Loreen - Euphoria!
Publicerat den

Loreen deltog med låten Euphoria som HON HAR SKRIVIT SJÄLV i Melodifestivalen i år, den är bara bäst, hon kommer lätt av vinna! Asså hon vet EXSAKT vad som är 2012:s musik!

Lyssna på den på Spotify, Loreen gör ju bara succélåt efter succélåt varje år!!

Molly kan komma 2:a med låten Why Am I Crying!




SPRING!
Publicerat den

Åhh, i morse, eller ja, kl 12 gick jag ut med vinterjacka, converse och tights. När jag kom ut va det JÄTTE VARMT, solen lös rakt i ansiktet och de va lite vind men om det inte skulle blåsa nåt skulle man kunna gå i bara tjocktröja, det va jätte skönt! VÅÅÅR!!!;):love:




CUTE CHEERLEADER!
Publicerat den

Så himla snygg, söt och bra cheerleader!!;) Hon går i TopGun!! Bäst!




Villa Pauli!
Publicerat den

Nu är jag och mamma på Villa Pauli!
Mamma dricker en latte, hehe ;)

Jätte roligt inlägg ja veet ;)




GRATTIS MORMOR!
Publicerat den

Idag fyller min mormor 66 år, fortfarande ung, fräsch och snygg!;)
Vi sitter på ett Café och firar henne just nu, bloggar sen Puss!

 

 




SVAR PÅ FRÅGA!
Publicerat den

Jag har fått en fråga om mina appar? Hur ser mina sidor ut på telefonen, okej jag ska svara snart men här kan ni få min första sida sålänge ;)




LATE NIGHT FOOD!
Publicerat den

Just nu sitter jag och Nichole och äter kvällsmat;) Helt osminkat, vi ska snart krypa till sängs haha;):love: Goodnight People!




CHILL MÅNDAG!
Publicerat den

Idag är det den första dagen på lovet och idag har jag och Nichole varit ute, köpt glass, varit i solen och värmen ute i parken, varit inne och tittat på TV och insagrammat och kört DrawSomething!;)




NICHOLE!
Publicerat den

Nu sitter jag och Nichole på tåget hem till mig, vi ska köpa glass, chilla lite å så!




Good Morning People!
Publicerat den

Look up!

Så jag är då på Östra, ska åka in till Slussen och möta upp Nichole där.
Nichole går i samma Cheer förening som moi: Dynamites!;)




VÄRLDENS BÄSTA COACH!
Publicerat den

Du är den som pushar mig mest genom livet inom träningen! Älskar dig LC:love:




Slapp Söndag!
Publicerat den

Idag vaknade jag kl 12, jag var så trött igår kväll. Jag åt jätte mycket frukost: Ägg, två mackor, yogurt, juice och en smoothie ;)

Eftersom att solen var framme idag så var det jätte varmt i solen och fint väder så jag tog på mig leggings, kjol och en kofta, jacka och Converse och så fick jag och mamma ut på en prommis. Jag cyklade, sen såg vi en isplan så jag cyklade hem och hämtade mina skridskor och sen åkte jag ett tag, sen gick vi hem igen och mamma drack en latte och jag åt sen lunch, sen chillade jag bara;)




Waterfall!
Publicerat den

Mamma har gjort ett Wanterfall fläta på mig. Kolla va fin den är.




LOOOOVE!
Publicerat den

Åhh jag älskar mina små bloggfans!! Såå sött!!!!!:love:




SPORTLOV!!!!!!
Publicerat den

YEEAAAAH! Äntligen SPORTLOV! Idag hade vi dans första lektionen och sen mentorstid. Vi slutade 1!!;)
Vi skulle ha slutat 2 och de behövde alla andra så vi fick smyga iväg tyst;) haha!
Ganska najs!




TOP 4!
Publicerat den

Här är mina favoriter just nu!!

1. Starships - Nicki Minaj
2. Turn Up The Music - Jason Derulo
3. As Back Home - Gym Class Heroes
4. Welcome To St. Tropez - DJ Antoine




Music Time!
Publicerat den

Nu sitter jag och Jossi i korridoren och lyssnar på JÄTTE BRA LÅTAR!! I jossis musikdelare, as cool!;)

Jossi i sina Beats och jag i mina rosa!





I AM BLONDINALKIN, THIS IS MY YEAR!
Publicerat den




LOVE PINK!
Publicerat den

Fick frågan idag på twitter om vilken min favoritfärg är. ROSA SÅKLART! Jag har nästan allt i rosa, allt ifrån pass till hörlurar till handukar till kläder - väskor - godis - papper - pennor - lådor - skönhetsprodukter - shampoo - balsam - jaa ni fattar nog!

Här får ni en liten bild av mitt rum eller saker i mitt somr rosa. Min säng är rosa, kudde, täcke, och sån där ögonbildel. När jag ska bada är allt rosa: Handduk, tvålarna, jaa allt! Kolla själv ;)




LOVE MY FRIENDS!
Publicerat den




CHILL!
Publicerat den

Slutade precis, kl 1!! Ganska chill!
Det är soligt och mysigt ute. Jag ska bara hem och chilla nu;)




NYTT SKAL!
Publicerat den

Igår när jag och Flora var i stan köpte jag ett nytt skal, jätte snyggt!




BLONDINALKIN!!
Publicerat den

Cha cha bloggen! Blondinalkin här, nä ba skoja, men ja är ju här, höhö;) IGÅR HADE BLONDINALKIN 477 BESÖKARE!!! OMG VA GLAD JAG BLIR!!! Nästan nytt rekord!!!:D




GRYM TRÄNING!!!!;)
Publicerat den

Idag hade vi bara träning 6-8 :( Men först slängde våra tränare upp en STOOOOR PÅSE GODIS!!!:D För nu är ju vårat sötsaks förbud över nu efter DM!!;) HAHA ASKUL, Emma slängde upp den, alla ba stirra och Emma ba: MEN ÄÄÄT DÅ! ALLA SLÄNGDE DIG ÖVER DEN HHAHAHAHA! Vi gick Oreos Också!;) Sen byggde vi SUPER COOLA AVANCERADE BYGG!!

Extension, när man går högre upp i byggen, istället att baserna har miam fötter vid bröstet så stäcker dom på armarna så ja kommer högre upp, sen CREADLEDE VI!! OMFG! Det är när man kastar, asså mig, toppen, och Fanny och Anny såklart som också är toppar!!;) Inte så högt dock men det var ju trots allt min första gång!! Video kommer sen!:love:

Här är bilder från Extension!

Här är från Creadlen!

image description

image descriptionimage description

 

 




STAN MED BFF!
Publicerat den

Flora från Skåne är här!! OMG, Skånebruden är i STHLM JAOO!!;):love:
Vi har gått runt vid T-Centralen och kollat i affärer och gjort lite annat höhö;)

Nu är vi på NK!




STAN MED SKÅNEBRUDEN!
Publicerat den

OMG! Igår kom Flora (min BFF) upp med sin familj från Skåne. Hon är vid NK i stan nu så jag ska äntligen träffa henne, fan va ja längtaar!!!!;) :love:




FOTO!
Publicerat den

Sitter på Foton nu och vi kollar på massa coola bilder på projektorn.
Snart ska jag äta lunch och sen dra upp till dansen. Idag är det onsdag! TRÄNING! Sååå taggad!




MÅL TILL SOMMARLOVET!!!
Publicerat den




MY SIS IS BACK!
Publicerat den

Omg va glad jag är!! Igår kom min efterlängtade syster Victoria hem från att ha vart i Thailand i typ mer än en månad ;)! Åhhh!! Hon har gjort massa coola grejer, simmat med coola djur och dykt jätte mycket. Hon tog dykar prov innan hon åkte dit. Nu är jag och Linnea på bussen påväg till henne. Sen kommer mamma och hämtar oss alla tre döttrarna hemma hos Vickan och så åker vi hem till oss. Vickan ska sova över hos oss yeeej!!:love:




BLONDINALKIN SPARLE!
Publicerat den

Här är dom klädrna jag köpte på DM. Det var jätte mycket folk där i pauserna. Alltså cheerinstyle.dk var där från Danmark för att sälja sina grejer på DM. Jag skriver inget under bildena för ni ser ju vad det är ;)
Silver shorsen (hotpants) och den röda sport toppen är våra lagkläder, det står ju DEMONS på!
Dom här skorna är speciella topp skor för toppar, bra!! dom har en väska för att dom är JÄTTE lätta och kan krossas!!! ;)



Slutar tidigt denna vecka!
Publicerat den

Eftersom att det är Elevens Val denna vecka så slutar vi vid 2 nånting varje dag, ganska skönt faktist, som när man va liten ;) Idag slutade vi kl 1 så jag är hemma snart och jag kommer va hemma själv, kanske Linnea kommer hem snart också. Mamma kommer ikväll vid 7-8! Nice!




21 Februari - Vårkänsla?
Publicerat den

Ja, det är inte kallt ute, snart kan man iaf gå i tjocktröja och väst utomhus. Snön håller på att försvinna helt och hållet, solen skiner nästan varje dag nu för tiden, ganska mysigt ändå. Eller vad tycker ni? Snart kan man hoppa studsmatta! Jiihoo!;)




DrawSomething!
Publicerat den

Gud va snabbt alla fick DrawSomething, ja visste först inte va de va. Ja tycker de inte är så kul för alla skriver ju ändå bara med text va de är. Whats the point då liksom? Finns på Appstore och Android ;)




JOSSI & OLLAN MORNING!
Publicerat den

Imorse gick jag upp kl 6 och åkte till Jossi i myskläder/pyjamas och helt osminkad....;) Hon visste inte att jag skulle komma haha! Ytterdörren va olåst så jag sprang upp på hennes rum och väckte henne med choklad, hon blev helt chockad med glad hihi!:love:
That is what best friends dooo!;):love:

Sen drog vi till skolan....;)




FOTO!
Publicerat den

Lektion jaoo....




ELEVENS VAL DAG 2!
Publicerat den

Idag började jag dagen med dans. De va lite halvkul så där. Jag och Jossi och Pau hade iallafall askul! MEN JAG HAR KOMMIT IGÅNG PÅ BLOGH HUMÖÖÖR!!! JAAOOO :thumbup:

Min outfit....;)




IPHONES!
Publicerat den

Tog lite roliga bilder på iphones idag i pausen på dansen;)




Scchhh.....!
Publicerat den

Imorn ska jag ta tåget 06:18 från mig, åka till Jossi och ta nyckeln på hemliga stället och springa upp på hennes rum och få upp latmasken ut sängen...;) Myskorven!!:love: Hon vet inte om de så de ska bli en överrasking, vi ska börja med Skype frukost snary också! Gå upp extra tidigt för att skypa medans man äter frukost med sin bästa kompis!:love:




DEMONS DM 2012!!!
Publicerat den

ÄNTLIGEN FÅR NI SE VIDEO PÅ OSS!!! OMG!!! :D Okej, första videon är en video när vi tar GULD (MÅSTE SES) Asså dom filmar när dom säger att vi vinner......Asså vi grät av lycka....!!!:love: Andra videon är vårat program, de vi tävlar med!:love: Jag är den blonda (såklart ;)) i mitten i början, där i spetsen!!! Och i första pyrramiden är jag topp i mitten och i nästa bygg är jag topp längst bak till höger och i andra stuntet är jag längst till höger ;)




GRATTIS PAU!
Publicerat den

Idag fyller min underbara kompis Paulina år! Älskar dig och grattis på fin 14-års dag!!! Puss & Kram!:love:




Elevens Val!
Publicerat den

Den här veckan har vi Elevens Val. Jag har valt Foto och Dans. Just nu har jag foto. Börjar 08:50 och slutar 14:00 idag, naaajs!!;)




DM RESULTAT!
Publicerat den

Det var jätte många förreningar där på DM sol våra Dynamites lag tävlade imot. Och alla lag i Dynamites kom vidare till RM och SM! Fan va bra vi är!




1 PLATS = SM I VÅR!
Publicerat den

Eftersom vi VANN GULD IGÅR över 6 lag så kommer vi vidare till RM och SM. 1:a och 2:an kommer vidare i varje "klass". Som sagt är Demons Junior Nybörjare!!;) Sååå då blir det SVERIGE MÄSTERSKAP I SLUTET AV MAJ I BORÅS!!! Tagga Tjejor!!




SEG BLOGGNING!
Publicerat den

Ja vet, jätte dåligt av mig men pallar verkligen inte just nu, ibland kommer såna perrioder då man får ångest typ för man måste blogga eller då man verkligen inte pallar eller som ja får ibland; när ja tycker det är det roligaste som finns ;) Men just nu bläää!!






HAHA HÅRET!
Publicerat den

Eftersom vi har typ 100 liter vax och hårspary ihåret krävdes det 5 omgångar med shampoo för att få ut allt, innan stod håret kvar fast jag hade tagit ut alla tofsar haha!

Nu väntar en halvtimmes hårinpackning!




DM GUUUUULD!!!!!
Publicerat den

OMFG OMFG OMFGGGG!!!! OOOMMMGGGGG!!!!!!! VI VANN!! VI FICK GUUULD!!!! Okej jag ska andas men asså AAAAAHHHHHHH!!! Så...

Det är olika klasser och så och Demons (vårat lag) är i Junior Nybörjare! Och i den klassen var det 6 lag. OCH VI FICK GULD!!!!!! Första plats!!! Jätte många lag i Dynamites (min förrening) fick GULD idag i sina klasser: Dolphins (där mina fantastiksa tränare går), Diamonds, Dreams, DEMONS!!! Sen fick Daisies Silver, Dolls Silver, Dragons Brons. Det var massa förreningar som va där som tex: Twisters, Åkersberga East Coast, Power, mm.

Jag ska berätta ALLT imorgon men nu måste ja sluta blogga!!




TAGIT UT FLÄTORNA!!
Publicerat den

Klockan är 8 jaao!!
Så här ser jag ut nuuu....




MOBBA MIG INTE FÖR FRISYREN!
Publicerat den

Jarrå! Klockan är 6 och det är dags att gå upp från den sköna sängen på hotellrummet. Kl 06:40 ska vi ses med våra glitter lagkläder, DEMONS tröjan, Dynamites overallen och vårat hår får vi inte släppa ut hahahahahaha! Vi har som tentakler, det har vi sovit med;)

Frukosten öppnar 06:45, där kommer det sitta hela Dynamites och äta, ochsåklart flera andra lag och förresningar och andra Cheerleaders som ska tävla idag i DM (Distikts Mästerskap)!

Trött tjej!!




LAGKLÄDER!!
Publicerat den

OMG NI FATTAR INTE HUR TAGGAD JAG ÄR!!!!!! Nu har hela laget varit ute och ätit på en Italiensk Resturang!;)

VI HAR FÅTT VÅRA LAGKLÄDER NU!! OMG VAD DOM ÄR SNYGGA! På sporttoppen står det vårat lagnamn: DEMONS! Omg, kan inte blogga mer nu! See u tomorrow!!

Jag och mamma sittet på vårat hotellrum och gör oss i ordning for bedtime. Vi har varit inne i LC:s hotellrum och alla har fixat håren, VÄRSTA ANSIKTSLYFTEN!! Jag typ skrek (jag är hårröm)!!;) Lägger ut bilder imorn!




ELITE!
Publicerat den

Nu är jag och mamma på Statshotellet Elite i Västerås, jag vet att jag inte har bloggat men PALLAR VERKLIGEN INTE JUST NU!!

Kl 17:00 ska alla i laget ses i Lobbyn, och äta middag tsm och fixa hår för imorn och sånt, skriver inte allt info men DM IMORN!! TAGGGAAA!!

BTW Mamma lyssnade på bra låtar på högsta volym i bilen, OCH SJÖNG MED TILL I AM SEXY AND I KNOW IT HAHAHAHAHAHAA!!!




TAGGA!!
Publicerat den

Tagga Västerås imorn efter skolan, mamma kommer och hämtar mig i mitten av Engelskan. Sen drar vi direkt till Västerås! DM i Cheerleading på Lördag, berättar imorn!!;)

Kolla va snygga lagtröjor vi ÄNTLIGEN HAR FÅTT! Där fram står de: DEMONS 2012 och där bak: YOU'LL NEVER TAKE US DOWN!;)




Present från Lollis!
Publicerat den

Lollo var i Berlin i helgen så hon köpte en present där till moi!;) Tack Lollis!:love:




Skridskor med klassen!
Publicerat den

Igår åkte vi skridskor på gympan!!;)




FÅGELBRO HOTELL!
Publicerat den

Efter skolan träffade världens bästa i Täby C med Jossi och Ellie!;):love:

Sen åkte jag till Fågelbro och vid grindarna hämtade Viktor och Margaretha upp mig (Morfar är i Thailand) med minibussen så åkte upp till Fågelbro Hotellet! Där vi åt middag, JÄTTE GOTT! De va en middag för att fira min födelsedag och lite Alla Hjärtans Dag! Dom kom in med tårta som Margaretha hade fixat med och jag fick jätte fina presenter!!;):love:




ALLA HJÄRTANS DAG!
Publicerat den

Hej alla söta! Idag är det Alla Hjärtans Dag - 14 februari!
Idag ska alla i typ hela skolan vara extra snälla och söta, vi ska typ ha något kramställe också haha!
Den här dagen är väldigt speciell för mig, den är till DIG!:love: ÄLSKAR DIG!
Puss och Kram och ha en bäst dag!



TÄBY C!
Publicerat den

Är i Täby Centrum och köper ett nytt simkort på TELENOR!
MOBBA INTE! Tele2/Comviq brukar ju jag ha och det är bäst men mammas gamla iPhone är låst till telenor :(
Jaja! Ni ska få mitt nya nummer ikväll! Puss



Spååååårat!!
Publicerat den

SHIT DET ÄR DM PÅ LÖRDAG!!
Anyway, hemma rån skolan, ätit mellis ;)
Har inget att blogga om...:(
Har inget liv utan min telefon, kan inte göra nånting!! Blir gaalen!
BTW Imorn är det ALLA HJÄRTANS DAG!:love:



TRY TO FOCUS ON WHAT U DO BEST!
Publicerat den




ELEVENS VAL!
Publicerat den

Whooopwhooopp!! Jag fick vad jag ville ha på Elevens val nästa vecka!! Foto och Dans! yeej!
Tog dans för att jag vill va med på baletten och ja vill kunna bli vigare på skoltid ;)



Mini Cheerleader!!
Publicerat den

Nu ska jag följa med Andrea till sin Cheerleading träning!
Hon går också vet ni, hon är också topp ;)
Puss å Hej! Efter ska jag till Vapiano och möta mormor, Begt och mamma! ;)
Vi ska fira min födelsedag lite!!

Älskar dig lillasyrran!!:love:




PRESENTER!
Publicerat den

Idag har fått mina födelsedags presenter från Pappa och Jennifer och familjen. Jag fick jätte fina grejor!;)




FÖDELSEDAGS BRUNCH!
Publicerat den

Idag har jag och Andrea och pappa vart hemma och chillar på förmiddagen. Pippis har spelat 4 handbollsmatcher och dom vann alla ;)

Linnea har gjort brunch för att jag fyllde år i måndag!!:love:




BLANDAT!!
Publicerat den

Förlåt men jag har verkligen INGEN lusta att blogga. Man får såna perrioder ibland!
Jag ligger så mycket efter nu ;( Jaja. Igår hade jag träning men det var ingen vanlig träning utan
ett Genrep så det var jätte mycket folk där som tittade på oss. Vi lockade håret, blev sminkade och hade våra dräkter! Efter de åkte ja hem till Oliver!! ;)

 

Nu är jag hemma hos pappa, idag ska jag, morfar, Margaretha och Viktor gå på "En Gång I Phuket"!
NICE! Jag kommer få sååå många minnen i mitt huvud!!
Juste, min mobil tappade jag igår så den är borta så jag kan inte mobilblogga ;(

 




ROMME!
Publicerat den




TAGGA ROMME!
Publicerat den

Nu sitter vi i bussen med hela klassen och två andra klasser. ALLA ÄR SÅ OMOGNA, sitter å kastar godis på varrann ;) Haha! Aja! TAGGA ROMME! Jag sitter och pratar i telefon med världens bästa och sitter bredvid Paulina:love:

Jag har nästan allt i ROSA!!
Underställ, bandana, hjälm, skidor, trosor haha! ALLT!! Hihi!!!;):love:

Kanske inte bloggar i backen eller påvägen hem för mobilen dör snart! Puss




DANS!
Publicerat den

Just nu sitter jag på Jossis dans, Irma och Wilma går där också!

Jag har varit hemma och bytt om, packat en väska med alla skidgejor och skidor och sånt, eftersom jag ska sova över hos Jossi ikväll. VI SKA UPP KL 5 imorn!!!;)




Lunch med tjejorna!
Publicerat den

Äntligen slutat musiken och nu ska jag, Lollo, Kicki och Jossi åka hem till Lollo och äta lunch och sen tillbaka till plugget :P




NYA CHEERSHORTS!
Publicerat den

Igår på träningen köpte jag dom här coolingarna. Gaassh! Snygga va?:love:




MAMMAS PRESENT!
Publicerat den

Det här fick jag också av mamma i present!
Att få beställa kläderr på Victoria Secret!!! OMG VA GLAD VA BLEV!
Jag ska beställa från PINK. Kolla ner, det ska ja köpa!!!:)



HON ÄR 6 ÅR.......
Publicerat den

HOLY SHIT!! SJUKT DUKTIG CHEERLEADER....Hon är bara 6 år!!!!!!!!!!



I AM SO HAPPY!
Publicerat den

Åh ni kan inte fatta hur lycklig jag är just nu!! Det går inte att beskriva.....och Jossi JAG ÄLSKAR DIG!:love:




Dålig morron !!
Publicerat den

En jädra skit morgon! Jag är iaf på väg till skolan nu, sååå ska vi ha gympa!!
Bye bye!;)




6 Februari - Min Födelsedag!
Publicerat den

Helloj Bloggen!

Det har varit en UNDERBAR födelsedag idag. Jag har fått sjukt många grattis i skolan och massa presenter. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få så många grattis faktist! På facebook har jaf fått 128 än så länge!
Tack alla igen!♥
Först på morgonen kom Linnea och mamma in med frukost på sängen!
Då fick jag mina presenter från Linnea som var smycken och ett par jäte sköna träningstrosor!
Jag fick en HYPER fin Pälsbollsmössa av mamma från Smultronet! Och massa cheer kläder!
MINA PRESENTER FRÅN KOMPISAR JAG FICK IDAG!
Från min älsklings Jossi fick jag en jäte fin stor heliumballong, fina blommor och ett HYPERFINT kort!!!
Av Elina fick jag en liten goodie bag med jätte fina saker, smink bla!! TACK GUMMAN!!!
AV MATHILDA FICK JAG EN JÄTTE FIN PRESENT OCKSÅ!! TACK TIILLDDAA!!:love:
MAMMAS andra present kommer i ett eget inlägg....



6 Februari - Födelsedagsfrukost!
Publicerat den

I morse fick jag frukost på sängen och två presenter av Linnea: en fin ring oh ett jätte coolt armband, och ett halsband. Av mamma fick jag en jättte fin skön rosa Pälsmössa!! Här kommer en trött bild på mig!!;)




14 ÅR!!!!!!
Publicerat den

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! JAG FYLLER 14 ÅR!!


I AM 14 NOW BITCHES!!!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Olivias födelsedag, hurra hurra hurra!
Hurra hurra hurra!!!!!







5 Februari - Elliot 1 år!
Publicerat den

Idag fyller min ursöta kusin Elliot 1 år!!
Happy Birthday Elliot!!!♥



Fyller år imorn!;)
Publicerat den

Ligger och kollar på Pretty Little Liars!!
Snart ska vi äta god middag. Sen ska jag nog sova!!;) imorn fyller ja 14!!




ROMME PÅ FREDAG!
Publicerat den

På fredag är det friluftsdag!!!
Då ska jag åka till Romme så håller åå att ta fram skidorna! Ska hyra snowboard också!!;)





13 årig tjej!
Publicerat den

Idag är det SISTA dagen då jag är 13 år!!;) Idag ska jag typ inte göra nåt, ligger å smsar och städar mitt rum, åt jätte hod frukost i morse, med Smoothie!:love: Ska snart lägga mig å kolla på Pretty Little Liars!!;)




Fattiga Riddare!
Publicerat den

Idag fick jag en underbar lunch av mamma. Fattiga Riddare! Mummmss!




Who says that Cheerleader don't eat McDonald's?
Publicerat den

Sitter med Emilia och Elsa på donken vid Fridhemsplan! Harr mys!:love:




DEMONS, DOLLS AND DREAMS!
Publicerat den

Idag har jag tränat som vanligt!
Idag va Dolls i hallen också!!;)
Många Cheer tjejor!

Sorry för dålig uppdatering förresten!!

Nu sitter jag, Elsa och Emilia och ska sticka till Donken Fridhemsplan!




Cuite Pie!
Publicerat den

Lite söta bilder på min lillasyster Andrea, från hon föddes och uppåt!




LOL!
Publicerat den




Date with my pillow!
Publicerat den

Nu ska kag hoppa ner i den stora varma gosiga sängen brevid mina underbara lillasyster AndyPandy!!:love:

Jag har stretchat ikväll som vanligt!:thumbup::love:




Shopping + Vapiano!
Publicerat den

Idag åkte jag direkt från skolan till stan, jag och Jennifer skulle gå å shoppa på TOPSHOP för mitt presentkort men hitta inget just idag, jag fick istället en jätte fin Tröja från MONKI!:love:

Sen mötte vi upp, pappa och mina småsyrror som hade vart och fotat sig precis för sina modellangenturer som dom är med i. Små fotomodeller, så sött!:love:

Vi åt middag på Vapiano!!

 




STYRKA!
Publicerat den

Igår hade vi stryka som vanligt, dom sista 20 minuterna, SÅ IN I ******** JOBBIGT!!!!!!!!! JAG TROODE JA SKULLE DÖ! Vi var riktiga kämpare, vi kommer få grymt snygga kroppar, DEN DÖÖÖUUU!

Haha jag med Röd Sporttop som står med sidan mot bilden!!




(ingen rubrik)
Publicerat den

Varför ja inte har nån rubrik är för att ni ska läsa texterna inte bara läsa rubriken och titta på bilden!!




LÄS DETTA INLÄGG FÖR EN GÅNG SKULL!!! SNÄLLA!
Publicerat den

Asså jag ser massa som läser min blogg och andras bloggar varje dag men jag ser att dom inte läser inläggen!!
bara bläddrar förbi, kollar på bilderna och så, asså och då frågar jag dom varför läser ni inte texten men dom svarar att man inte läser texten, man fattar genom rubriken men det är inte sant!!
Jag lägger ner ganska mycket tid på texten och nästan inget på bilderna. Varför ska man då skriva inlägg?? Nån som har en kommentar om detta? Annars kommer ja sluta blogga för det är inte roligt om ingen läser innehåller.......fattar ni?....det är ju helt meningslöst! Jag går in på många bloggar om dagen och jag LÄSER texten, annars, varför går man då in? Ja blir bara så beskviken över detta ;(

Aja, jag kom på att om ingn läser detta inlägg kommer dom inte läsa detta heller men aja!
Kommentera om du läser eller inte, tack! ♥
Vissa läser kanske men, men! XOXO Blondinalkin!
HOPPAS ATT DFU FÖRSTÅR BESTIE!!!!!:love::love::love:



Ready For School!
Publicerat den

Idag kl 09:45 har vi gympa första lektionen. Vi ska dansa idag så de va bara att fläta håret, dra på sig svarta leggings, hoddie och benvärmare! Riktig danstjej asså ;)