TEST
Publicerat den

 
 
 
 



GODNATT
Publicerat den






NYA KLÄDER FRÅN NS
Publicerat den

Idag shoppade jag på Sandhamn också och fick med mig 3 tröjor hem!

Allt är från North Sails och de gick tillsammans på 2600. Jag kollade på Primeboots också men de fanns inte i min storlek och sen skulle jag köpt en sån här tunn dunjacka också men jag ville inte ha en just idag!






VIAMAREDAGEN
Publicerat den


 
Idag var det viamaredagen på Sandhamn. Vi åkte dit med Hildebrandts dit. Jag och Axel hade skitkul, vi skulle åkt sjöflygplan och rib och allt sånt men vi orkade inte haha ;) Vi gick in på hotellet och badade och spaáde lite istället :)





VIDEOBLOGG?
Publicerat den

Är det frågr ni vill ha svar på eller något ni vill att jag ska göra i videon eller något ni vill att jag ska ta upp i min nästa videoblogg? Kommentera det isåfall, skulle va kul :)

Mmm gott med glass och froyo!





Limpan 17 år!
Publicerat den

Glömde säga att min lilla storasyster fyllde 17 år i onsdags!!!! Grattis i efterskott Linnea. Hon fick en Kate Miller väska, massa smågrejer, champagne och lite annat!






Q/A
Publicerat den

Du har jätte fint och långt hår!!! :O vad använder du för produkter??

Shampoo och balsam bara :) från Tresemmé

Skit snygg väst! Vart kan man köpa en sån monclear väst och hur mycket kostar den?

Tack! Den finns att köpa (om du bor i Sthlm) så NK är väl närmast, jag tror att den ligger på runt 6,7,8 tusen någonting, jag kan ha fel men det är det jag tror!

Går du i Dynamites eller stannade du kvar i brommagymnasterna?

Dynamites all the way!!!

Älskar din blogg!!!!!!:* jag gillar att du verkligen är dig själv och inte tänker så mycket på att bloggen och inläggen ska bli perfekta, de är så de ska va! Vilka bloggar läser du?

Tack så mycket, va snäll du är. Jag läser knappt några bloggar själv faktiskt, brukar aldrig ha tid men kollar in Zaras blogg då och då!

Vem är din största idol?

Åhh detta är så svårt, har så många men om jag måste välja säger jag Gabi Butler (cheerleader), David Guetta (dj) och Miley Cyrus (artist)!

Vilken skola går du på? Klass?

Viktor Rydbergs Samskola i Djursholm, 9A

Hej jätte fin blogg och jesus va snygg du är, hur många förhållanden har du haft?

Tack så mycket! Seriösa skulle jag nog säga ett faktiskt!

Vältränad!!! :O hur får du så snygg kropp?

Tack så mycket, jag tränar cheerleading 3 gånger i veckan bara, springer mycket (tillhör träningen då) och äter regelbundet och som vanligt! Om man tränar mycket ska man äta mycket!

Vem är vigast i ditt lag?

Sophie tror jag! :) en jätte duktig topp!

Vilka sporter är du bra på/har gått på/kan mer än cheerleading?

Skidor, snowboard, thai-bowning, fotboll (i 6 år faktiskt), friidrott är de jag kommer på nu!
Sen kan jag ju gymnastik och dansa genom cheerleadingen!

Hej hej såg att du är mycket på sandhamn och de jan jag förstå för att ni verkar som en båtfamilj så då undrar jag om du ska på viamaredagen på sandhamn i helgen?

Haha ja det ska jag faktiskt!

Lägg upp en random bild från din mobil!









Livet känns bra!
Publicerat den

Jag har ju haft massor av humörsvängningar senaste halvåret (typ hatar livet, älskar livet, vill dö, kan man ha det bättre eller) osv, jag penlade liksom från botten till toppen men nu känner jag på riktigt att det börjar gämna ut sig och allt börjar falla på plats!

Jag har lärt mig så mycket bara senaste måderna och jag har blivit mognare och bättre som person, jag har tagit tag i skolan och allt runt omkring mig!

Som topping på det då så ska jag börja att blogga regelbundet och bra igen som jag har gjort på väldigt länge!

Nu kör vi!






CSC 2K13
Publicerat den






EGOBOOST
Publicerat den

 
 



LÄXHJÄLP?
Publicerat den

Är det några av mina läsare som har en läxhjälp? Vi har anlitat hem en kille som hjälper mig med skolarbetet en gång i veckan från Upgrades. Jag börjar på torsdag och jag tror verkligen att det kommer hjälpa. Jag är en väldigt smart tjej, jag skulle kunna få jätte bra betyg om jag ville, det är såklart att jag vill men att konsentrera sig och sätta sig vid bordet och bara "komma igång" och verkligen göra det är inte så lätt, känner ni igen er?
 
När jag väl börjar skriva på någongting, till exempel en text på svenskan så går det superfort för jag har snt flyt och jag skriver jätte fort på datron eller på papper, men ibland så bara sitter jag där och orkar liksom inte börja och då rinner tiden iväg och så orkar jag inte göra de hemma och då skiter jag i det.
 
Har så mycket studietekniken jag kan men inte använder, jag måste lägga bort mobilen och allt annat som lockar mig, punkt slut!
 
 



WEEKEND
Publicerat den






PHOTOSHOOT
Publicerat den

Alla bilder kommer snart...






Orienteringsdag!
Publicerat den

Vi hittade alla kontroller, fick A i betyg och sen så levde alla lyckliga...nejnej stopp, vi fick faktiskt alla kontroller och kom in i tid å allt, good job!

Efteråt drog vi till donken!






MAKEUP
Publicerat den

Nytt in från Dior, löööv it!






Kräftskiva och myskväll
Publicerat den

Hej hej!

Igår natt (fre till lör) så sov Kicki hemma hos mig på Värmdö och imorse åkte hon hem och jag solade vid poolen ett tag, på kvällen åkte jag till Lollo och de va en ganska stor fest med mycket människor och kräftskiva och asmysigt!
Då var alltså mina bästa kompisar också där, Lollo, kicki, jossi, paulina osv!

Jag sover hos Lollo så vi har kollat på Pitch Perfect och jag ska upp tidigt imorrn så måste sussa nu, godnatt!







New in
Publicerat den






Monclear väst!
Publicerat den

Hej hej! 

Detta är två nya inköp den här veckan, en moncler väst och en bandau från Cubus!






OOTD
Publicerat den


  




Märkeskläder
Publicerat den

Min åsikt om "märkeskläder", snabb och ganska dålig video för sitter långt ifrån med här kommer svaret till er som har frågat!




NYA HALLEEEN
Publicerat den

Åhhhh nya hallen är jätte bra! Rissan får den heta nu, för Blackeberg hette Blackan!

Träningen gick jätte bra igår, jag satte en 360 för första gången, de va nice, och har förbättrats i tossar och sådär, älskar livet just nu (haha humörsvängningar)

Nu är jag iallafall påväg till skolan!




DYNAMITES CHEERLEADING
Publicerat den

För alla som inte vet så har Dynamites blivit en helt egen förening nu. Förrut gick jag i Brommagymnasterna Dynamites men nu har vi gått ur BG och nu heter vi bara "Dynamites Cheerleading" istället.

Det kommer inte bli någon stor skillnad för oss men vi har bytt träningshall till Rissnehallen där vi kommer ha alla våra träningar. Rissnehallen ligger i Syndbyberg vilken är typ rätt sida av stan för mig, inte som Blackeberg som ligger på andra sidan stan, det tar 40 min från skolan till träningen istället som innan, då det tog drygt en timme!

Så igår skrev jag på ett papper där jag går över från Brommagymnasterna till Dynamites Cheerleading, hoppas de kommer bli mycket bättre nu, nya träningskläder, egen hall med nya mattor och allt, weho!




MYSDAG MED FAMILJEN
Publicerat den

Hej hej!

Igår morse åt jag och Kicki frukost och sen solade jag lite, vid lunch åkte jag in till liljeholmen och träffade min yngsta lillasyster Andrea, vi gick på mcdonalds och chillbox och åt Froyo.

Hon är så duktig som för första gången igår åkte buss själv. När jag hade satt henne på tunnelbanan påväg hem till träningen så åkte jag hem till mamma och då var alla hemma, alltså var båda mina storasystrar där, fast det bara är en som bor hemma.

Dom typ bakade bullar, på kvällen åkte jag och mamma till min nya träningshall i Syndbyberg på föreningsmöte!

Hittade min gamla bikini från när jag var typ 4 år också ahaha dock hittade jag bara underdelen!

Färgade Vickans hår också!




VÄLKOMMEN LIAM
Publicerat den

Jag har ju glömt att berätta att jag fick en ny kusin i lördags, han föddes ungefär mitt på dagen, medans jag sprang tjejmilen!

Det är min moster Caroline och Micke som har fått en lillebror till Elliot som också är min kusin!

Han heter Liam, såååå söt!




Jag och mini på stan
Publicerat den

Hade en storasyster och lillasyster idag med Andypandy! Mysigt!




GIRLS NIGHT OUT
Publicerat den




SKOLFOTON ÅRSKURS 9
Publicerat den

Detta är 9 av mina 12 missbildade skolfoton, att ha tandställning är verkligen inte kul, man kan inte le med tänder för sen syns och man kan inte le utan tänder för då ser det jätte mongo ut!

Jaja




TJEJMILEN 2013
Publicerat den

Hej alla trogna läsare!

Idag sprang jag och Clara tjejmilen, den är 1 min och de va pissjobbigt och JÄTTEVARMT eftersom de är 23 grader, skinande sol utan moln och nästan vindstilla haha, men de va roligt också!

Alla skrev och hejade och man fick vatten, dextrosol, bananer, energidricka på vägen flera gånger så de va nice!

Aldrig sprungit en mil i hela mitt liv innan, inte ens typ 5 km lol och sen har jag världens sämsta kondis också så de tog en timme lite drygt :/ Clara sprang dock i mål på 55 min, way to go baby!






FREDAGSMYS
Publicerat den




Mitt första cheer-år
Publicerat den

Mitt första år som junior nybörjare, hade aldrig stretchat i hela mitt liv förrut och sen skulle jag vara topp lol!




Skooola
Publicerat den

En helt vanlig dag i skolan!




HEJDÅ OBAMA
Publicerat den




FIGHT FOR FIT
Publicerat den

Jag ska sluta med allt extra socker. Jag vet att jag har sagt förrut att "nu ska jag vara nyttig" och så håller de i en timme liksom för att jag äter en gurka istället för att äta en påse chips...men jag är seriös denna gång, jag ska inte vara nyttig någonstans för jag hatar att alltid dricka vatten och jag hatar grönsaker men jag ska sluta med allt snacks för jag småäter heeeela tiden, typ sluta gå ner till köket VARJE KVÄLL och äta chips och dricka cola och äta choklad liksom.

Jag ska bara äta måltider som vanligt och välja en dag i veckan (vid en speciell tid) då jag får äta onyttigheter för jag måste ju leva också ;) Ska se om de blir resultat. En dag i veckan får jag äta chockladflingor också för de kan jag ej klara mig utan och de vet alla som känner mig bra. Jag är sockerberoende och väldigt rastlös och måste alltid ha något att tugga på.

En annan grej är att folk måste lära sig skillnaden mellan att vara vältränad/fit, att ha en snygg bikinikropp och att vara smal för de är 3 olika saker, man kan vara alla 3 men de är verkligen inte samma sak!!!

Byebye boobs och hello abs!

Dock kommer jag aldrig kunna bli av med min luftmage, jag har så mycket muskler i min mage och jag är en sån "stressad" person så jag har mycket luft i min mage och därför har jag jätte lätt att spänna ut den :/




Klassresan 2013
Publicerat den

Åland, Finland, med klassen...vart ska man börja, filmade bara lite ibland, det var så in i helvetes kul...




KLASSRESAN 2013
Publicerat den

JA VI ÄR BÄSTA VÄNNER OCH PUSSADES BARA CHILLA GUYS