Kvällssol!
Publicerat den

Hej hej bloggen! Jag sitter med morfar i kvällssolen nu med Morfar och myser. Mamma, Margaretha och Peter sitter inne och pratar i vardagsrummet och dricker vin.

Viktor och Patrik kom precis hem med Vattenskotern från en brasa ;)

Puss å Hej!!




FÅGELBRO GOLFKLUBB!
Publicerat den

Sitter på Fågelbro Golfklubb nu, vi ska äta middag och sen drar vi till brasan med Golfbilen ;) Puss




VALBORG!
Publicerat den

Hey World! :D Igår fick jag ett samtal från en tjej som hette Sofia typ som sa att hon älskar min blogg och tyckte jag va duktig på Cheerleading hihi, sött! :)

Idag är det Valborg, jag ska först till lin tandläkare för en sån där plupp har lossnat, whooopps ;)

Sen till Fågelbro :D

Lite snabbt hur jag ser ut idag, jag har på mig H&M legging och Abercrombie kofta :D

Pussss




LÖRDAG KVÄLL!
Publicerat den

Heeelllooo!

Efter träningen idag åkte hag hem med Elin och Nichole till Elin, vi åt Hemmagjord Pizza till middag, sen godis, Chips och läsk ;D

Sen låg vi och skypade på Elins lilla Air, så söt hihi <3 Nu ligger vi i Elins rum i pyjamasar och myser framför tven och datan ;)<3




TEMATRÄNING: Pyjamas!
Publicerat den

 

Idag hade vi pyjamas-tema! Asnajs!
Bara synd att Alicia och Sofia W var borta idag! :( Jag hade på mig en pyjamas från Abercrombie & Fitch! :D

 

 

 




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Tröja: Abercrombie & Fitch
Yoga Pants: VS PINK
Kofta: Hollister
Skor: UGG




FRIDAY! :D
Publicerat den

Igår var jag på Pizza Hut med Demons, vi hade lagkväll ;) Sen åkte jag och Ebba (Lindgren) hem till Ebbas place på Lidingö :D Vi kom hem typ kl 22 på Lidingö och då träffade vi typ 10 av Ebbas killkompisar, men sen skulle vi typ sticka nån stans men de va inget som hände, typ bara massa B fester ;/

Jag och Ebba bakade Kladdkaks muffins klockan 2 på natten typ och sen gick vi Ut med hennes hund Eddie mitt i natten ;) Sen imorse låg vi fortfarande på Lidingö och stekte i solen och sen stack på träning!!

Så här är lite blandade bilder från Lagkvällen, Lidingö och OFC på alla Outfits!! ;D

 

 

 

 




BACK ON TRACK!
Publicerat den

Hello! Jag har precis varit hos Polisen på hittegodsavdelningen och hämtat upp min mobil som ja tappade bort i vintras ;-/ Såå nu är jag tillbaka med den, Comviq och 0765853020 ;)




LYCKA!
Publicerat den

Shit det börjar gå så himla bra för BLONDINALKIN, statestiken, WOW!

Puss mina älskade...<3




IT'S ON!
Publicerat den

Hello! Då var tandställningen på ;) Gjorde inte alls ont att sätta på den, nu när det har gått några timmar spänner den rejält kan ja säga, måste ta alvedoner i flera fagar framåt här nu, när jag kom vid Elva gick jag inte tillbaka till skolan, för min tandläkare sa att de va bäst att jag inte gjorde det idag, jag drack en Smoothie och nu är jag påväg in till stan, Snabb Dagens Outfit, H&M, Hollister, VS PINK, Puss!!




UTEGYMPA!
Publicerat den

Idag hade vi vår första gympalektion i skolan, utomhus på IP! Det var ganska najs, vi körde fotboll :D




DIAMONDS, DOLLS, DEMONS!
Publicerat den

Hihi heeej bloggen!

Igår på träningen jag var STITCH hihi, det var tematräning: Disney ;) Jag hade blå ögonskugga och blåa morrhår som ja målade på kinderna och sen två tofsar som ja gjorde till knutar, haha såg helt mobbad ut och sen fick jag reda på att vi skulle träna tillsammans med Dolls och Diamonds, hahha jag som såg ut som stryk hehe!!

Men OMG, Diamonds är såå sjuuukt duktiga jag blir helt häpnad, Dolla var också Asbra men vi spg bara detas program en gång utan musik så de va inte så mycket vi såg, Diamonds är jättttte duktiga, åhh topparna är så söta, Lilla Linda, Maja, Kristelle och Sandra, och sen Emma som är helt grym! Hon gör en helt perfekt bow i Extension :D

Sen va vi Demons då helt grymma på träningen igår tyckte våra tränare, det var ju lite för vi hade pubrik också när Diamonds kollade ;) Men ja måste lunga ner mig, jag gav typ 480% igår och jag måste lära mig att andas också hehe, dessutom hade jag jätte ont i magen!!

Ajaa Pussss!!
Anny som en liten Jasmin! ;D




GYMPA!!
Publicerat den

Hej!
Sitter på gympan och bloggar med skuffarna!!



SINGING!
Publicerat den

Jag är ensam hemma ouunttzzzzz..

Jag sjunger typ det högsta jag kan och spelar i micken haha, röööligt!

Sen för jag över filen till min iPhone...




HÖGKLACKAT!
Publicerat den

Det har börjat ett JÄTTE roligt programm på SVT som heter "Högklackat" det är lite som Kvareret Skatan och nån har sett de ;)

Massa roliga sketcher hela tiden med samma skådespelare :D Askuuuul!!




D R E A M
Publicerat den




SLAGG :D
Publicerat den

Ja rubriken säger allt! Ligger i mammas stora dubbelsäng och kollar på Disney Channel :D Liveeeet haha ;)




CHEER 4-EVER!
Publicerat den

Visste ni att Cheerleading faktist är en sport? Haahahaa jag bara skoja, såklart det är, det vet ju alla men ville bara säga att det är så mycket mer än så!

På DM till exempel, det är liksom en hel upplevelse, man åker dit med sitt lag, sover på hotell, busar med sin familj (asså laget) man springer till andras rum och busar och har kul, sen på kvällen fixar våra tränare plus några föräldrar våra hår med 10000 kg av hårvax och hårspray mm, sen sover man i frisyren sen går man tillsammans och äter frukost på hotellet med haha jätte roliga flätor så alla stirrar haha!

Sen när man åker till hallen kl 6-7 på morgonen och tränar i sina lagkläder, sminkas, värmer upp, sen....

Känslan när man står i en ring med sitt lag för att bara visa upp sitt programm för dommarna (för de måste se att inte vi har för svåra bygg för vår klass, korta kjolar, om vi måste ha linne under dräkten för tt toppen kan åka upp och efter som vi är Juniorer får vi inte visa magen osv)


Det är så himla värt att leva för, sen när vi går in, alla föreningar och vår klack (Dynamites klacken där alla våra föräldrar sitter) jublar och skriker och klappar åt oss!!

Sen DET NÄST BÄSTA AV ALLT: När man står med sitt lag än en gång innanför dörrarna till den stora hallen/arenan och hör: Å så har vi kommit över till klassen Junior Nybörjare och vi välkommnar in, från Stockholm, Brommagymnasterna Dynamites Demons! Vi springer in påatten och vinkar och ler, sen sekunderna man står och väntar på att musiken ska börja! Åhh asså det går inte ens att förklara! You have to be there, You have to see it to believe it, aja, ingen som inte är en Cheerleader kommer förstå!

Men det är liksom det bästa som finns!
Haha, jag mobilbloggade detta inlägg...




FRUKOST PÅ SÄNGEN!
Publicerat den

Hello! Inatt/igår kväll somnade jag inte förrän 3 på natten, vaknade 12 imorse hade så såklart försovit mig men hade spränghuvudverk så jag stannade då såklart hemma eftersom ja fortfarande va sjuk och dessutom jätte trött, mamma kom med frukost till mig på sängen och nu ligger jag i sängen, äter frulle och kollar på Disney Channel :D




FLYTT A LA VICKAN!
Publicerat den

Igår efter min Audition hjälpte jag min syrra Victoria att flytta, vi tappade ut en kartong som se gick sönder i botten på haha ;)




MOT AUDITION!
Publicerat den

Nu är jag på väg mot en Audition inne i stan. Jag, Nichole och Elin ska söka till en film, haha! Lite roligt bara, sitte på tåget med mammsen! Puss å Hej! :D




MITT MÅL TILL SEPTEMBER!
Publicerat den

I september är det ju en ny termin och då börjar alla Try-outs (uttagningar) till alla lag och jag vill ju komma upp i Diamonds (Junior Avancerad) Level 5!

Sååå nu är det stenhård träning på mig varje dag, stretcha osv! Bild på mig från träningen idag! :D




BIG PRACTISE!
Publicerat den

Idag var det en riktigt hård träning, särskilt med mig som fortfarande har hjärnskakning och tappar fort andan eller asså tappar fort energi och behövder dricka och inte så lätt med all styrka, krafter, fys man måste ha för att klara av ett program ;)

Efter träningen stannade jag, Elin och Nichole i en timme och jag gjorde massa flickar på mattorna mm.




OF TO PRACTISE!
Publicerat den

Igår köpte mamma en ny locktång till mig, ascool, sen gjorde hon lockar på mig imorse innan träningen! :D




OLIVIA! :D
Publicerat den

Jag ligger hemma och kollar på OLIVIA, den lilla grisen hihi! :D




TA DET LUNGT!
Publicerat den

Heej Heej Bloggen!

Känner att jag har kommit in i en "bloggsugen" perriod nu...Good! :D

Jag har ju fortfarande hjärnskakning, har varit hemma idag, ätit choklad flingor till frukost och lunch, pizza till middag och sen massa Häagen-Dazs glass :P Legat framför Disney Channel hela dagen i min säng och bara chillat och vilat ;)

Sen stretchade jag lite också, tränade på programmet och så, drack massa vartten, de hjälpte faktist, Tack LC! :D




Jobbskuggning! :)
Publicerat den

Idag har alla sjuor i vår skola som en slags Prao som kallas jobbskugga, man ska hitta nån förälder eller en vanlig person som jobbar på ett jobb och så ska man "skugga" dom i 3 timmar på jobbet, om man inte hade hittat nåt jobbskuggning tills idag fick man gå i skolan som vanligt ;)

Eftersom jag har hjärnskakning och är sjuk och hemma så Jobbakuggar jag mamma lite lätt eftersom hon jobbar hemifrån, ligger i stora sängen och antecknar lite va hon säger och berättar om sin Webshoå och sånt ;)

Puss å Kram!




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot




SJUK !!
Publicerat den

Jag har alltså då hjärnskakning jag hag somnade när jag kom hem efter halva skoldagen idag, sov till det var middag och nu ligger jag framför Disney Channel i min säng igen <3

Jag kommer va hemma imorn, eftersom de va Prao (Jobbskugga) imorn så får jag Skugga mamma eftersom hon jobbar hemifrån :D

På fredag stannar jag också hemma!!




HJÄRNSKAKNING!
Publicerat den

Åhh igår på träningen trillade jag från bygget och nu har jag hjärnskakning ;(

Jag gick hem innan Franskan idag och nu ska jag vara hemma resten av veckan ;/ Jag måste vila! Jag vilade hos Skolsystern idag på förmiddagen och Paulina va med mig :D<3




TILLFÄLLIG DESIGN!
Publicerat den

Hej Bloggen!

Skulle bara säga att min nuvarande design bara är tillfällig, min dator (min skoldator) är inlämnad på lagning, där alla min bilder ligger så har en lånedator så länge och sen har jag datan hemma där mina nya headers ligger så allt ligger liksom lite utspritt i olika datorer... :/




GEOGRAFI!
Publicerat den

Nu byter vi ämne i SO.n, från Historia Till GEOGRAFI :D
Jippie! Änligen någonting mn inte somnar till :)






Sho Bitches!
Publicerat den

Andra dagen i skolan? Jossi va "sjuk" igår sååååå jag saknar henne så mycket, får snart träffa henne :D<3

Idag är det extra träning för vi TÄVLAR SNART, inte RM utan det är i Maj, men den här tävlingen är på Lördag!! OMG!!!

Shiiiittttt!!! Aja Pussssss




DAGENS OUTFIT!
Publicerat den

Kläder: Gina
Skor: Converse
Väska: F&Co
Tröja: Hollister




TITANIC!
Publicerat den

Idag är det (i natt var det) exsakt 100 år sedan Titanic sjönk :( Det var jätte många människor som omkom och efter som Titanic har varit min favoritfilm sen flera år tillbaka tänker jag ha en tyst minut <3 Konstigt nog är det min namnsdag idag, Olivia!:)




SOMMAR & VINTERDAG!
Publicerat den

Idag är det snö på marken men jätte soligt och varmt, vi håller på att flytta här ute på Fågelbro, dom ska ju flytta ner till de gröna husen, dom bodde bara här tillfälligt tills huset va klart!

Tog en paus och åt lunch ;)
Mmmmmmmuummsss!!






15 April - Olivia, Oliver!
Publicerat den

Som ni ser har jag namnsdag idag! Det är Oliver och Olivia idag! :D
I vår familj firar vi typ inte namnsdagen haha, ville bara säga de<3



SNYGGA CHEER STUNT!
Publicerat den

-
-
-
-



SVENSKA LANDSLAGET!
Publicerat den

Visste ni att det finns ett svenskt landlag i Cheerleading också?
Dom heter: SWEDEN och topparna använder pompoms bara för att visa lite mer utstrålning just på bilderna och så! Nån gång drömmer jag att bli antagen dit, hehe ;)



Trött Tjej!
Publicerat den

Heej!

Jag vaknade nyss, konstigt va? Asså jag somnade i soffan vid 4, halv 5 tiden när jag höll på med instagram och sen när jag vakna va kl halv 7, jag vaknade av kvällsolen som strålade rakt i ögonen, för vid soffan ör det jätte fina stora glasfönster och eftersom vi är på övervåningen så är det jätte cool utsikt att ligga i soffan ;)




STATESTIKEN ÄGER!
Publicerat den

Heej! Ville bara säga att Statestiken går bara uppåt mer och mer, GLAD TJEJ!



VÄRMDÖ!
Publicerat den

Hej hej Bloggen!
Guud vad det snöar, snöstorm, jag som trodde att det skulle bli vår och sommar och värme men icke sa nicki, 2 DM snö och slask ;(
Nu är jag på Fågelbro igen, åkte hemifrån imorse. Viktor fyller 15 idag, Wohoo!
Vi sjöng för honom imorse och allt det där man brukar göra ;)
Idag ska vi väl äta på restaurang till lunch. Middag: Oxfilé med Pommes :D
Pusså adjö, massor med snö!



I LOVE MY TEAM!
Publicerat den

Åh vad jag saknar mitt lag Demons<3
Ikväll åt jag godis och kollade på Solsidan, samtidigt pyntande jag min sidovägg på min hylla, Cheerleading in my heart<3




TGI Friday's!
Publicerat den

Hej hej! Som sagt fyllde ju min storasyster Victoria 20 år idag vi (en del av släkten, morfars sida) på TGI Friday's. Sen hade som tydligen en grej där att om nån fyller år firar dom en lite, så när alla va klara kom personalen ut och gjorde värsta coola häftiga sången, video finns på min facebook.

Sen fick vi glass av dom, jätte snällt! Med tomtebloss ;) Vi firade min morbror Viktor som fyller 15 imorn och min kusin Klara som fyller 9 den 18:onde april också ;) Tog med 3 heliumballonger hem, haha, Puss<3






FREDAG DEN 13:ONDE - VICKAN 20 ÅR!
Publicerat den

Idag fyller min fantastiska storasyster Victoria 20 år!!!! GRATTIS SYRRAN!

Snart ska vi åka in till stan och möta upp en del av släkten på Kungstägården ;) Vi ska äta på TGI Friday's, vi kommer blir 13 personer, fredag den trettonde.....Scary ;)




Saltsjö-Baden!
Publicerat den

Imorse hade vi visning på huset i Fågelbro så jag och morfar åkte till Saltis och kollade på båten morfar har köpt, Fast vi kollade på en annans båt för morfars håller på att byggas, vi kollar på en äldre modell som kommer på bilden.

Det är en Targa 44!!

Sen åkte vi till Nacka Forum och shoppade lite...




New in...
Publicerat den

Det här är det jag shoppade idag, jag hade en 500 lapp och massa prensentkort från H&M och Gina Tricot!

Allt ser mycket snyggare på men här är dom... Jag köpte ett par svarta skinny Jeans, en cool Topp till, fina mjukis yoga pants och rosa mjukisshorts och Linne, på bilden ser dom bara rosa ut men i verkligheten är det Lysrosa!! :D




SHOPPINGDAG MED SMÅTJEJERNA!
Publicerat den

Vi hade grymt roligt idag, vi gjorde typ allt kan man göra i ett köpcentrum haha, vi gjorde allt från att Hjula och gjorde volter till att leta efter min borttappade väska hehe, den va borta i 5 min hehe ;)

Lite iPhone bilder från Idag!
Va med mina bästa små tjejor Elin och Nichole!! :D<3




TRÖTTA TJEJER!
Publicerat den

Tjena Bloggen! :D Nu har jag, Elin och Nichole shoppat rejält ska ni veta, vi åt lunch på Burger King och nu sover typ Nichole och Elin mitt i Nacka Forum :D




MYS MED TJEJORNA!
Publicerat den

Igår sov jag över med Elin som sagt och idag, nu ska jag sticka in mot Slussen och möta upp Elin och Nichole, mina bästa tjejor! <3 Sen åker vi tsm därifrån till Nacka Forum för att shoppa och mysa, ha de kul mm. Puss Puss

PS FÖRLÅT för att jag typ aldrig bloggar längre, är lite i en sån perriod just nu :(




HOS ELIN!
Publicerat den

Är hemma hos min Cheerkompisbestisfestis Elin just nu! :D
Kollar på TV, ska sova här, pallar inte blogga mer just nu, Puss!!



----> Täby!
Publicerat den

Bion igår var JÄTTE roligt! Vi åt lunch innan på Texas Burger och sen gick vi på "En Gång I Phuket", som sagt, riktigt rolig, snart ska jag åka hem, från Fågelbro och tillbaka till Täby.

Puss å Hej!




BIO OCH LUNCH!
Publicerat den

Nu ska vi åka från Fågelbro och mot nån Hamburger Texas resturang och käka lunch, efter det gå på "En Gång I Phuket"! Ska blir kuuul hörni!! ;)




DJURÖ!
Publicerat den

Vid 7 tiden stack jag, Linnea och Viktor till Djurö för att äta på en Pizzeria men den va stängd så jag och Viktor stack till Donken och Linnea åkte hem ;)




JUMPING MAKES YOUR LIFE MORE FUNNY!
Publicerat den

Idag hoppade jag på en studsmattan ;)
Hehe Wooow, haha! Men jag har ingen egen så de blir mer speciellt att hoppa på nån annans då ;) Linne tog lite bilder med sin mobil.




HELGEN!
Publicerat den

Hej hej!

Igår hade vi jätte trevligt, jag fick massa presenter och smink, pengar, presentkort pch påskägg mm ;)

Vi sov ju över där så imorse åkte vi och med alla som vi sov hos, våra kusiner och min morbror Olle och dom till Strömma Kanal och åt på Restaurangen där. Morfar, Margaretha och Viktor kom dit också!

Sen följde vi mä dom hem och så ska vi sova här!! ;) Här är lite av bilderna ja tog med min iPhone, så inte värsta kvaleten! ;)




SRÄCKIS TIME!
Publicerat den

Nu ska alla små barn gå och slumra så ska alla vuxna och de coola (Jag asså) ;) Gå upp till Biorummet och kolla på Skräckfil, och där åkte Chipsen och Dippen fram, tummen upp!! ;)

Bye, Puss, PS iPad bloggning...!






iPad Bloggning!
Publicerat den

Ligger och bloggar från Olles iPad just nu ;) Emil och Ellen håller på att bygga tågbana och de andra sitter vid matbordet och är helt osociala ;) Instagram och Draw Something ;)




PÅSKAFTON!
Publicerat den

Ja idag då, jag orkar inte skriva hela helgen i ett ända inlägg med lite kort, så komemr det egna inlägg om vatje dag.

Idag - Påväg mot släkten i Nacka, Saltis och Saltsjö-Boo och det hållet, hem till Morbror med mormor och Kusinerna, sova där över natten, skräckfilmer i hemmabion på kvällen.

Söndag - Morfar hämtar oss (Vår familj, dvs, Jag, Linnea, Vickan och mamma) och så åker vi mot dom, stannar och äter lunch på Strömma kanal.
Jag och Linnea, kanske Vickan sover över hos dom på Fågelbro!!

Måndag - Bio med Morfar, Mararetha och Viktor, jag Linnea och kanske Vickan dårå ;) "En Gång I Phuket" ska vi se, eftersom dom har bott där i flera år och jag i 4 månader hos dom ;)

Puss




Påskpyssel...
Publicerat den

Cha Bloggen!!

Jag påskpysslade lite imorse för skojs skull ;) Jag målade en tavla och ett ägg, haha lol, nu ska jag göra mig i ordning!




GLAD PÅSK!
Publicerat den

Jag vill bara önska er alla en riktigt Glad Påsk!! Ha ett skönt påsklov! Puss Puss!




PÅSKAFTON!
Publicerat den

Idag är det Påskafton. Jag ställde kl på 06:45 imorse för att sätta på tven framför sängen och kolla på Disney Channel, haha, jag vet, jag är normal!

Nu ligger jag fortfarande framför tven i sängen och kollar på Lejonkungen ;)

Det kommer bli en bra dag idag, jag bara känner på mig det, det är lördag, påskafton och det är fint väder, har tagit upp Påsk lådan från Källaren med mina gamla påskägg ;)




LÅNGFREDAGEN!
Publicerat den

Igår var det långfredagen och vi städade typ hela lägenheten först och sen kom Vickan (min storasyster) och hennes killkompis och så åt vi middag, Lamm och Potatisgratäng ;)

Det var ganska långtråkigt i början men sen blev det kul, jag somnade ganska tidigt!!




FANTA STRAWBERRY!
Publicerat den

Hallå Bloggen, vet ni vad? Fanta Strawberry har kommit till Sverige ;)
Har ni smakat den förrut?
Vad tycker ni?
Jag tror den kommer vara jätte god!!





Lunch!
Publicerat den




NEW IN...
Publicerat den

Idag efter tandläkaren åkte jag och mamma till Apoteket och jag fick lite nya grejer som jag behövde ;)

Efter det städade jag mitt rum, damsög, bytte lakan mm. Sen fyllde jag på hyllan med grejerna. Jag duschade och tvättade håret så nu är allt rent ;)

Nu ska jag äta Pannkakor!




Första lovdagen - Tandläkaren!
Publicerat den

Nu har jag precis varit hos min nya Privattandläkare för jag ska få Tandställning, den jag går till heter: Le!

Den har fått högst rekomdenationer och den ligger i Mörby, det är en privat Tandläkare alltså inte Folktandvården ;)




TEMATRÄNING!
Publicerat den

Idag har vi tema träning och det ska va: PÅSK! Jag har ingen speciell outfit men jag är fräknig och rosiga kinder och lite rosetter ;)

Alla kollar på mig eftersom jag är bland folk för jag måste ju ta mig träningen också, haha! Lyssnar på Sexy And I Know It, känner att det passar, Lol!!




PÅSKLOOOV!!!
Publicerat den

Jihoo! Äntligen påsklov! Imorn är det Skärrorstan och jag och Jossi och Paulina ska gå Glad Påsk grejsomojs hemma hos Jossi i stan :D Vi vet, vi är coola som fortfarande gör de ;)

Idag på träningen ska vi ha Påsktema och alla ska gå "All In" för då blir det roligare, åhh gud vad skönt med lov!




SORRY BABES!
Publicerat den

Ingen blogging, jag vet! Men nu ska det bli skönt med påsklov idag!!
Såååå skönt!




Önskelista - Hollister
Publicerat den

Hej Bloggen! Det här önskar jag mig (mest) från Hollister till i sommar!

 

 




1 April - Roligt värre!
Publicerat den

Idag är det första april, någon som har lyckats lura någon? Jag har inte riktigt haft tid.
Jag är förkyld sen 2 dagar tillbaka och har ont i halsen, är täpt och ja, förkyld! :(

Imorse åkte jag hem från min kompis jag hade sovit över hos, sen stack jag, pappa, Philippa och Tindra (Philippas Kompis) och gick, Pippis och Tindra cyklade och jag och pappa gick fort. Jag hade på mig min sportiga outfit som vanligt ;) Allt i Adidas och Nike. Riktigt snygg är man i alla fall i min outfit ;)

Vi gick hemifrån oss (Hägersten, Söder och Södra stan) och sen till Liljeholmen, fortsatte till Västerbron och runt Hornstull, åt mellis på Donken haha, Jag åt glass men men! ;)

Vi gick i alla fall minst 12 km, så 1,2 mil och det är ju ganska bra med tanke på att jag var förkyld, frös, och det började regna och snöa mitt i allt, dessutom var jag jätte trött, har typ inte sovit nåt på hela helgen ;) Eller korta nätter!



PS Ni kanske märker nu att (som det här inlägget till exempel) var lite mer proffsigare, ska börja emd det, färra men långa inlägg varje dag! Fast ändå korta och snabba ibland, om sagt BLONDINAKIN har ju MÅNGA kategorier, OM MITT LIV! XOXO Olivia!♥