CHEER 4-EVER!
Publicerat den

Visste ni att Cheerleading faktist är en sport? Haahahaa jag bara skoja, såklart det är, det vet ju alla men ville bara säga att det är så mycket mer än så!

På DM till exempel, det är liksom en hel upplevelse, man åker dit med sitt lag, sover på hotell, busar med sin familj (asså laget) man springer till andras rum och busar och har kul, sen på kvällen fixar våra tränare plus några föräldrar våra hår med 10000 kg av hårvax och hårspray mm, sen sover man i frisyren sen går man tillsammans och äter frukost på hotellet med haha jätte roliga flätor så alla stirrar haha!

Sen när man åker till hallen kl 6-7 på morgonen och tränar i sina lagkläder, sminkas, värmer upp, sen....

Känslan när man står i en ring med sitt lag för att bara visa upp sitt programm för dommarna (för de måste se att inte vi har för svåra bygg för vår klass, korta kjolar, om vi måste ha linne under dräkten för tt toppen kan åka upp och efter som vi är Juniorer får vi inte visa magen osv)


Det är så himla värt att leva för, sen när vi går in, alla föreningar och vår klack (Dynamites klacken där alla våra föräldrar sitter) jublar och skriker och klappar åt oss!!

Sen DET NÄST BÄSTA AV ALLT: När man står med sitt lag än en gång innanför dörrarna till den stora hallen/arenan och hör: Å så har vi kommit över till klassen Junior Nybörjare och vi välkommnar in, från Stockholm, Brommagymnasterna Dynamites Demons! Vi springer in påatten och vinkar och ler, sen sekunderna man står och väntar på att musiken ska börja! Åhh asså det går inte ens att förklara! You have to be there, You have to see it to believe it, aja, ingen som inte är en Cheerleader kommer förstå!

Men det är liksom det bästa som finns!
Haha, jag mobilbloggade detta inlägg...







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?