KÖPENHAMN
Publicerat den

Hej alla sötisar!

Igår hämtade jag och mamma Linnea och Victoria (mina storasyskon) på Malmös flygplats för de kom direkt från Sthlm och sen åkte vi direkt över bron till Danmark och Köpenhamn. Tro det eller ej men de va finare väder där än i Sverige.

Vi började med att hälsa på vår biologiska farmor som bodde i Köpenhamns högsta hus. Det hade 28 våningar och hon bodde på 25:e sååå coolt. Man kunde se enda till Malmö liksom. Till ett annat land. Vackraste utsikten från ens hem :) (looove)

Vi åt världens godaste brunch med Amerikanska pannkakor, äggröra, bacon, baguetter, vindruvor, parmaskinka, champagne, juice åh så gott de va!

Efter det åkte vi in till stan och gick på massa affärer och sen till Abercrombie (såklart) shit va mycket folk de va. De va ju lite reor och så och långa köer, trängre utrymmen, högre musik, starkare perfumedoft, värre än hollister usch!

Jag hittade dock typ ingenting ja ville ha och XS va typ slut på de ja ville ha men fick ifrån reorna och jag och mamma köpte en varsin tröja. Bara mest som en sovenuir :)NAMN
 

MAIL


URL

Spara?