FACIAL MASK!
Publicerat den

Hej hej, nu har jag en ägg ansiktsmask i ansiktet och mamma har Acne Killer masken, jag ville inte ha den för den gör dubbelt så ont att ta bort :/

Muppar! ;)




SISTA DAGEN PÅ 2012!
Publicerat den

Gott nytt år höll jag på att skriva för att klockan var 12 men jaaa idag är det 31 december 2012 och sista dagen på året - Nyårsafton!




DAMPBLOGG!
Publicerat den

Min blogg dampar nu som ni kanske ser med vissa inlägg! Jag ska försöka fixa det asap!




30 DECEMBER!
Publicerat den

Jaaa hej hej på er!

Då ska jag berätta min dag idag då!
Imorse vaknade jag upp med min lillasyster Andrea vid min sida, vi gick upp och åt familjefrukost med resten och sen åkte jag in till stan och träffade Jossi min bästis, vi gick på bio och såg Mammas Pojkar, den var bra men inte som jag hade trott :/ Fast jag och Jossi hade askul som vanligt ändå!

Efter det träffade jag en till kompis, Oliver! Vi åkte till Kista och kollade i affärer och drog runt där och nu är jag hemma! :) Asrolig dag!

Nu har jag stretchat och man ser faktist väldigt stora framsteg, jag skulle kunna ha en spike om nån måndad :D

 




LITE BILDER!
Publicerat den

Här kommer lite random systemkamera bilder som jag har tagit senaste veckorna bland annat från julafton :)
 
 
 



NYA KLÄDER!
Publicerat den

Här är bilder på kläderna jag köpte i veckan! :) Allt var på H&M och för att slippa frågor senare så tar jag de nu ;)

Mörkrosa tröjan 99:-
Ljusrosa tröjan 149:-
Jeansen 199:-




SLAPPDAG!
Publicerat den

Hej hej idag har jag och Kicki gått runt i våra pyjamasar hela dagen och legat i tv rummet och kollat på massor av filmer och ätit massa mat! Typiskt oss ;)




VS FASHION SHOW 2012!
Publicerat den

Jag och Kicki kollade på Victoria's Secret Fashion Show 2012 i Kickis "hemmabio" skärm i hennes tv rum ikväll och jag var nära på att avlida ;)

Särskilt på PINK nummret med Justin Bieber, finns inga ord som beskrev mig då, jag och Kicki låg och rullade på golvet och skrev att alla kunde dö för dom är så snygga och Justin är så snygg!! :D




ANNANDAG JUL!
Publicerat den

Förlåt att jag suger på att uppdatera men jag har verkligen I N G E N T I N G att blogga om :/ Gör ingenting på lovet, jag bara chillar och är med kompisar, äter, sover och shoppar lite :)

Igår var jag och Kicki inne i stan och shoppade på rean men jag köpte två tröjor men inte på rean :/ Idag köpte jag ett par rosa jeans :D

Idag var jag och Kicki inne i stan och kollade på Sune I Grekland på bio, den var fett rolig!!




JULDAGEN!
Publicerat den

Hej hej igår var det juldagen och allt var stängt så jag strosade runt i min nya söta pyjamas heeela dagen och när jag kom hem till Täby så stretchade jag :)

För jag är äntligen frisk eller jag har lite hosta och är lite förkyld men det är bara det :D

Min scorp börjar bli bättre :)




JULKLAPPAR!
Publicerat den

Hej hej bloggen! Är jätte nöjd med mina julklappar!

Fick ju massa presenter i förskott så fick inte värsta bomben idag men ändå mycket fint!

Så allt som allt om man räknar med alla så är det: Två par UGGs, en kryssningsresa, en jätte fin pyjamas, presentkort på Jackie, H&M och Nacka Forum, Marc Jacobs nyckelring, systemkamera, underkläder, Victoria's Secret PINK underkläder, Thailandsresan med massor av shopping, nya linser (wehoo ;) behöver verkligen), en armbandsklocka, en stickad tröja, en "cheerleading tröja" från gina tricot" jag tror det var allt jag fick! :)

Godnatt alla söta, och glad fortsatt jul!




VÄNTAR, VÄNTAR, VÄNTAR...
Publicerat den

Nu har vi kollat på Kalle Anka och ätit och just nu leker jag Emil, i väntan på tomten!




God jul älsklingar!
Publicerat den

GOD JUL BLOGGEN!

Imorse vaknade jag tidigt och hämtade mina storasystrar och öppna paketen i julstrumporna, åt frukost som mamma gjorde som var risgrynsgröt :)

Nu ska jag iväg och fira jul med min halva släkt hemma hos morfar på Fågelbro!




23 DEMEBER!
Publicerat den

Hej hej bloggisen!

Nu är det bara 34 minuter kvar till julafton, waaah!!

Idag har jag kollat på massa avsnitt av olika julkalendrar och ätit massa mat ;)

Fortfarande lite sjuk, dock ingen feber men förkyld och magkramp :/

Jaja jag hoppas att jag är frisk imorgon!
Jag har ju inte stretchat på flera dagar, och inte tränat eller rört jätte mycket på mig men idag när jag kände mig bättre stretchade jag lite, gicksådär halvbra, dorito scorp osso vidare ;)

Min storasyster Victoria sover ju över här inatt och vi kör alltid vår style !!




22 DECEMBER!
Publicerat den

Idag (eller igår) har jag kollat på hela förra årets julkalender i 6 timmar i sträck! Japp, är är störd jag vet ;)

Igår (i förrgår) gick min feber över :) men imorse hade jag 39 graders feber igen :( Och hosta, jag tror jag har hostat minst 10 000 gånger idag :/

Jajajajaja eftersom klockan är över 12, snarare 02:29 så är det Julafton imorgon, shit vad tiden går snabbt!!! :D




DET GÅR UPPÅT!
Publicerat den

Ikväll så slutade jag att ha feber och min huvudverk minskade :) Nu hostar jag bara blod, har jätte ont i halsen och kan knappt prata men det är ändå okej för att ha feber är det jobbigaste i hela värrlden!

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid mitt mysiga fönster! Jorden gick inte under trotsallt, no shit liksom ;)

Godnatt!




NYA VINTERSKOR!
Publicerat den

Hej hej!

Glömde berätta att mina rosa paljett skor kom i tisdags kväll på posten och dom är jätte sköna! Dom är mycket finare i verkligheten än på bild, jag tog bilder med system kameran i tisdags men jag har ju ingen dator unde lovet så då får fick jag ta mobilbilder :/




FORTFARANDE SJUK!
Publicerat den

Inatt vaknade jag 3 gånger (brukar ALDRIG vakna på natten) och behövde gå upp och hosta pch typ dricka vatten och sen imorse vaknade jag lika sjuk som igår fast lite värre för jag har ingen röst kvar, får inte fram ett ljud och jag hostar blod :( Lite äckligt men liksom kul, not!

Aja, det finns bara en bra anledning med att vara sjuk och det är att man inte äter så mycket, börjar äntligen blir lite smalare, ser faktist skillnad, lite smalare ben och lite plattare mage och snart så syns mina abs också! :)




JORDENS UNDERGÅNG!
Publicerat den

Hej hej bloggen!

Idag är det den 21 december 2012, dagen vi alla väntat på ;) Jorden skulle ju faktist gått under inatt 02:12 men det gjorde den ju inte :/ Idag är det också dan före dan före doppare dan!

Tror ni att jorden kommer gå under idag? Det tror inte jag! :D






TACK MAMI!
Publicerat den

Fick lite saker av mamma idag! :)

Ett O (Olivia) till mitt rum, batteri ljus som ändrar färg, en "cake push-pop" som man gör små efterrätter i och tre rosa glitter julkulor!




SOFFE SWEDEN!!!
Publicerat den

Jaa!

Nu har mina cheer grejer som jag beställt från soffe sweden kommit! Jag kan ju fota med systemkameran men eftersom jag inte har någon dator (är tvungen att lämna in den över loven, alltså skoldatorn) så kan jag inte blogga från datorn! :(

Bara mobilblogg under lovet guys!




JÄTTE SJUK!!!
Publicerat den

Hej hej bloggisen!

Imorse vaknade jag hemma hos Kicki och hade 40 graders feber, jätteont i halsen, värsta hostan, extrem huvudverk och jätte förkyld! :(

Det är första gången jag är sjuk detta år men tur att det inte är några mer träningar nu för annars vet jag inte vart jag skulle ta vägden :/

Har vart på mammas jobb idag och sovit hela dagen och tagit massa alvedon! Nu ska vi äta på Texas Longhorn till middag sen ska jag få avslagen cola och glass!!

Jätte sjuk första dagen på jullovet!




LILLA JULAFTON!
Publicerat den

Hej hej!

Igår var sista dagen i skolan och då hade vi först innebandy turnering hela dagen och sen hade vi lite uppträdande i Aulan och sen klassmys i klassrummet!

Efter skolan åkte jag, Kicki och Jossi hem till Lollo för hon är jätte sjuk och vin skulle öpnna våra presenter vi fick av varandra! Jag visar sen vad jag fick men Jossi fick i allafall...

VIP biljetter till Justin Biebers konsert och meating greet :D Hon var i chock ganska länge, hon blev så jädra glad!




Stillastående salto!
Publicerat den

Hej! Jag skrev ju att jag hade klarat min stilla salto själv och svaret på en fråga är: Ja det finns en film men den är på mobilen och orkar inte lägga upp den just nu så jag screenshotade lite bilder från filmen så länge! :)

Ps, det här är en av mina första för nån vecka sen så det är en av dom dåliga, tex, jag sitter ganska mycket ner i början och det ska man inte göra :/




LITE NYTTIGARE SKA JAG BLI!
Publicerat den

Jag vill få abs, såklart! :) Och jag har dom redan under "fettet" för jag hade jätte mycket muskler så jag måste börja äta lite nyttigare, som jag skrev innan så äter jag så sjuuuuukt mycket onyttig mat hela tiden!

Jag ska sluta äta så jäkla mycket pasta hela tiden och till vissa luncher i skolan så ska jag börja äta energibars!




SISTA TRÄNINGEN IGÅR!
Publicerat den

Igår var det sista träningen innan jullovet :( Vi byggde lite och sen på slutet fikade vi och hade lite mysstund!

Jag och Destiny! <3




DYNAMITES JULUPPVISNING!
Publicerat den

Hello!!

Igår hade vi Juluppvisning med hela Dynamites, så alla lag uppträdde med sina program :)

Mamma fotade Diamonds och Coed!
Men kan inte lägga ut alla bilder pga det är massa rörelser från vårat program som inte får komma ut på nätet innan tävlingar!




BG JULUPPVISNING!
Publicerat den

Hej hej!

Idag har jag varit i Åkeshovshaööen hea dagen och haft Juluppvisning! :)

Idag var det Brommagymnasternas Elitlag uppvisning och imorgon är det bara Dynamites :)

Fick min Diamonds dräkt idag, lycka!




JAG ÄR ONYTTIG!
Publicerat den

Hej hej!

Har fått lite kommentarer angående min kropp, hur man ska äta för att få en kropp som min! :)

1. Ville bara säga att jag inte tänker ett ända skit på vad jag äter, hehe! Jag äter jätte mycket eftetsom jag tränar men jag äter godis mitt i veckan, massor av läsk, donken ganska ofta och jag äter faktist Choklad flingor VARJE dag till frukost och efter träningarna brukar jag ibland köpa donuts, jag håller inte på att räkna kalorier som vissa andra, det är knäppt, dessutom äter jag ALDRIG grönsaker, jätte mycket pommes frites, jätte mycket pasta (som man sväller upp av och det är hur mycket kolhydrater som helst) som ni ser är jag fruktansvärt onytttig ;)

Men jag tränar och gör av med jätte mycket energi, dessutom är alla byggda på olika sätt så alla kan inte bli jätte smala men jag är inte ens jätte smal, om jag inte skulle äta så mycket som jag gör nu så skulle jag ha lite smalare ben och abs på min mage ;) För jag ar magmuskler, jag måste bara bli av med fettet ovanför ;)

Annars är jag ganska nöjd med min kropp! :)




ÄLSKAR LIVET!
Publicerat den

Mitt liv är ganska bra nu känner jag, det närmar sig julen, det är fint väder och mycket glittrande snö, alla är glada känns det som, det går awsome på cheerleadingen, allt går uppåt!

Jag ska börja stretcha mer i bastus för det är ju lättare när det är varmt, som i Thailand tex, där var jag mycket vigare än vad jag är nu ;)




JAG SKA VÄL INTE ÄNDRA NÅT?
Publicerat den

Jag tänker hela tiden "ska jag ändra nåt på bloggen" men jag menar många skriver ju hela tiden "älskar din blogg" så jag antar att jag ska fortsätta som vanligt med min vardag, mitt liv, lite skvaller och tips and andra grejer!

Annars får ni komma med förslag! :)

Skulle inte banga att ha bruna ben igen!




SLUTADE TIDIGT!
Publicerat den

Hej hej, nu är bloggen igång som vanligt igen! :)

Idag slutade vi tidigare från skolan eftersom det närmar sig julavslutning. Vi slutade vid 1 och nu är jag snart hemma och ska sen åka till träningen!

Står och väntar på tåget i detta fina vinterväder! Gotta love life right now!




SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL 2!
Publicerat den

Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man börjar på cheerleading? Jag skulle verkligen vilja börja till vårterminen! Går det? Hur lång tid tar det innan man får tävla? Skulle bli så himla glad för svar!! Pusss

Ställ dig i kö till en cheer förening :) När man har kommit upp till ett tävlingslaag så tävlar man ju ;) Man kanske går ett år i ett träningslag och sen blir man frågad till nybörjar träningslagen (så är det iaf i Dynamites) ! :D
 
storlekar pris? :) På VS underkläderna!

Ingen aning, jag fick det somsagt av min moster som hade vart i Miami :)
Kollar aldrig storlkar typ!
 
 
vad kostar det, asså privatträning? tränar ni i en timme? kan man få privat träningar av honom även fast man tränar i en annan förening?

Det kostar 200 kr per gång/vecka, och det är 1 gång i veckan, ja 1 timme :) Jaa fast han frågar bara dom han vill fråga, man kan inte bara "börja"!
 
Såg att du hade klarat stilla stående salto, har du några tips? Är själv gymnast och klarar rondat flickis salto på airtrack. Meen när jag kör stilla stående på golv blir den jättelåg och så landar jag typ på rumpa/knä vilket gör rätt så ont...med pass klarar jag det bra den blir hög och fin, hur ska jag göra (har försökt sen i sommnras)

Ja, faktist! Du måste upp upp upp först, sitt inte i början (asså i luften) utan böj bara pytte lite på benen och dra med armarna rakt upp och wait wait wait, pull! Om den blir åg så måste du upp mer som ja skrev, sen har du den :) Så är et för mig också (eller va för nån vecka sen) att jag kommer jätte högt med lite pass och det är för att du vet att hon/han står där och då vågar du vänta lite till och dra mer med armarna, tänk att du alltid ha pass, jag lovar, jag klarade igår själv, en assnygg när jag tänkte så! :)
 
Jag kan göra vad jag antar är en wallsplit, stå i spagat mot en vägg, typ göra en spike (och hålla i mitt ben med händerna) men så fort jag försöker utan väg blir det inte ens en scorpinon (det blir typ en asful över driven lår stretching) hur ska jag göra?

Dra din scorp mer på golvet, och dra upp till spike (försök) det är som när jag står mot väggen och min bas/träna drar upp mitt ben i en bow, då kommer jag nästan overstretch men när jag ska hålla den själv är det såklart svårare ;) Så träna på att dra den mest på golvet :)
 

 
är det awa från x-factor i bakrunden? har hört att hon gått på cheer i dynamites!

Ja det har hon, hon gick i Devils några år och sen i¨år sökte hon till Diamonds men hon kom inte in för att Diamonds hade inga toppplatser, annars skulle hon har gått i Devils iår igen om inte hon kom vidare i X-factor :D
 
Kan du visa några tips på wall splits på stretchar alla trick/stretchar som Healstretch, Scale, Bow, och Scorp/spike?
 
Yes :)
 
SPIKE/SCORP!
 
BOW!
 
HEALSTRETCH/SPIKE!
 
 
 



CHEERKLÄDER!
Publicerat den

Jag har fått massa frågor om vart man kan köpa cheer tränings kläder!
Jag har ju vanliga träningskläder från Nike och såna också ;)
 
HÄÄÄÄÄÄÄR!!!
 
 



HUR JAG BÖRJADE PÅ CHEERLEADING!
Publicerat den

När jag gick i låg-mellan stadiet så ÄLSKADE jag High School Musical så jag ville börja på "Cheerleading" fast asså Sideline Cheerleading som dom där tjejerna i filmen som hejar på fotbolls/basket lag med pompoms, så mamma köpte en liten hejarklacks dräkt till mig på BR och jag tyckte det va sååå coolt LOL ;)
 
Då visste inte jag inte att SPORTEN Cheerleading fanns...
 

Mamma ställde mig i kö på dynamites hemsida och efter något år så kom jag in och fick börja i ett träningslag i Desinys ;) Första träningen så sa dom "Det här är ingenting med pompoms eller så" Då blev jag ju fett depppad men för då fattade jag att det här var nåt helt annat ;)
 
 
 
Sideline Cheerleader är ju en hejarklack!
Competitive (tävlande) Cheerleader är ju en sport!
 
Sideline Cheerleaders hejar på oss! :) Eftersom dom står på matcher/tävlingar och hejar! :)
Om inte Competitive Cheerleading fanns så skulle jag nog prova på Sideline :) Fett kul grej ju ;)
 
 



CHEERSISTERS!
Publicerat den




MIN FAMILJ FEGGAR!
Publicerat den

Min familj spårade totalt igår efter showen vid 12 på natten, vi satt på tunnelbanan och vi är ju 5 döttrar och alla va jätte hypade ;) Särskilt mina småsyrror som inte kunde sitta still!




AFTERDARK SHOW!
Publicerat den

Hej hej! Igår var jag, och mina 4 systrar och pappa ute och åt på restaurang och sen gick vi på Börsen och kollade på typ världens roligaste och coolaste show, After Dark, bästa asså! Det var jätte högt ljud så mina småsystrar satt och höll för öronen i början ;)

Den var från 21-22:30 så det blev ganska sent för mina småpluttar att va ute på stan sen på hemvägen men dom har hur pigga som heslt!
Det var ascoolt iaf! :D






MYSDAG I SKOLAN!
Publicerat den

Idag har vi ju somsagt Jul På sammis så nu sitter vi i Aulan och sjunger och har genrep på julkonserten, vi ska ha skola till 8 ikväll :/ Fast det är fett chill dag!! :)




JUL PÅ SAMMIS!
Publicerat den

Idag har vår skola Jul På Sammis så musikprofilen börjar 12 (asså jag) och alla andra kl 13! Skönt med sovmorgon!

Hela dagen kommer vi ha Lucia tåg/julkonsert och julmarknad! :D




SORRY GUYS!
Publicerat den

Blogg.se appen funkar fortfarande inte och jag har knappt tid att datorblogga nu sista skolveckorna! :( Hoppas den börjar funka igen snart :D

Annars är det den 12/12-2012 idag och sen om 2 timmar blir det 12:12 också, det är sista gången på 100 år det kan bli så :/

Idag börjar vi kl 12:00 (eller dom som inte går i musikprofilen börjar 13) ! :D




SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL 1!
Publicerat den

Har du några tips för att bli vig? :) Tacksam för svar!
 
Ja, stretcha :)
 
favvo färger på underkläder? kupa?

Alla olika men ljusblå, lysrosa, ljusrosa ;), 70B om det nu är så viktigt att veta!
 

Köpte den här BHn förresten från H&M häromdagen, fett värt, kostade 79:90 kr liksom, asmycket pushup men jag var tvungen att köpa den, man känner sig som en VS angel :)
 
Vilka är dina cheerbästisar? Känner du några i andra lag/föreningar? Hur är ditt drömutseende? Har du någon kompis som har ditt drömutseende? Godis/glass Cola/fanta sol/snö jul/midsommar vinter/sommar morgon/kväll

Fanny Tapper är min cheerbästis! Ja såklart. Jag har inget, jag försöker bli nöjd och acceptera mitt egna! Båda, cola, Sol, jul, båda!
 
Hur bästa är jag?? /Linda

Asgrym Linda!
 
Här kommer lite frågor.. Vart fick du programmet där du kunde se vilka som kommenterade? Om du fick en önskan.. vad skulle det vara? Om du fick en superkraft vad skulle de vara?

Hemligt, att aldrig bli besviken eller sårad och att vara supervig! Supervig och osynlig.
 
storlekat på kläder? :)

Olika, jag köper dom som passar, men XS brukar jag oftast ha!
 
Hur många besökare har du? :*

Brukar inte skriva det men det är olika såklart, men jag kan säga 200-2000 ungefär!
 
Hej, här kommer lite frågor! 1. Har du någon gång känt att du vill sluta på cheer av någon anledning? 2. Är det bara du i din familj (förutom Andrea) som håller på med cheer? 3. Favoritblogg? 4. Kan du göra en stretchvideo någon gång? Behöver inte vara så svår men ändå lite utmaning. 5. Vad är bäst att satsa på i ett cheerprogram? Hopp, bygg, dans eller gymnastik? Eller ska man satsa lite på allt? 6. Har du haft någon blogg innan blondinalkin? 7. Är det ett väldigt stort steg att gå från demons till diamonds? 8. Favoritcheerleader? 9. Hur stor trodde du att Blondinalkin skulle bli när du startade bloggen? Tack för en jättefin blogg!

1. NEVER EVER EVER EVER! 2. Ja! 3. Har ingen men cheerbloggar! 4. Ja absolut, såfort jag har blivit lite vigare :) 5. Allt verkligen, man mste ge 110% i hela programmet, inga bortförklaringar! 6. Ja jag har haft några stycken ;) 7. Ja det är det, man hoppar över hela fortsättnings nivån. 8. Gabi Butler, Hailey Grice! 9. Jag började som 12 åring och hade en lite töntblogg och skrev typ astöntiga små inlägg om dagens outfit, jag trodde aldrig att jag skulle komma såhär långt i tiden. Kram!
 
udda hobbys?

Njaaaa, alltså typ inte äta grönsaker ;) Nej men jag vet inte vad jag ska svara! ;)
 
1. Kan du göra en video med stretch tips? 2. Vart köper man billiga cheer kläder? 3. Hur lär man sig handvolt? (Video? :D ) 4. Vad äter du för att orka träna? 5. Vart köper du cheer smink? 6. Kan du inte visa eller lära ut en cheer dans?

1. Jaaaaa 2. Ingenting är jätte billigt men ja köper mina träningskläder på Stadium men glitter tränings cheer kläder på cheerinstyle.dk när dom kommer och säljer på DM, RM, SM osv! 2. Sök på youtube :) 4. Oj här kom en bra fråga! Den dagen vi tränar ska vi äta stor frukost innan skolan (eller på en helgdag) lunch, middag innan träningen, matpaus på träningen (yougurt, riskakor osv) litet mellanmål påvägen hem från träningen och en till middag när vi kommer hem! jag äter mycket och bra! Om man ska bli smal/gå ner i vikt/ få värsta kroppen och få muskler så måste man äta jätte mycket om man tränar, kom ihåg, muskler byggs på träningen, bryter ner i köket och bildas i sängen (när ni SOVER) ;) 5. jag har inget eget, det finns ingen som heter Cheersmink, det är bara vanligt smink som man kan ha till allt möjligt! 6. Jo visst!
 
Hej här kommer lite frågor ❤ Byxor elr kjol 1D elr JB Tävla elr träna Blondin elr brunett Blåa elr bruna (ögon) Jul elr sommar Tröja elr klänning Instagram elr Facebook Surt (godis) elr choklad Mörkt elr ljust Hundar elr katter Godis elr frukt Hehe jätte fin blogg puss //Hanna ❤

Beror på, JB, Tävla, Blondin, Blåa, Vinter eller sommar då tar jag sommar men Jul eller sommar då tar jag jul, Beror på, Instagram, Båda, Ljust, Katter, Frukt, tack!
 

gillar du madagaskar?

Ehh asså filmen? jag såg den på flyget från Thailand man jaa ;)
 
Här får du 17 frågor: 1. hur gör man för att klara en snygg spike? 2. hur gör man för att klara salto? 3. vad äter du oftast till frukost? 4. favoritgodis? 5. favorit märke? 6. hur många syskon har du? 7. drömjobb?¨ 8. satsar du på bloggen? 9. vill du bli modell? 10. har du gått på någon annan sport? 11. hur lång tid tog det för dig att lära dig stilla salto? 12. är du religös? 13. vilken skola går du i? 14. favoritbloggare?¨ 15. har du pojkvän? ¨16. idol? 17. dröm resemål?

1. Stretchar ryggen, bryggor, spagat osv! 2. Det går inte att förklara, men litar på sig själv! . 3. Chockladflingor hehehe ;) 4. Polkagrisar 5. PINK (för jag älskar rosa ftw) 6. 4 systrar 7. Artist, advokat 8. Njaa, nej asså jag skulle ju inte lägga ut pengar på den :/ 9. Vart det när jag var liten, det var kul men inte nu tror jag :/ 10. Fotboll, arobix (inte en sport), tennis, friidrott 11. Halvår sen kunde jag själv från att ha pass 12. Njaaa inte mycket! 13. Viktor Rydbergs Samskola i Djursholm. 14. Ingen aning! 15. Nepp 16. Justin Bieber, Gabi Butler 17. USA!
 
Hej! 1. Hur länge har du gått på cheer? 2. Kan du visa alla dina Bows och träningskläderna någongång? 3. Var det någon i demons som hoppas över till diamonds med dig? 4. Junior avancerad är ju typ level 5 , är dreams någon level? 5.kan du ta mera systemkamera bilder dur så jävla fin ( förlåt för ATG jag svär!) 6. Ingen fråga men så himla fin blogg! Och du ör så fin och snygg och allt!!!! Puss cassandra

1. 2 år drygt 2. Ja absolut! 3. Nej tyvärr :/ 4. Ja det stämmer :) Nej, dom har ingen level men typ isåfall 1-2! 5. Haha, jag tar lite ibland, tack så mycket! 6. Åhh tack!

Vart i thailand köpte du dina Victoria secret saker? :)

I en jätte stor matafär på Central festival så fanns det en hylla där det stod (Imported from the USA) :)
 
 
Skulle du vilja gå i GCO eller GCT (två cheer förening i Göteborg)? Twister eller Power ? Hur länge har du gått i cheer? Var köper du dina kläder oftast? Top Gun eller Cheer Atletics? Vilka tror du kommer vara bäst på sm av alla i jr level 5 utan er såklart? Skulle du vilja bo i USA? Maldiverna eller USA ? Älskar din blogg!!

Jaa jag vet men nej eftersom jag bor i Stockholm :), Jag kan inte svara på det men om man behövde sluta i Dynamites så Power. 2 år drygt. Cheerköäder eller vanliga? BÅDA! Vet inte eftersom jag vet inte vilka som går vidare från DM än. Ja för där är sporten cheerleading mycket större och dem tar det mer seriöst där. Vet inte, har inte vart i några av de men flygit över Maldiverna och de är väldigt tropiskt och fint. Tack!! :)
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



GRATTIS AWA!
Publicerat den

Eftersom inte blogg.se fortfarande inte funkar så är jag lite efter med allt!
 

Grattis Awa, du är så värd det!
 



UNCOVER - ZARA LARSSON!
Publicerat den

Du är grym Zara!!!
 
Om ni inte har hört zaras nya låt som hon lagt up på youtube så checka den nu, det är så stört bra och en gå grymt bra låt så man inte vet vart man ska ta vägen ;)
 
Jag tycker att hon låter så mycket som Rihanna på vissa ställen i låten!
 



LAGDAG MED BÄSTA DIAMANTER!
Publicerat den

Hej hej bloggen, blogg.se appen funkar inte så har inte kunnat blogga!
 
Idag hade vi lagdag hemma hos en av mina bästa tränare Milla! :) Nästan alla var där och jag tog massor med bilder med kameran, dock massa knäppa bilder på alla i mitt älskade störda diamonds!♥

Hoppas ingen blir sur eller nåt för jag älskar er alla men man måste ju bjuda lite på sig själv! ;)

Har inte redigerat någon bild!

Jag har heller inte rensat så jag bara lägger upp alla!
 
 
 
 
 



LÄNGTAAAAAR!
Publicerat den




THAILAND 2012!
Publicerat den

Jag börjar gråta bara jag tänker på Thailand, jag saknar det så! :'(






SNÖKAOS!
Publicerat den

Ja som alla kanske vet är det snökaos i hela Stockholm och alla bussar, tåg och annat i SL och SJ är inställt, på ett sätt suger det men det är kul med äventyr eftersom skolor stängs av och man kan inte komma fram osv, hehe! ;)

Men det är livsfarligt att åka nånstas, lidingöbanan spårade ur idag och det är 4 döda idag i STHLM pga snökaosen!

Jag och Jossi var och kollade på Lollos konståkningstävling idag, hon fick Silver! <3

Juste, just nu ligger Jossi och Lollo och sover här bredvid mig, vi sover hos Lollo inatt (hoppas alla bussar osv är avstängda imorn också så att skolan stängs av! Plz, har 2 prov imorn :(





NU HAR DU CHANSEN ATT FRÅGA!
Publicerat den

FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND!

Hej hej, har fått in massor med frågor och kommentarer som jag knte orkat vara på än men nu har jag en frågestund tills den 10 december! :)

Så fråga på nu om allt ni undrar över!




GLÖMDE BORT!
Publicerat den

Sorry guys!

Hade helt glömt bort att jag faktist ägde en blogg idag :/ Händer inte så mycketx det snöar, jag går till skolan, jag tränar, jag sover, jag äter, jag tränar mera, äter mera, tränar igen, skolan osv...hehe!




MINUS 20 GRADER INATT!
Publicerat den

Inatt var det -20 grader ute och idag var det mellan -13 till -16 ute, det var svinkallt asså!

Lite vinter egopics :)



 



JUST WANTED TO TELL YOU!
Publicerat den

Alla som  tror att dom kommenterar "anonymt" på min blogg gör egentligen inte det ;)
Även fast man inte skriver namn eller något så har jag fixat ett program som jag fick genom mammas företag som gör att min blogg synkas med facebook. Så eftersom typ alla har facebook så kommer facebook namnet och profilbilden upp, så te.x så här...
 
Tog dig Ellen som exempel :)
 
Det är så kul att se folk som tror att dom är anonyma när de skriver konstiga eller ska försöka vara coola med sina kommentarer och så ser jag precis vem personen är :) LOL
 
BUSTED PEOPLE!
 



PHOTOS!
Publicerat den




SYSTEMKAMERA!
Publicerat den

Jag har ju glömt att berätta att för nån vecka sen fick jag en systemkamera av mamma, alltså det var mammas från början och jag brukade låna den hela tiden men nu fick jag den, love it!
 
 
 
 



MINIBIEBER!
Publicerat den

Åhh min pluttis till älsklings Emil börjar likna Justin Bieber mer och mer för varje vecka, såååå söt!




FLYGET MOT ARLANDA!
Publicerat den

Hej hej, tog lite bilder från mitt flygplansfönster när vi flög hem från Phuket!
Första bilderna är när vi fortfarande är kvar i Phuket på flyglatsen, åhhhh så fint, saknar!♥
 
 
 
 



SKYFALL!
Publicerat den

Glömde att berätta att i Thailand var ju vi och såg Skyfall på Central, typ världens bästa biograf!
Man har som en egen soffa med ett eget bord och framför en så är det ett glasstaket så att man inte hamnar bakom någon :)
 



MITT RUM!
Publicerat den

Hej hej, hade fått lite frågor om jag kunde fota mitt rum och detaljer osv, och ja visst kan jag göra det! :)

Fotar inte hela rummet utan bara några delar av det♥
Alltså såhär ser mitt rum ut idag efter jag julstädade det!
 
 



DECEMBERFRUKOST!
Publicerat den

Hej imorse gjorde jag frukost till hela faniljen, det var så fint väder hela dagen idag också!




1 DECEMBER!
Publicerat den

Godmorgon!

Låg just och tänkte på att förra året så var det Hotell Gyllene Knorren och gud vad tiden gick fort men förra året var ju Tjuvarnas Jul, då måste jag vart 12 år när Hotell Gyllene Knorren visades, det är helt stört!!! ;)

Första avsnittet idag då, va tyckte ni?