Happy New Year!
Publicerat den

Gott Nytt År på er bloggläsare. Jag ska fira nyårsafton hemma här hos morfar!! Ni vill inte ens veta hur mycket smällare eller raketer eller fyrverkerier vi har. Helften kommer bli över nästan!! Det är en hel jätte väska full med bara smällare!! <3 Hahah Ses sen Pöss
Bullandö!
Publicerat den

Tjenare Bloggläsare.......Ni får gärna sprida vidare min blogg till ja kanske vä'nner eller så! <3 Om ni tycker att den är bra eller så! Nu är jag hos morfar, Margaretha och Viktor igen. Vi har presis öppnat julklpapprna. Don drog ner lite på julklappar i år men lite fick jag i alla fall. Jätte snygga sport kläder, ljusrosa och svarta. Jätte bra täckvantar och ett till UBS minne. Hahaha, det är mitt 3:je i jul! Hahah och så fick jag 1500 kr! <3

Nu äter jag Romerska Bågar! Ganska gooooda!! Har ni smakat dom nån gång?? Kommentera vad ni tyckte om julklapparna!! Haha Pöss


JULKLAPPAR...........
 
Hittade inte bild på sportkläderna eller vantarna kommer senare! PÖSS


Jätte Ballong!
Publicerat den

Jag har köpt en jätte stor rosa ballong!!! Asså den e verkligen jätte jätte stor! <3 Jag blåste upp den med hårtorken!! hahahaha
Fast den e ändå lite större för ni ser ni undersidan av den!!! <3
PS Jag vågade inte blåsa upp den mer för jag var rädd att den skulle spricka....fast det gick nog lite till....<3Bio!
Publicerat den

Är det nån som vill gå med mig på bio imorn???? SNÄLLLAA!! Filmer jag skulle kunna se.....
2 FILMER JAG VVIIILLLLL SE FAT JAG INTE FÅR FÖR ATT DET ÄR 15 ÅRSS GRÄNSCleo!
Publicerat den

Nu är jag hemma i Täby igen!! Och då möts jag av en liten kattunge!! Cleo e sååå söööt nu när hon myer!! PÖSSJulklappsbild!
Publicerat den

Här är några av mina julklappar!!Julklappar!!!
Publicerat den

Olivias Julklappar 2010

Mini Fotboll

Mikrofon

2 USB-Minnen

Bio-Kort

Hotell Gyllene Knorren (Skojbok)

Hårborste

Gitarr, med tillbehör

iPod högtalare, med väckarklocka

Skönhetsprodukter

Nintendo Laddare

Nintendo Spel, Cooking Mama 2

Rosa Finklänning

Svarta Tights

Svart Spets BH

Svarta Spets Trosor

Morronrock

Kamera

Vit Klänning

Stora Syndboken

mm.
Asså Shiat!!
Publicerat den

I MORN E DET JULAFTON!! KAN NI TÄNKA ER!!! JHAAHAHHAHHAAHHAHH AAA GOODD JUL I FÖRSKOTT!! <3Pappa I TV!! <3
Publicerat den

Ikväll var det hockey match mellan AIK och Djurgården!!! Och som dom flesta vet så hatar ju lagen varann (i alla fall klackarna!!) I alla fall och dom började bråka ikväll så dom fick avbryta matchen redan efter 12 minuter!! Min pappa e ju säkerhetsvakt så han var där och man såg honom på tv för en stund sen efter som dom viade det på tv4 sporten!!!Aj, aj, aj!!!
Publicerat den

Nu har jag 39 graders feber....för en liten stund sen så ov jag bara och hade ont i huvudet men jag fick en alvedon så nu mår jag lite bättre!!! Hoppas jag inte är sjuk på JULAFTON!! <3 Föresten, idag är det dan före dan före dopparedan!! <3JULLOV!!!!
Publicerat den

SÅ HILMA SKÖNT!! Nu är vi fffrriiiaaa... Åhh vad alla har längtat!! <3Jaaahop!
Publicerat den

Då hade man feber igen! Nu har jag ätit middag och innan sov jag!!! SNYD! Hoppa jag inte är sjuk på JULAFTON!Tempen!
Publicerat den

Nu har jag ingen feber längre...eller jag tog en alvedon för några timmar sen men det kan ju komma tillbaka men jag tog tempen nyss och då hade jag 37.0..det man ska ha!! Men jag kanske ändå inte ska till skolavslutningen imorn. Vi får se...aja nu mår jag i alla fall bra men jag har forfarande lite ont i halsen och snorig men det är väl alla nu vid den här årstiden haha...men om febern kommer tillbaks så kanske jag blir sjuk igen men visste ni förresten att rumptempen är det ända tempen så visar på pricken!! Alla dom här: under armen, örat, i munnen...dom visar inte exakt!! Men aja nu måste jag gå....ska äta kvällsmacka för jag åt inget till middag för jag var sjuk då och då brukar man oftast inte vilja äta nåt! PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!! <3Hemma!
Publicerat den

Nu är jag hemma hos mamma igen! Cleo ligger här brevid mig och myser! Äter vinddruvor! <3 PUSSDagens Outfit!
Publicerat den

PS DÅLIG UPPLÖSNING!
KLÄNNING: Zara
Tights: H&MSnart Julafton!
Publicerat den

Om 4 dagar är det julafton och jag är fortfarande sjuk!! <3 Nu ska jag till biöen. jag ska iväg nån stans med pappa!!FEBER!!
Publicerat den

Så himla jobbigt att ha feber...man mår illa...man e snorig...och man sover hela J*VLA tiden!!! JAG HAR DEN VÄSTA STUNDEN I MITT LIV FÖR JAG KAN JU INTE GÅ TILL  SKOLAN I MORN....Nu kanske ni tänker...det är väl bara skönt men N-E-J för att imorgon ska vi ju titta på fucking åmål och ha tårttävling-.......typiskt!!! JAG VILL JU VARA MED!!!!!!!!Nacka!
Publicerat den

Har varit i NACKA FORUM! Kom precis hem...fick en 500 lapp at köpa julklappar till syrrorna. Snart ska jag äta lunch! GRILLKORV...GOTT! <3 jag hinner inte blogga så mycket nu i helgen men minst 1 in lägg varje dag ska min blogg ha. Anars brukar jag ha ca 2-5 inlägg per dag!! <3 Köpte lite på jackie också! <3Thailand!!
Publicerat den

Neej skoja bara men nu är jag hos MORFAR PCH MARGARETHA OCH VIKTOR!!! Dom är ju bara här på loven!! Alla lov som är mer än en vecka såklart. Anars bor ju dom i THAILAND!!!!!! <3 Det var ju dom jag bodde hos när jag var där. Viktor är 13!! Vi har varit på bullis och ätit julbord. och jag linne och vikke var ute och lekte i snön. Linne (linnea) är ju 14. Min syrra. Och vikke (viktor) är min morbror!!! <3 <3 <3  JAG HAR KÄNGTAT SÅ MYCKET EFTER DOOOOOMMM!! <3

Haha...bild från webcamen från en sony vaio laptop. DEN NYA HAHA AFFE!! <3 LOVE U (LIKE FRIENDS DOOO)) <3


Jullov!
Publicerat den

Våran sista dag i skolan är på tisdag. När slutar ni???? På Måndag ska vi ha tårttävling i klasse. Då kan man vinna på finast, godast eller mest kreativa! Vi ska också titta på Fucking Åmål! har du sett den??? PUSSHemma!
Publicerat den

Nu har jag kommit hem. jag glömde Dagens Outfit idag men jag råka faktist ta av mig kläderna så fort jag kom hem och satte på mig min mysiggga nasse-morronrock!!!! Snart ska jag på Linnes Teater Uppvisning! PUSSSlöjd!
Publicerat den

Nu är jag på träslöjden. Nu ska jag skriva ut den här bilden....puss se sen!! <3
Nattblogg!
Publicerat den

Heej! jag nattbloggar lite här. Eller klockan e nu 05:23 men jag har inte kunnat somna om på flera timmar! JÄTTE JOBBIHT! Aja jag är pigg som attan och jag pluggar matte i stället!
Morgontröttbild på mig (fast jag är pigg)! <3Webbcam!
Publicerat den

Här kommer lite bilder jag just tog.
Finns mer........PÖSS! <3Bubbelplast!
Publicerat den

Heej Bloggen! Nu sitter jag och leker med bubbelplast! Det är skit stora bubblor. Dom smäller jätte högt!! <3
STORA VA??????Dagens Outfit!
Publicerat den

Kofta: Ralph Lauren
Tröja: Heart Quake
Jeans: H&MRast!! <3
Publicerat den

Nu har vi rast. Inne rast! Jag försöker blogga lite hela tiden under dagen!! <3 PUSS Nu ska jag och Emelie göra toftar i håret! (väldigt Många) 5 var tror jag! Jag lägger ut bild sen när jag kommer hem och har satt ín mobilen i datorn. Nu måste jag gå PUSS!!
GAMMAL BILD PÅ MIG PUSSEMELIE!!
Publicerat den

Nu sitter jag óch Emelie och "jobbar" med geografin! <3 PUSSSkolan!
Publicerat den

Nu e jag i skolan!!! Vi har geografi. Just nu håller vi på om Asien!! <3 PUSS MÅSTE GÅ NU!! <3 PussDagens Outfit!
Publicerat den

Kofta: Ralph Lauren
Tröja: H&M
Byxor: ZaraDuschat!
Publicerat den

NU Har jag dushat igen haha! <3 Snart ska jag sova! <3 Sweet Dreams! <3
Cleo verkar också trött, men hon vaknade när jag skulle ta bilden! <313 December!
Publicerat den

Heej Bloggen! Som alla vet idag är det den 13 december och idag firar vi lucia i Sverige. men Lucia är inte bara glitter, luciatåg, lussebullar och mm. Utan om ni läser mitt inlägg som är innan det här så kan ni se hur det gick till. Idag hade vi luciatåg i skolan! Jag sjöng solo som sagt. VÄLDIGT NÄRVÖST. Särsligt när vi uppträdde för 4-6 för då såg ju min klass. Ebba B var lucia idag. Några stycket bl.a jag fick släcka ljusen ibland för vi blev yra. Julia svimmade och fick åka in till sjukhuset. Men hon mår ju såklart bra nu. Som vanligt asså. Lucia (EBBA) blev också yr. Fast jätte yr. 3lärare sprang mot henne innan hon han ramla så hon fick sätta sig ner och släcka ljuset. Men det gick bra. Louise mådde heller inte så bra ett tag. KRYA PÅ ER KOMPISAR!"!!! <33Lucias Välsignade!
Publicerat den

Lucia föddes i en rik familj i Syrakusa på Sicilien. Hennes far dog när hon var liten och hon blev uppfostrad av sin mor, Eutychia. Redan som liten skall hon ha avlagt kyskhetslöfte, dock berättade hon inte det för någon. När hon blev äldre lovade modern bort henne. Hon lyckades försena förlovningen och bad till Gud att han skulle hjälpa henne. Då blev hennes mor sjuk i blödarsjuka som ingen lyckades bota. Lucia övertalade därför modern att vallfärda tillCatania och helgonet Agatas grav. När de kom fram skall Agata ha uppenbarat sig för Lucia och sagt "Varför ber du mig om något du själv kan ge din moder? Din tro har botat henne!" Modern blev frisk, och lovade Lucia att inte gifta bort henne till någon man. Men friaren kände sig kränkt och angav henne för ståthållaren till kejsar Diocletianus, som förföljde kristna.

Lucia blev arresterad och torterad men förlorade inte sin tro på Gud. Hon dömdes till att bli glädjeflicka på en bordell. Hon uppges då ha sagt att då hon inte gav sig frivilligt skulle hennes kyskhet vara dubbelt värd. När hon skulle åka genom staden till bordellen på ett spann bakom oxar, fryste spannet fast i marken och gick inte att rubba. De hällde då kokande olja på henne men hon blev inte skadad. I sin desperation körde någon svärdet genom halsen på henne och inte heller då dog hon. Hon levde ända tills någon kom för att ge henne den sista smörjelsen.

Det moderna Luciafirandet, med Lucior med ljus i håret, är faktiskt inte inspirerat från en berättelse där det sägs att Lucia bar ner mat till fångarna i de mörka fängelsehålorna, utan det är för att skänka lite ljus i en tid av mörker (i den julianska kalendern, den kalender vi hade fram 1753, var 13 decembervintersolståndet, det vill säga årets mörkaste natt). Men legenden säger ändå för att kunna ta så mycket mat som möjligt i sina händer satte hon ljus på huvudet.
EBBBBBAAAA!!!
Publicerat den

Nu är Ebba A hos mig! Vi har sjungit haha!! <3 Ebba Altefelt!
Publicerat den

Heeej Bloggen! Nu ska jag snart åka till EBBA A!! Älskar dig MORGAN HAHA <3 <3Red Bull!
Publicerat den

Dricker red bull just nu. Är såååå trött!Skridskor!
Publicerat den

Nu har jag och mamma kommit hem! Snart ska jag sticka till en kompis!!! Ses sen pöss!Dagens Outfit!
Publicerat den

Hahaah!!! Nu ska jag och mamsen åka skridskor!! <3 PUSSRinger.....
Publicerat den

Nu ringer jag EBBA A!!! Ses sen puss......Duschat!
Publicerat den

Nu har jag duschat! Blött hår har jag haha!! Love you.....Video!
Publicerat den
Mobilnummer!!!
Publicerat den

Heej! Nu ska jag dusha! Kan alla NU komentaera sina mobilnummer!!!!! I need it!! GLÖM INTE att skriva för-och efternamn när ni komenterar!
Tips: Klicka i rutan "kom ihåg mig" så kommer den ihåg era namn, epost, eran blogg mm varje gång ni ska komentera!! KOM IGEN NU OCH KOMENTERA!!!!Lussebullar!
Publicerat den

Bakar lussebullar just nu! Kollar fortfarande på filmen fast dom ska gäsa innan dom ska in i ugnen!!!

Haha Linnes Rosett!The Blue Lagoon!
Publicerat den

Heeellloo! Nu kommar Mamma och Linne och lite jag på en film som heter The Blue Lagoon! Den är ganska gammal men ganska bra!!!! Fråga era föräldrar om dom har sett den. Dom flesta vuxna har det!
Blogg-sång!
Publicerat den

Godemorgon i denna blogg...godermorgon i denna blogg.
Eder önskar vi...eder önskar vi
en fjöjde full morgon blogg...en fjöjde full mogon bloooooogg! <3Var Jay En Värdig Vinnare????
Publicerat den

Komentera vad ni tycker!!!!!!!Idol!
Publicerat den

NU ÄR DET IDOLFINAL!! Vem hejar du på???????? Vem tror du vinner??????????
JAY      ELLLER      MINNAHDagens Outfit!
Publicerat den

Mjukisoverall: JuicyZZZZZZzzzzzzzzz.......
Publicerat den

Snart kommer mamma hem från bokklubben. Eller rättare sagt NU jag hör bilen! Puss!! I morn är det förstaLUCIAtåget!!! <3Dagens Outfit!
Publicerat den

Kofta: Juicy
Tröja: Gap (Köpt I New York)
Kjol: Sweet Calefornia Chick!
PS Nu ska jag baka peppakakor!Dagens Outfit!
Publicerat den

Linne: H&M
Byxor: Cheap MondayNy Logga!
Publicerat den
Trött!
Publicerat den

Vilka är trötta vid den här tiden??? Jag är i alla fall trött idag!
Både jag och Cleo är trötta! Mjaoooo! = Jag är tröööööt!
SÖT VA??????? CLEO ASSÅ!! <3Cleo!
Publicerat den

Alla kanske vet det men jag har en kattunge som heter CLEO!! <3 Världens sötaste! Asså jag säger inte bara det för hon är min (eller vickans, min storresyrras) katt men hön är bara helt underbar!
När jag kom hem öppnade jag min big(a) väska och nu ligger hon där i. Hon somnar säker snart!
Sweet Dreams! <3Solo! <3
Publicerat den

Hejsan alla bästa i världen som läser den bästa bloggen i världen!! <3 På lucia så ska jag sjunga solo. När det lider mot jul, det vill säga Det strålar en stjärna!SOVA!! <3
Publicerat den

Trött! <3 Ska sova NU!!! <3
Blondinizarna!
Publicerat den

Jag och Flora är blondinizarna. Vi har en blogg tsm! blondinizarna.blogg.se men inte så bra uppdatering där. Vi är BFF!! <3 <3 <3 LOVE YOU!! <3
LITE BILDER PÅ OSS!! <3Nacka!
Publicerat den

Ska till Nacka nu! <3 PussLäggdags!
Publicerat den

Nu ligger jag här i sånge med datan med...
Pyjamas på...
Borstade Tänder...
Bortsat Hår...
Jaa Nu fattar bara godnatt! Sov gott. Sweet Dreams! Pöss...Om ni läser mig blogg nu...aja baja haha titta på klockan!!
Haha sweet dreams PÖÖSSS!! <3333Månadens Låt!
Publicerat den

SKIT BRAAAA!!

http://www.youtube.com/watch?v=FQxOHQL0-TUJumpi+Fest=BÄST I VÄRLDEN!!
Publicerat den

Tjena. Snart ska jag på fest med jumpi. Alla mina kompisar är där! KUL SOM F*N!! <3 <3 <3