat den

I AM FREE!!!!

Idag hade vi skolavslutning, jag hade på mig min glitterklänning som jag köpte!

Åhhh va skönt med sommarlov. Även fast det knappt känns någon skillnad eftersom vi hade långhelg här precis innan så de kändes redan som lov :)




18 FACTS!
Publicerat den

Jag har claustrofobi mot väggar och "människor", tex, jag kan inte sitta längst in mot väggen i klassrum, jag tycker det är jätte obehagligt när folk kramar eller hoppar på mig bakifrån när man inte själv har valt det.

Jag hatar när folk smäller mig på rumpan, lol, men det gör så f**king ont, ni fattar inte, jag har jätte känslig och tunn hud.

Jag tycker det är jätte töntigt när folk man känner gör "narr" eller pikar saker man gör fast de låssas som dom inte menar den personen, jag menar, sköt ditt liv, man väljer själv vad man posta på vine, instagram mm.

Jag börjar blöda i munnen så fort någon typ "tar tag i mina kinder och ska vara gullig och trycka ihop dom" men dom glömmer att jag har en tandställning under...

Hatar dubbelmoraler...tex tjejer som kommenterar eller klagar på att jag söker uppmärksamhet men de är de ända som gör själv.

Jag sätter alltid upp "fitspo-mål" för mig själv men håller dom ALDRIG, inte ens en dag.

Mitt liv är typ slut om jag glömmer mina hörlurar hemma när jag ska till skola,träning mm, jag går seriöst och köper nya så fort jag kommer till en affär.

Jag har jätte lätt för att skaffa kompisar.

Det var LC (i coed), min förra tränare som kom på Ollan.

Jag har gått i sammanlagt 4 olika lag i Dynamites om man INTE räknar med Dragons, och jag har bara gått hela år i 2 av dom lagen.

Jag är jätte rädd för tunnelbanan fast jag åker den flera gånger om dagen.

Jag tänker på döden jätte ofta.

Vill bra slå alla som ska jämföra sin bränna med mig och kalla mig blek. Det är så töntigt, att vara brunast av alla är inte livets mål.

Mitt liv är det mest upp och ner, komplicerade livet man nog kan ha (asså jag skojar inte).

Jag är en av de äldsta 98 i hela världen. Mehehehe.

Jag älskar vintern tills min födelsedag, sen hatar jag den.

När jag är ledsen, vill jag bara gråta ännu mer så då sätter jag på depp musik på högsta volym i mina hörlurar och lägger mig i sängen för att tortera mig själv.

Jag ska alltid ha rätt, för jag har alltid rätt, lol!




DIAMONDS 12/13!
Publicerat den

Har gått i Diamonds nu i ett helt cheer-år. Året innan hade jag alltid drömt om att få gå i det här laget, sen den dagen mamma ringde mig när jag var i skolan, en fredag vid 14:03 om jag ska vara exakt, och sa att jag hade kommit in som reserv bas i Diamonds så började jag gråta av lycka. Jag hade alltid varit topp innan. Jag tackade JA till den platsen och två träningar senare blev jag ordinarie.

Sen en måndag i skolan skrev en av mina tränare (Milla) "Tagga till träningen idag tjejen, jag tror du kommer gilla den..." Till mig på facebook, jag kunde kanske ana vad som skulle ända men var inte säker, sen på träningen på den kvällen så placerade mina tränare ut alla toppar på vasin matta och jag fick också en egen.

Jag fick tårar i ögonen och kunde knappt andas, fattade ingeting. Skulle jag bli flyer i mitt drömlag? Nej det kunde inte var möjligt så jag ställde mig bara där och trodde att jag skulle vara framperson till en stuntgrupp, men sen så kom de ingen mer topp till min grupp och mina tränare sa "Börja köra A-libbar" och då smälte jag, den träningen var så rolig och det gick så bra, jag kom hem och kastade mig på golvet i hallen och skrek och grät.

Åhh gud får tårar i ögonen bara jag skriver detta. Iallafall så var jag topp i andra stuntet, och det har jag så glad över, men sen efter lite förändringar i Diamonds så var jag helt plötsligt topp i första stuntet och pyramiden också. Jag lärde mig att enkla från Scale och sen dubbla. Oj oj oj, den där träningen när jag lärde mig dubbla. I somras vågade jag liksom inte göra flickis själv, alltså utan pass, och nu kan jag göra så många jag vill efter varandra. Jag har lärt mig stilla salto, och rondat flickis streckt.

Alla i mitt lag är som en syster för mig, jag älskar alla så otroligt mycket och nu är jag påväg till min allra sista träning i ett Junior lag level 5 någonsin, min sista träning med Diamonds, hoppas jag får restarta mitt liv när jag fyller 30 för jag kommer aldrig klara av detta, tårarna bara rinner, nu ska jag nästa år 13/14 gå i Dynamites seniorlag level 6 Dragons.

Så nu taggar jag sista träningen som junior, kan inte fatta att det är sant, det är knappt en träning, vi har liksom tryout idag. Lycka till alla som söker till Diamonds, If I can make it, U can! Jag tro på alla er, och mitt år i Diamonds kommer jag aldrig att glömma.

Shine Bright Like A Diamond. Diamonds - You better be afraid, Ohana- Ohana means family, family means nobody got forgotten or left behind. Diamonds 12/13💎❤ ONCE A DIAMOND, ALWAYS A DIAMOND!




FRÅN DIAMANT TILL DRAKE!
Publicerat den

Åhhh kan fortfarande inte fatta att jag har kommit in i Dragons, jag och Ida H är dom ända 98:orna :)

Once a diamond, always a diamond. Mitt år i Diamonds har varit helt underbart, med alla jag älskar. Min familj-ohana, ni är verkligen grymma allihopa. Diamonds är junior level 5, nu går jag i Dragons som är senior level 6, så nu är jag senior, och kommer alltid vara!

Idag ska vi lämna in våra Diamonds dräkter så jag har satt på mig den nu för sista gången, åhhh jag gråter!




OMFG DRAGPNS BABY!!!!
Publicerat den

Jag fick precis reda på att jag har kommit in i Dragons, som topp! Åhhh grät typ, är så glad, kan fortfarande inte fatta, är så glad för alla fina gratulationer och allt!! Ni är bäst, skulle aldrig klarat detta utan er, ni är bäst!




PHOTOSHOOT!
Publicerat den

Idag var det molnigt men solen tittade fram med gämna mellanrum. Som vanligt fotobombade jag idag, så mest på Linaaaa! Juste Lina kom hem till mig idag haha ofcourse och hon ska sova hääär, mys!
 
 
 



ÄLSKAR GLITTER
Publicerat den

För dom som inte redan vet det så älskar jag glitz. Det är en cheer thing men jag är typ beroende!




SOMMARSHOPPING!
Publicerat den

Imorse var vi i Värmdö Centrum och skulle köpa lite saker till småtjejerna, de köpte världens sötaste bikinisar och lite annat, jag köpte lite saker också!
 
Jag köpte en foundationborste, ansiktsrengöring och kräm och solglasögon.
 



POOLPARTY MED FAMILJEN!
Publicerat den

Hej alla solstrålar!
 
Idag var det en lika fin dag som igår fast lite varmare till och med, det var så mysigt.
Kanske inte har berättat att vår släkt är jätte tajt, Klara, Ellen och Emil (mina kusiner bor här en natt i veckan och sådär) och Linnea (Viktors tjej) är här jätte ofta, det är supermysigt!
 
Efter frukost idag åkte vi till Värmdö centrum och skulle köpa lite sommarprylar :) Sen har vi bara badat, solat, lekt, ätit god mat ch jordgbbar hela dagen!
 
Åhhh fick så fina bilder på allt mihi!
 



SOMMAR OCH SOL!
Publicerat den

Tänkte skriva om min underbar dag i nån slags tidsform. Och de är ju ungefärliga tider.

10:00 gick jag upp och åt frukost framför tven.

11:00 gick jag ut och öppnade poolen, smörjde in mig med solkräm och la mig i bikini på min solstol, det var sjukt varmt i poolen, de va typ 29° så de va jätte skönt så jag badade i mellanåt och åt lunch.

14:00 kom mina kusiner (Klara, Ellen och Emil) hem till oss och dem ville bada med mig såklart så då badade vi och sen kom de vuxna med champagne och jordgubbar, sen började jag frysa lite så jag gick in i bastun, haha vi har ett bastuhus med dusch och sånt vid poolen :)

17:00 va de mat, grillade hamburgare och lite annat, de va jätte gott, sen åt vi sommartårta.

18:00 åkte jag iväg med Ellen och Emil i golfbilen och åkte upp till golfklubben och köpte glass.

20:00 badade jag, Klara och Viktor från båten vid bryggan i havet, de va myyysigt och jag hoppade från båttaket :)

21:00 åkte jag och Viktor med golfbilen och hämtade Linnéa vid bussen.

Såååå jag har haft en såå mysig dag idag, verkligen!




STUDENTMOTAGNING!
Publicerat den

Hej alla fina!

Idag vid lunch åkte jag till Djurö och hem till Matte för hans storasyster Terese tar studenten idag mihihihi!

Terese kom hem från flaket helt ölig såklart, de är så mycket folk här men jätte mysigt!




MYSKVÄLL MED BÄSTIS!
Publicerat den

Tjoo alla peeps!

Idag efter skolan åkte jag hem till Matte (Mathias) och vi hade askul som vanligt, han bor ju på Djurö (de gör ganska många av mina kompisar) och Djurö ligger på Värmdö så de är nära när jag bor på Fågelbro men är hos mamma den här veckan, så de tar 1h och 40 och komma hem, haha och om jag missar 22:32 bussen från Djurö går nästa liksom 4 på morgonen ;). Är snart hemma nu iallafall, är hemma typ halv 1 sen ska jag sova och tagga sista riktiga skoldagen imorrn :)




LAGMYS I RÅLIS!
Publicerat den

Idag hade vi ingen träning för hela helgen har varit fullt upp med träningar i många timmar så vi hade lagmys i rålis parken ikväll. Det var såååå cozy och jätte roligt, skrattade som aldrig förr. Älskar verkligen mitt lag, love u!!! Vi fick en "LAGETS" av våra Captains Hanna och Fanny i Diamonds. Älskar er!




MY LIFE BY ME!
Publicerat den

Tänkte göra en videoblogg om mitt liuv från början till start, täkte prata mest menockså visa masa saker och sådär, de verkar kul och det är roligt att det känns som att alla mina läsre känner mig påett annat sätt än alla andra, att de liksom knner mig fast ändå ie man får en annan realtion till bloggare :) Jag tänker ju inte gå in på sor av deltaljer utan mest om cheerleading o sådär stora grejer som har hänt i mitt liv under åren, jag ar inte tvingat nån atta titta på den sen så vill inte har några bitchkommentarer, för jag gör bara det jag känner att jag vill göra i mitt liv, så ekelt va de!
 
Ni får gjärna skicka tips eller frågor som jag ska ta upp i videon om ni vill :) Puss å kram!
 
 



SUNDAY!
Publicerat den




NYA CHEER SHORT!
Publicerat den

Köpte två par nya tränings mjukis shorts idag från SOFFE, love them!
 
 
 
 



GRYM HELG!
Publicerat den

Hej bloggen! Blev precis asförbannad på blogg.se för att jag hade skrivit det här jääääätte långa inläget och sen bara förvinner det, blir så jävla sur...blogg.se, ni suger! Asså va fan, nu kan jag typ inte skriva inlägget längre för jag är på pissdåligt humör, så jävla dålig stil av blogg.se...
 
Aja, imorse åkte jag till Blackan (min träningahall) och så registrerade jag mig för Dragons tryout kl 1, jag tänkte ju bara träna och prova på för att jag ska ju vara junior ett år till men sen när vi körde började jag satsa för allt gick så himla bra, aldrig kört bättre stunt, gymnastik (gymnastiken från vieosen är från igår efter 7 timmars träning så de är bara på skoj) och hopp i hela mitt liv. Det var så roligt och grymt och ascoolt :) Jag sökte då in som topp, så vi får se hur de går, hoppas!
 
Efter Dragons tryout så var det dags för vår (Diamonds) tryout och då kunde jag chilla lite och sådär, är ändå rätt stolt ver mig som langade allt på topp idag i en hall som det var typ 40 grader i och ingen luft och alla lökade sönder och svetten bara rann och sådär, ganska tufft!
 
Påvägen hem hoppade jag av vid Strömma för vi skulle äta middag på krogen, det var supergott, mat efter träning är alltid helt fantastiskt (I'm eating away the pain...) typ haha. Sen tog jag, linnea och Viktor golfbilen hem och margaretha och morfar gick, när vi kom hem bestämde vi oss för att bada i havet för första gången i år på årets varmaste dag (26 grader idag, helt sjukt). Vi gick ner till båten och badade ganska länge, i början så var jag ganska snabb upp efter jag hade hoppat i eftersom jag är rädd för havet men det var världens finaste kvällsol och när jag kom in kollade jag på partaj och åt jordgubbar med nutella, asså den här dagen, perfektion!
 
Här är en film från helgen! Det är massa klipp från min VINE, följ mig där btw, Olivia Theodora Alkin heter jag!
 
 



ÄRE FREDAG SÅ ÄRE!
Publicerat den

Igår efter träningen så åkte jag till Värmdö såklart men inte hem utan till mina kompisar, så vi va hemma hos Axel, hängde lite med grabbarna, Axel, Gurra och Fille, vi åt middag och sen tänkte vi bada vid bryggan men ångra oss så vi körde longboard och kollade på American Pie, ja somnade fan i soffan och sen väckte dom mig med värsta överraskningen, haaha blev fett chockad, sen gameade vi lite, sen vid 1 tog jag en Värmdö Taxi hem, va så trött efter träningen, va helt lökig! Men de ca kul kväll!




TRYOUTS DAG 1!
Publicerat den

Idag var jag på en tryout, jag ska ju inte söka till något nytt lag iår eftersom jag är Junior ett år till, och ska alltså gå i Diamonds 13/14 också :)

Tränade från 1-8 idag, 7 timmar, shit va men va lökig, de va såååå kul!




VÄLKOMMEN SOMMAREN 2013!
Publicerat den

SOMMAREN ÄR HÄR!!!!!!!!!!! Idag är det första dagen på sommaren 2013, som vi har längtat. Haha nu vill jag inte höra ett ända klagomål "att de är för varmt" eller så för fyfan va alla har längtat efter den här sommaren (hashtag saknar sommaren) typ hela tiden.

Åhhh igår var de ju hur varmt och skönt som helst, men man blir ju ganska lökig på träningem :/

Iallafall nu är de summmaaah!