FYI
Publicerat den

Tänkte bara säga att jag kommer börja med lite inlägg om bara saker jag går och tänker på också. Som de under tex.

För de är lite kul att se hur många som kanske känner igen sig i saker jag skriver som dem inte själv skulle prata med nån om för dem kanske inte vågar. Men jag är inte rädd för att säga va jag tänker på. Kommentera gärna om ni reagerar på nåt ja skriver :)


Snälla håll med
Publicerat den

Är det bara jag?

Asså jag kan sitta jätte ofta och tänka på saker jag skulle kunna göra istället för de vanliga. Förstå mig rätt. Tänk typ såhär.

Jag går in i klassrummet och alla sitter redan där för jag är lite sen och går igenom rummet och istället bara för att gå rakt så snurrar jag. Asså jag tänker bara så. Jag skulle liksom aldrig göra de.

Typ om alla sitter helt tysta i klassrummet. Om jag skulle bara skrika typ ett ord. Asså vilket som helst, typ GODIS, så skulle liksom hela sittuationen förändras. Alla skulle säkert kolla på mig och läraren skulle va tyst. Asså förstår ni?

Eller nu till exempel sitter jag i bilen och Alex övningskör och hans mamma sitter bredvid. Då kan jag titta på honom och se framför mig i huvudet hur jag sätter mina händer för hans ögon och han kanske kör av vägen och hans mamma skriker och allt bara förändras? Men jag gör ju bara de i huvudet.

Snälla säg att det inte bara är jag?


Nya tag!
Publicerat den

Känns som att jag säger till mig själv typ en gånh i veckan att jag ska börja "ett nytt liv" men nu känns de som så mycket förändras och de är både negativt och possitivt.

Jag ska försöka börja blogga igen. Så keep läs!