IMORGON ÄR DET DECEMBER!
Publicerat den

Åhhh imorgon är det 1:a december och då börjar Julkalendern som i år är en uppföljare från 1996 som heter "Mysteriet På Greveholm" och den går varje helgmorgon 08:45 på SVT & på SVTB (Barnkanalen) och på vardagar 07:15 och den håller på en kvart som vanligt. För dom som undrade ;)

Imorgon får man också öppna första luckan i chokladkalendern, idag tog jag fram lite adventspynt också och satte upp min rosa julstjärna i fönstret och sådär. Det är också sååå perfekt december väder ute, kallt, (ingen slask =D) massor massor massor med snö, det är helt vitt ute och nu i helgen ska det bli soooool! :)

Taggad tjej!




NYA VS PINK UNDERKLÄDER!
Publicerat den

Hej hej!
 
När jag kom hem efter träningen stod det en Victoria's Secret påse på in säng, fick det av min moster som bor i Berlin och hon var i Miami nyss så då köpte hon underkläder från PINK till mig!
 
Tack Lena, dom är jätte fina och allt passar, puss!♥
 
 



BEHÖVDE SOVA!
Publicerat den

Hejhej!

Imorse vaknade jag vid halv 6 och märkte att jag var helt slut, inte som vanligt "att man inte vill gå upp" utan verkligen överkörd typ, så jag sov vidare och mamma sjukanmälde mig!

Det är viktigt att jag äter mycket och sover mycket nu när jag tränar så mycket!!! Jag vill verkligen inte få en skada som är för att jag är överansträngd.

Ps, så vaknade jag med godis bredvid kudden för jag hade somnat i matteboken igårkväll när jag pluggade, hehehe!

Så jag var med mamma på jobbet lite mitt på dagen och fick ascoola ljus som går på el, en av grejerna hon säljer ;)

Nu är jag påväg till träningen i detta vinterland, det är såååååå fint ute, snöat försiktigt och det är vitt vitt vitt överallt!

Sov 12 h inatt!




PRIVATTRÄNINGAR!
Publicerat den

Hejhej!

Idag började jag träna med Andrew på privat träningar varje torsdag, det är ganska dyrt men det är lätt värt det!

Så nu tränar jag Cheer 4 gånger i veckan, + varje dag hemma stretch! Älska livet! <3




WINTER WONDERSAMMIS!
Publicerat den

SNÖ PÅ SKOLAN!! :)




OM ETT ÅR!
Publicerat den

Om nästan exsakt 1 år (kanske lite mindre) så ska min tandställning bort, de va tydligen många som undrade så nu har ni svar! :)




BIOOOO MED MORMOR!
Publicerat den

Hej hej!

Eftersom min mormor har flyttat till skåne så ses vi inte så ofta men igår var hon i Stockholm så vi åt middag och gick på bio och såg Blondie, den va ganska seg men ja var tvungen att se den för att jag kallas Blondie, och för att se Carolina Gynnings första film, eftersom ja känner henne va ja liksom bara ett måste!




MINUSGRADER!
Publicerat den

Jaaa nu är det verkligen kallt ute, det blir bara kallare och kallare för varje dag :( Det är mysigt med vintern och snön och sådär men inte kylan!!

Dagens...




HEEEJ KAMERA!
Publicerat den




NYA VINTERSKOR!
Publicerat den

Hej hej!

Igår beställde mamma ljusrosa paljett skor till mig, jag vet inte om det var Shepherd, UGG eller nåt annat märke, men iaf, dom på sista bilden har jag och det är UGGs, sen önskar jag mig dom silvriga Paljett UGGsen! :) Dom rosa kommer om några veckor!

Åh älskar verkligen paljett UGGs, jag personligen tycker som är grymt coola men eftersom ja har sett några med som mörkrosa så ville jag vara lite hipster med den ljusrosa färgen ;)




GRATTIS MOA!
Publicerat den

Idag fyller Moa i mitt lag år!! Hon går faktist i 7:an i min skola också!

GRATTIS BÄSTASTE TJEJEN!! <3




VINTERVÄDER!
Publicerat den

Hej hej, idag var det kallt ute och i helgen ska de bli 6-8 minus grader, så idag började med vantar och sånt :)

Myspysigt!




IDAG VAR EN GRYM DAG!
Publicerat den

ÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG! JAG SATTE MIN STILLA SALTO SJÄLV IDAG!!! SÅÅÅ GLAD!!!!! SOM JAG HAR KÄMPAT! IDAG FICK MAN SE LYCKA AV MIG PÅ TRÄNINGEN KAN JAG SÄGA, JAG HOPPADE OCH SKREK AV KÄRLEK OCH LYCKA!
 
Efter träningen kom mami och hämtade mig och så åkte vi och stor handlade jäääätte mycket god mat och en massor med tränings mat till mig, och vi köpte den nya Phillan som är Marabou ;) Här är pyttelite av de JAG köpte som är MIN mat (ÄLSKAR MAAAT) och mycket är till träningen :)
 
 
När vi kom hem fick jag lite presnter av mamma! Tack mami, älskar dig!♥
 
 
 
 
 



EGOBOOST!
Publicerat den

 
 



STARTAR OM PÅ NYTT!
Publicerat den

Igår hände en grej i mitt liv som jag inte tänker berätta för någon om, men iallafall. Hela detta år har varit jätte jobbigt och jag har bråkat mycket med min familj och sådär men den här dagen idag startar jag om mitt liv lite. Fortsätter som vanligt men jag kommer ändra lite på mig på vissa saker! Känner att jag behöver göra det nu :)




GRATTIS LINDA!!!!!
Publicerat den

Hej hej!

Idag (eller ja, igår) fyllde Linda i mitt lag 13 år!!! Grattis lilla tonåring, luv u!!! <3




1 VECKA KVAR!
Publicerat den

Wehooo!

Idag är det bara en vecka kvar till julen börjar närma sig, öppna första luckan i chokladkalendern, julkalendern varje morgon, julmusik, snön förhoppningsvis, julgodis, pepparkakor, lussebullar, tända ljus och massa värme och kärlek! Åhhh älskar julen! <3




4 THINGS!!
Publicerat den

Lite uppdatering om mitt liv!
Fuck you guys, Matilda, Ida H och Emma i mitt lag, ni kan ta er <3

Linnea bakade häromdagen och det blev asgott...hehehe!

Pappa jobbar med Swedish House Mafia nu dom här dagarna, orättvist ;)

Idag ska jag och mamma shoppa lite i Kista eftersom Täby och Nacka stänger tidigt :/




TAGGA FREDAGS TRÄNING!!!
Publicerat den

Jag älskar alla alla alla träningar men fredags och söndags träningarna är ändå bäst för då är vi i Blackan!! :)

Är så sjukt taggad som vanligt!!! <3




PICFRAME!
Publicerat den

Hej hej!

Jag har fått lite frågor om mina bilder! :)

När jag mobilbloggar använder jag mig av appen Picframe 99% av alla inlägg, den finns på appstore och den kostar 7kr tror jag :)

Jag använder den för av flera anledningar.

1. Jag sätter ihog några bilder till ett litet collage eftersom om man inte har WiFi för tillfället alltså bara 3G så är det ganska svårt att få upp 2 eller fler bilder på blogg.se appen för den är jätte seg och det bara krånglar! :/

2. För att om jag tillexempel sparar en bild från internet eller screenshotar från instagram, weheartit osv och beskär bilderna så sätter jag ändå in dom i Picframe först eftersom om man skulle ladda ner så är 90% chans att bilden blir jätte liten på bloggen, man jag lägger in bilden (även om de bara är en bild) och sparar den från Picframe, då är det alltid samma storlek :D




ANDRA GÅNGEN!
Publicerat den

Hello! I somras tappade jag bort min svarta iPhone för andra gången men sen ringde dom från Utö (landet) Värdshus och sa att dom hade hittat den förra veckan, så i förrgår fick jag tillbaka den på posten ;) Hittade massa gamla bilder från i somras!




KVÄLLENS STRETCHAR!
Publicerat den




FÖRLÅT MEN IQ 0!
Publicerat den

Dog lite av skratt när jag såg kommentarer om denna bild som "Har hon bh!!!????" eller "Hur gammal är hon??!!"
 
Jag menar hahahaha, ser ni inte att min lillasyster har MIN bh på sig, det är en skämt "hon klädde ut sig" hur kan man inte fatta att den är en rolig bild, som att hon har BH hahahaha dör!
 
 
 
 
 
 
 



DUKTIG TJEJ!
Publicerat den

Åhh vad det känns bra just nu!! :)
 
Jag har alltid haft svårt med att plugga. Att sätta sig hemma efter skolan och göra sin läxa istället för att titta på tv eller kolla instagram är jätte svårt och det blir ju inte lättare när alla sina kompisar lägger ut på instagram "Pluggat i 4 timmar nu, kan allt" då får man ju bara ångest, men iallafall så bestämde jag mig förra veckan att bli bättre i skolan nu när jag får betyg. Dessutom så är vår skola en av de skolor som ska prestera mest i hela Sverige :/
 
Det gick alltså jätte bra idag på biologiprovet för jag pluggade igår och till min förvånïng så var det fatist ganska kul ämne, när man kan blir det roligare. Imorgon har jag Religions prov och idag ska jag plugga till det och äta chocklad :D Är så stolt över mig själv!
 



INSPIRATION!
Publicerat den



 
 
 
 
 
 



JAG ÄR PRO!
Publicerat den

Hej hej! Har inte haft så mycket tid att blogga och jag har märkt att jag faktist tycer att det är rligare att bogga på datorn :) Vi har iallafall ett jätte rolig svenska uppgift/presentation för vi ska berätta och visa om något som vi är pro på och jag valde "Hur man blir en Allstar Cheereader" ofc ;)
 
 



TRÄSLÖJD IS PINK!
Publicerat den

Hej hej bloggen!

Är på tröslöjden och är klar med min rosa pall, är lite sjuk fortfarande och sådär och nu känner jag hur hag totalt fryser och är varm samtidigt så jag ska gå upp till skolaystern snart! :/

Annars är allt rosa som vanligt! ;)




DETTA ÄR MAJA!
Publicerat den

Hej bloggisen!

Maja ville att jag skulle skriva ett inlägg om henne så nu gör jag det! :)

Maja är 13 år och en grym topp i Diamonds! Hon är söt som socker och är supervig, hon har en blogg med hennes bästis Linda som också är en grym topp i Diamonds ------> http://cheertwins.com/">http://cheertwins.com/ <----- LÄS!

Luvluv you little flummis!
Följ henne på instagram @majaklintheim !!




MÅNDAGSTRÄNING!
Publicerat den

Hem och tagga träning!!

Jag har verkligen inget mer att skriva om just nu känner jag, ingen fantasi alls!




FÖRKYLD!
Publicerat den

Hej kompisar!

Jag är förkyld, vaknade typ 4 gånger inatt och behövde gå upp och snyta mig fast sen hittade jag nässpray och på morgonen kunde jag andas med näsan igen :) Fast jag har knappt nått luktsinne så ja känner ingen smak på de ja äter!

Man märker att vintern är här snart!




Du är en konstig filur!
Publicerat den

Det märks att du är min lillasyster!
Luv ya!




ABERCROMBIES NYA TRÖJA!
Publicerat den

Vart är världen påväg??

Inte fake! Herregud, det är lite överdrivet!




NYTT PASS ELLER?
Publicerat den

Hello!

Kanske bör skaffa nytt pass snart!
Eller vad tycker ni?




SÖNDAGS TRÄNINGAR!
Publicerat den

Hej hej

Imorse så gick jag och Andrea till hennes och min (som ja tränar) träning som vanligt och efterdet gick jag hem och så åt vi lunch och sen åkte jag till min träning som gick asbra!

Kände hur allt bara satt, dansen, gymnastiken och första stuntet och pyramiden, allt verkligen!!

Pappa och Andrea kom och hämtade mig efter träningen och skjussade hem Mathilda också!! :D




MYSKVÄLL MED ANDY!
Publicerat den

Hej alla kompisaaar!

Nu sitter jag och Andrea och kollar om på alla Portkod 1321 avsnitt som har sänds! Sen ska vi äta jättegod middag!

Mystjejen!




HANDBOLLS MATCH!
Publicerat den

Hej hej!

Idag åkte jag, Andrea och pappa och handlade och sen åkte vi till Västertorpshallen och kollade på Philippa för hon hade handbolls matcher idag!




BLONDINALKIN PÅ WEHEARTIT!
Publicerat den

Följ mig på We Heart It, ol ni inte vet vad det är så ladda ner appen! :)

Det är lite som Tumblr!

Jag heter Blondinalkin! <3




ÄR SÅ STOLT ÖVER MOI!
Publicerat den

Hej!

Träningen gick grymt igår och jag satte min stillastående salto med pass från Andrew jätte bra! Är så stolt!

När jag kom hem satt Andrea och gjorde sin läxa, haha standrad på en fredagkväll!




PORTKOD 1321!
Publicerat den

Hej guys!

Vill bara att alla som inte orkat eller börjat kolla (i min ålder asså) på Portkod 1321 borde verkligen göra det, det kanske låter tråkigt på namnet men det är såååå bra!

Det går på SVT Play och de är ca 10 minuters avsnitt som kommer ut varje tisdag och det har redan kommit ut 6/10 avsnitt!

För alla som undrar om vad Portkod 1321 låten heter så heter den "The Luckiest Girl - Vinsten"!




FÖRE & EFTER PÅ ETT HALVÅR!
Publicerat den

Asså fyfan vad mina tänder såg ut innan! Shit!




FRANSKAAAA!
Publicerat den

Hello guys!

Idag tog jag itag med mitt franska problem. Jag tycker franska är så himla svårt och jag har märkt att jag ligger ganska mycket efter men jag pratade med läraren och sådär idag! :)

Sen gjorde Veronica fiskbensfläta på mig!




SLEEPOVER MED BÄSTIS!
Publicerat den

Hej hej!!

Nu ligger jag och Gabi och pluggar matte (eller inte) men vi skulle de iaf ;)
Ja sover hos Gabi ikväll, hon bor på Ötsermalm!

Vi åt McDonald's till middag och nu är ja trött typ :) Äntligen fredag imorn för de betyder TRÄÄÄÄÄÄNING!!!!! Tagga!

Gabi på donken, Stureplan!

(Detta inlägg skulle publicras igår)




SO SO SO SO SO!
Publicerat den

Hej alla hens! =D
 
Sitter på SO:n nu, inte så tråkigt som de brukar va för vi håller på med buddhismen och det kan jag typ allt om :)
Ellen och Mathilda är såååå konsertrerade, naaat!
 
 
 



ÄLSKAR MIN JETLAG!
Publicerat den

Åhh jag gillar min lilla jetlag som ja fortfarande har kvar för ja blir trött vid 8,9 tiden på kvällen (vilket är bra eftersom ja går i skolan) och vaknar vid 6 på morgonen när ja ska gå upp och är jätte pigg! Älskar, vill inte att den ska försvinna men de försvinner lite för varje dag :)




PÅ NO LEKTION!
Publicerat den




SORRY FLORRY!
Publicerat den

Kommer verkligen vara såååå dålig på att blogga de närmsta dagarna bara, sen blir de som vanligt, så att ni vet det!

Idag var jag iaf i skolan ;) Har inte vart där på typ 3 veckor, fick massa attackkramar av mina kompisar! <3




SPORTFOTON!
Publicerat den

Hej hej!

För nån vecka sen kom sportfotona hem men ja va i Thailand så jag såg dom igår :) Jag ser ut som en instoppad gris på alla bilder i ansiktet, seriöst jag vet inte vad som hände...

Aja! Här får ni lite bilder, eftersom dom inte finns digitalt så jag jag fotat fotona ;) Pusssss




STUDIEDAG!
Publicerat den

Hej hej!

Kom precis på att jag har glömt att blogga, inte likt mig men men, idag hade vi iaf studiedag. Jag som faktist för en gång skull var lite taggad för skolan, men ska dit imorn iaf!

Låg hemma i Fågelbro hela dagen och kollade på Beck och åt massa maaaat!

Tog kort på mina fajna tändääär!!




MINA SMÅTJEJER!
Publicerat den

VIDEO PÅ MINA SMÅTJEJER NÄR DOM UPPTRÄDDE PÅ FAMILJEDAGEN I HELGEN!
 
Bara någon minut, sevärd!
 
LÄNK!!!
 
http://vimeo.com/53222267
 
http://vimeo.com/53222267
 
http://vimeo.com/53222267
 



CHEERLEADING PÅ SVT!
Publicerat den

Här är för dom som missade nyheterna om cheerleading!
Sjukt sevärd!!!
 
http://www.svtplay.se/video/568879/del-6-av-12-kobra-om-cheerleading/?tab=undefined&sida=1
 
 
 
 



JETLAG!
Publicerat den

Hej hej mina vänner, nu är det slut på datorinlägg med 50 st systemkamera bilder i varje, för nu börjar vardagen igen och jag har mest tid med mobilinlägg! :)

Idag har jag lite jetlag och eftersom jag ska på min träning ikväll vill jag vara utvilad så jag stannar hemma!!

Trött, osminkad, nydushad tjej!
Ni kanske ser på mina ögon att jag är trött ;)




NU ÄR JAG HEMMA!
Publicerat den

Hello! Flög i 13 timmar, asjobbig flygtur, kunde inte sova nångång, och nu är kl 06:18 i mitt huvud, ska sova nu!

Fy satan vad kallt det va i Sverige när jag kom ut från Arlanda, shit!!!




PÅ FLYGET!
Publicerat den

Hej hej, nu sitter jag på flyget och vi har inte startat ännu men det coolaste med att flyga till Phuket är för att flygplatsen är precis nästan vid strandkanten så de känns som om man landar i vattnet, hur coolt som helst, när jag flyger hem flyger vi över bland annat Maldiverna, Indien, Pakistan, Afganistan, Uspekistan, Ryssland, Lettland, Estland och sen kommer Sverige! :)
 
Nu väntas en 12 timmars flygresa till Stockholm. Jag landar 20:35 (svensk tid) på Arlanda ikväll!
 
Hejdå hejdå hejdå Thailand! Forever in my heart!♥
 
Puss från en osminkad blondinalkin!

 
 
 
 



JAG ÄLSKAR DIG MORFAR!
Publicerat den

Resan har varit helt fantastisk och det har jag bara min älskade moderfader att tacka, jag älskar dig så!
Vi har badat, shoppat, solat, åka bil, åkt taxi, ridit på elefanter, hoppat i vågorna, ätit massor av god mat, spelat tennis, skypat, gymmat, osv! Jag kommer aldrig glömma den här resan!♥
 
 
 



HEJDÅ THAILAND!
Publicerat den

Hejdå Asien - Hej Europa
Hejdå Thailand - Hej Sverige
Hejdå Phuket - Hej Stockholm
Hejdå Boat Lagoon - Hej Täby
Hejdå värme - Hej kyla
Hejdå palmer - Hej granar
Hejdå solen - Hej mörker
Hejdå Thailand, FUCK SVERIGE!
 
 
 
Idag väntas en 12 timmars flygresa mot Stockholm och Arlanda.
Jag ska kolla om jag har WiFi på planet så jag kan slänga in nån instagrambild och nåt inlägg.
Jag flyger(Thai tid, 6 timmar före) 14:35 så alltså 08:35 i Svensk tid idag och kommer hem (Thai tid) 02:35 alltså 20:35 i Svensk tid. Så jag landar alltså 20:35 på Arlanda idag (söndag) så kommer jag inte gå till skolan imorn p.g.a jetlag! Nu ska vi in i Taxin och till flygplatsen!



DAGENS SHOPPING!
Publicerat den




EGOBOOST AV BLONDINBELLA!
Publicerat den

Blondinbella är min största bloggförebild för er som inte visste det :)
 
Hennes bok: Egoboost har typ förändrat jätte mycket i mitt liv, gjort mig till en självsäkrare person, vågat mer, stärk både mitt självförtroende och min självkänsla rijält! jag rekomenderar den starkt till unga tjejer i tonåren! Det handlar om hur livet som tonårstjej i Sverige idag, typ som alla teenagers post, där känner ni igen er, de kommer ni göra här med!
 
Utdrag från boken i kappitlet: Jag är inte en av tjejerna i Gossip Girl, tack och lov!



Som tjej i dagens Sverige ska man enligt normen:
 
- Ha en storlek som Barbie (fast än de motsvarar en femårig flicka).
- Ha en perfekt hy som ser ut som porslin.
- Ha en platt mage som ser ut som Madonnas.
- Ha bra betyg i alla ämnen i skolan.
- Ha en vrålsnygg pojkvän som gjärna är lite äldre.
- Ha nya kläder, jämt.
- Ha stans snyggaste och största kompisgäng.
- Alltid ha helgerna planerade med roliga saker.
- Ha ett bra betlat jobb/extrajobb.
- Vara en perfekt flickvän med rakade ben, alltid dofta gott, alltid vara tillmötesgående, aldrig bli svartsjuk, och bete sig som Jenna Jameson i sängen (samtisigt som du absolut inte får ha legat med så många - du ska helt enkelt vara en naturgbegåvning!)
- Vara upptagen, med det menar jag att du alltid har saker att göra, ditt liv verkar vara otroligt spännande. Att erkänna att man har legat en hel helg och tittat på alla färjanavsnitten och ätit gårdagens rester känns inte speciellt lockande...
 
OSV... (jag orkar inte skriva alla punkter på datan/blondinalkin)
 

När man läser allt det här så 'r det återigen som att följa beskrivningen av en huvudroll i tv-serien The Hills. Vi har skapat en drömbild av hur vi vill leva våra liv och hur tillvaron ska se ut utifrån påhittade serier från Hollywood. Vi väljer därmed ett ideal som naturligtvis är fullständigt omöjligt att uppnå. Och, ja, då är det inte så konstigt att man mår dåligt när ens eget liv egentligen ser ut såhär:
 
- Har en helt normal storlek i kläder, fast ibland kan man inte stänge jeansen när mensen är påväg. Så då får man gå och se gravid ut i sina noppiga mjukisbyxor som tvättas alldelles för ofta.
- Om mensen är påväg så kan vi ju som sagt glömma platt mage och fin hy, det är så vi tjejer är skapde helt enkelt. 
 
(OSV, orkar somsagt inte skriva ner alla, ni får läsa boken)
 
Det är som vi lever för andras skull, inte för vår egen. Vi måste sluta leva för andra! Och vi måste sluta inbilla oss att kraven som vi ställer på oss själva är realistiska.


Ja detta var bara lite ur boken, det finns sååååååååååååå mycket mer som ni kommer tänka "Asså det där har jag inte tänkt på" och sen höjs självförtroendet, JAG LOVAR! LÄSVÄRD!
 
 
 
 
 
 
 



3 RANDOMS!
Publicerat den

 
 
 
 



STRÖMAVBROTT!
Publicerat den

Hej hej, jag glömde säga att igår kväll runt 6 när morfar precis belv klar med maten så gick strömmen i hela Boat Lagoon, så vi tände ljus osv och sen gick vi och la oss kl 8 för de fanns ju inget att göra i mörkret :/
 
Iaf, det jobbigaste var på kvällen när vi skulle sova, det är så in i helvetes varmt, tänk att ligga i 31 grader i fuktig värme eftersom att AC:en var ju inte på p.g.a elavbrottet. Jag längtade nästan till Sverige kyla :/
 
Vid 11 tiden så sattes elen på igen, det var typ den skönaste känslan ever, när jag sen vaknade hade jag fått massor med värmeutslag på min kropp, de flesta är borta nu men de var ikke kul :/
 



STOLT TRÄNARE!
Publicerat den

Ååhh mina bebisar, hade uppvisning idag, de är ju Miniminiorer Fortsättning och grymma, synd att jag inte kunde vara med, saknar dig lillasyrran, de ser ut som de gick bra idag! Puss




NÄSTAN ALL SHOPPING!
Publicerat den

Hej hej, här kommer nästan all min shopping, men inte allt för min rosa bikini ligger där nere och sen kan jag ju inte fota mina presenter och sådär, men nästan allt kommer här...
 
 
 



NÄSTSISTA DAGEN!
Publicerat den

Hej hej mina vänner!
 
Imorgon på eftermiddagen flyger jag hem till Stockholm och Arlanda, kommer sakna Thailand jäte mycket så ska passa på att njuta av de sista dygnet här nu, Puss å kram!
 
Försökte sola lite dag sista hela dagen i Phuket men jag kunde inte ligga stilla ;) Det är jäte tråkigt att sola tycker jag, iaf om man ligger på rygg, det var jättevarmt också så jag badade istället hela dagen i poolen!
 
 
 
 
 
 
 



DAGENS SHOPPING!
Publicerat den

Hej bloggen! Idag köpte jag en jätemega skön bh, 3 st örhängen och 2 skal till mina kompisar och deäför ser ni bara baksidan av förpackingen :)
 
 



GÅRDAGENS SHOPPING!
Publicerat den

Hej hej, igår var vi i Jungceylong och åt lunch, jag köpte ett par nya låga converse och lite mini paket med Ice Breakers till mina småsyrror :) Saknar dom sååååå mycket, förresten så har dom alla fanta smaker i Thailand, de vill säga...
 
Fanta Lime
Fanta Mango
Fanta Peach
Fanta Fläder
Fanta Mandarin
Fanta Strawberry
Fanta Green Apple
Fanta Free Apple Pear
Fanta Free Pinapple Grapefruit
Fanta World: Chakara (citrusfrukter)
Fanta Black Orange (blandning av Coca Cola och apelsin, fanns i mitten av 1980-talet)
 
och igår smakade jag den nya fantan Blueberry, ja tyckte den va goood!
 



YOGA + LYXFRULLE!
Publicerat den

Hej!
 
Imorse var jag, Liljan och Svante på YOGA, det var ganska avancerat och ganska jobbigt men också kul! :)
 
När vi kom hem hade deras made gjort lyxfrukost till oss (eller asså do äter så varje dag) och det var huuuur gott som helst med massa frukter och så, LOOOVE!
 



HÄLSA PÅ SLÄKTINGAR!
Publicerat den

Hej hej! Igår efter klippningen hämtade morfar upp med med en taxi som körde oss till våra släktingtar (morfars bror Svante och hans fru Liljan) som bor i Laguna i Phuket :) De har också jätte fint hus och där åt vi jätte god middag med oxfile och potatis gratäng, osv! Sen sov jag över där i ett av deras helt troliga fina gästrum :D
 
Jag kollade på 4 st BECK filmer igår och idag, två igår kväll och två i morse, ÄLSKAR BECK!
 
 
 



NEW HAIRCUT!
Publicerat den

Igår efter stranden var jag hos Beauty Today och klippte mig och fick manekyr och pedikyr :) Oij klippte mig och hon är en grym frisör, och sen hade jag en anna tjej som mina fötter och händer.
 
Jag skulle klippa topparna ungefär 2-3 cm och lite uppklippt där fram men det blev lite kortare än jag trodde men kul men en förändring, när man har så långt rakt hår som jag hade så trötnar man :)
 
Hon klippte ungefär 5 cm och jätte kort där fram! :)
 
Haha innan jag skulle klippa mig kom jag ju direkt från stranden!
 
 
 
 
 
 
 



SISTA BEACH-DAGEN!
Publicerat den

Åhh igår var vi på Bangtao beach och det var typ 38 grader, helt sjukt varmt och om man gick i sanden så brändes det rejält på fötterna :/ Så vi var inte där så länge, vi åt lunch på Lotus och sådär!
 



TYP BEROENDE!
Publicerat den

Har blivit beroende av glass igen ;)

Har ätit 3 stycken Haägen Dazs paket på de närmsta 12 timmarna :/

Ville bara säga det, Lol!




MOBILUPPDATERING!
Publicerat den

Sorry sorry people!

Jag uppdaterar när jag kommer hem för just nu är jag hos min morfars bror Svante och hans fru Liljan i deras jätte fina hus i Laguna! Love it!

Igår var jag och Grandpa på stranden hela dagen, det var skit varmt typ 37°!!!

Sen klippte jag mig, det blev kortare än vad jag trodde!

Lägger ut mobilbilder snabbt bara så när jag kommer hem idag så ska jag göra alla försenade inlägg! :)




GRATTIS BLOGGEN, 2 ÅR!
Publicerat den

Tjohoo! Idag fyller min blogg 2 år, det känns som jag har haft den i 100 år men jaja, jag skapade den när jag flyttade tillbaka till Sverige!
 
Lite gamla bilder från mitt första blogg år!
 
 
 
Åhh, minnen, kommer ihåg att jag använde min webcamera till allt typ ;)
 
Några av mina första headers, å herre! LOL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



FAN VILKEN BRA TJEJ!
Publicerat den

 
Hej tjejen! Tack så jätte mycket! Åhh gud vad synd, det skulle döda mig om jag var i din sits. Vilken stad bor du i? Att starta en cheerleading förrening eller lag osv är jätte bra men hur gammal är du? För att mn måste nog var ver 18 år för att kunna sköta en cheer förening. Jag förstår precis hur du menar men jag har ett litet förslag. Börja på gymnastik (om du inte redan går) och fråga dina tränare om de inte vill starta en cheer förening i gymnastik föreningen. För Dynamites ägs ju av Brommagymnasterna :) Åhh vad svårt detta var att svara på eftersom det gör ont i mitt hjärta när jag läser detta :( Det är ju klart att ni ska vara cheerleaders!!! Jag bor i Täby och till mina träningar i bromma dårå så tar det ca 1 och en halvtimme kommenalt så det är inte omöjligt!!! Vilken förening är närmast? Du kan maila mig eller kommentera, [email protected] PUSS OCH KRAM BLONDINALKIN!
 
 



ÄLSKAR TUMBLR & WE HEART IT!
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 



CHEERLEADING!
Publicerat den

Cheerleading - Because someone has to look cute while working hard!



35 GRADER I NOVEMBER!
Publicerat den




FÖRLÅT FÖR STÖKIG BLOGG!
Publicerat den

FIXAR LITE JUST NU!


FÖRLÅT OM BLOGGEN SER KONSTIG UT, JAG ÄR KLAR OM NÅN DAG!
Jag försöker fixa det men blogg.se dampar och den vill inte göra som jag säger...
Jag gör bara det jag kan med koderna men den dampar totalt och inläggen dampar och de går inte att ladda upp bilder på det normala sättet och jag måste uppdatera bloggen för att få fram det nya hundra gånger, ska verkligen försöka fixa detta ASAP men jag kan inte göra nåt om inte blogg.se vill sammabeta med mig...


Puss Blondinalkin!




SÄTT UPP DINA MÅL!
Publicerat den

Låt aldrig någon få stå i vägen för din dröm, även hur mycket du misslyckas så ska man inte sluta kämpa för det, sen jag började läsa Blondinbellas bok "Egoboost" har jag blivit så jädra mycket självsäkrare och blivit av med massa komplex och älskar mig själv. När jag skulle kämpa för att komma in i Diamonds då hade jag detta mål framför mig och se vart jag är idag! :)
 
 



WE HEART IT!
Publicerat den

Åhh jag älskar verkligen we heart it, faktist mycket mer än tumblr för jag är mest på min mobil, och då är we heart it appen perfekt för alla coola, söta bilder med bra motton!
 
Ni kan följa min we♥it på @blondinalkin
 



KVÄLLSBAD!
Publicerat den

Hej hej!
 
Vi åt middag på Royal Phuket Marina och när vi kom hem så tror jag att jag råkade klämma en ödla i grinden, för den var fett trög och sen hörde jag ett litet ljud typ som att en groda klämdes, euuuw!
 
Aja anyway så badade jag i poolen när vi kom hem, i Thailand blir det mörkt kl halv 7 året runt!
 
Ser ut som en muppig mupp som vanligt dårå!
 
 
 
 
 



NEW IN: NIKE PRO!
Publicerat den

 
I LOVE THEM SO MUCH, JAG SKA SOVA MED DOM INATT SÅ ATT INGEN TAR DOM!
 
 
 



FLUM I POOLEN!
Publicerat den

När jag kom hem var jag fett flummig i poolen så jag bjuder på dom här bilderna, random inlägg!
 
Jag ska alltså göra ett D på denna bild (D står för Diamonds...)
Det är Lydia, vår "made" som är i bakgrunden :)



BANGTAO BEACH!
Publicerat den

Hello people!
 
Idag spelade morfar tennis på ett ställe i Laguna så då gick jag ner till Resorten (hotellet) där och frågade om jag fick bada i deras pool. ofc fick jag det :) Bangtao Beach Stranden låg precis bakom så efter jag hade poolhängit lite så beachade jag lite och badade i havet, såååå varmt det var idag!
 
 
 
 
 
 
 



OUTLET!
Publicerat den

Hej hej!
 
Idag åkte vi först till en jätte stor Sport outlet med Nike, Addidas, Reebook osv :D Vi åkte endast dit för att jag skulle titta om de fanns Nike Pros!
 
Jag köpte 2 par Nike Pro:s (träningsshorts som väldigt många cheerleaders använder) :)
 
 
 
 
 



MORGONRUTIN!
Publicerat den

Åhh jag vill också var sådär snygg när jag vankar! :/
 
 



NY BIKINI!
Publicerat den




WiNFY - Swedish/English School in Phuket!
Publicerat den

Åhh, jag var och hälsade på min gamla skola i Kamala i Thailand och det var jätte mycket minnen som kom tillbaks :) Jag och Flora träffades där!♥
 
Åhh en skoldag såg ut såhär! Det var ju en liten skola med typ 20-40 barn och man kommer dit och så har man med sin skolböcker från sin skola i Sverige eller var man nu kommer ifrån, vi pratade mest engelska men många barn kunde svenska! Eftersom att det är en skola som de flesta bara är där några månader eller så så byttes de barn hela tiden och de började nya och slutade hela tiden så idag var det bara en tjej som ja kände igen!
 
Såhär såg typ min skoldag ut, man hade en skoltröja också som alla hade varje dag, T-shirt eller linne fanns det med ett tryck med skolans logga! ;)
 
Börjar 08:00 med att hissa den Thailändska flaggan och sjunga den Thailändska nationalsången
Sen hade vi lektioner (beroende på hur gammal man var) och så had vi Thai (Thailänska) 3 gånger i veckan
15:00 slutade man om man var över 10 år gammal tror jag och jag var ju 12 :)
 
På gympan hade vi ibland lekar eller vattenkrig eller så åkte vi ner till stranden (Kamala Beach) och badade! Ibland hade vi matte där också!
 
Det var en så mysig skola och man kände alla och lärde sig jätte mycket engelska!
 
 
Lite bilder från när jag och Flora gick där vårterminen 2010! Då hette skolan WiNFY och nu heter det Haven Academy Phuket!
 
JAG VAR TRÄD I VÅR SKOLPJÄS HAHAHAHHAHAHHAA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 



BEACHEN!
Publicerat den

Hello brudz and boyz! Idag efter vi var å gymmet drog vi till Surin Beach och så fort vi kom dit började det regna, ganska najs faktist för då började det blåsa också och då kom det stora vågor. Det var röd flagg så man fick egentligen inte bada så alla turister låg på sina solstolar och lite thaiare som är vana vid det stömmande vattnet badade, och jag såklart eftersom jag också är van med Thailands vatten!
 
Det slutade regna efter 5 minuter så blev det lite sol och blåste lite, det var jätte skönt badväder och eftersom det blåste så blev det upp till 2 meters vågor, asnajs! Flora om du läser detta så vet du vad jag menar med Thailand vågor, stora som fan och jätte kul att bada i, kommer du ihåg? Puss
 
På bilderna är vattnet först gult och sen blått och det är för att de "gula" vattnet är det sand i eftersom det blåser med stora vågor och sanden var gul/beige idag eftersom det regnade inatt så då var sanden fortfarande fuktig!
 



NI SOM INTE HAR MIG...
Publicerat den

 
Mobba inte mitt skype-namn, jag skapade kontot när jag var 11 år gammal...
 
 



MITT FÖRSTA INLÄGG! LOLOLOLOL!
Publicerat den

Ny blogg!
 
The Best Blog Ever!! <3 Läs den hela tiden jag kommer att skriva  a lot!! <3

Tråkigt med måndag men aja vad kan man göra!!! <3
 



GÅRDAGENS SHOPPING!
Publicerat den

Hej hej!
 
Här är två saker som jag köpte till mig själv igår, en jätte cool keps (Den är verkligen SWAG) så jag var tvungen att köpa den och en cheerleading tränings tisha från NIKE (Nike har mycket träningskläder som många cheerleaders tränar i) ! Sen köpte jag lite presenter som jag inte tänker lägga ut! 
 
 
 
 
 
 



KOMMENTARER = IDC!
Publicerat den

Alltid när man skaffar ny blogg så är man typ beroende av kommentarer, typ "Kommentera mera" inlägg hela tiden, men nu bryr jag mig inte på det sättet, visst är de kul att få en kommentar då och då men de har ingenting med hur många läsare man har, barasådär random åsikt men!!
 
Jag får massa söta kommentarar/meddelanden på KIK och på instagram och andra platser om att folk älskar min blogg och det tycker jag är jätte bra att man inte bara behöver kommentera för att få läsare typ ;)
 
Random bild till ett random inlägg!
 
 



SOLLY SOLLY!
Publicerat den

Ja, som Thaiarna säger ;) Sorry för att jag inte bloggade igår, men vi var och sjoppade och då dog mitt systemkamera batteri så tog inte så många bilder, typ 1, men jag laddade nu för jag orkade inte igår!
 
Som sagt shoppade vi inomhus i Central (asså man säger Central på engelska, om ni läser i huvudet på svenska så blir det Säntral och de är fett weird att ett körcentrum skulle heta de) ! ;) Sen skypade jag med Gabbi och Linda och Oliver. Badade och solade lite granna!
 
Sminkade mig på kvällen, ftw!
 



MEN ELLER HUR!!!
Publicerat den

Nej jag vill inte ha mer Farmville 2 inbjudningar, herregud!
 



FRÄKNARNA ÖKAR!
Publicerat den




LITE AV DET JAG KÖPTE!
Publicerat den

Här är lite av det jag köpte i Patong, jag shoppade inte så mycket för har vart i Patong 100 gånger typ, anyway, lägger somsagt inte upp allt för vissa grejer är preneter också!
 
Allt det här + mycket mer (de som ja inte visar) blev tillsammans 1400 bath (ca 305 kr) !!!
 



PATONG!
Publicerat den

Hello, alla som har varit i Phuket vet säkert vad Patong är, det är superbilligt och man kan pruta hur mycket som helst typ, massor med fake grejer och miljontals stånd! :) Shoppade inte direkt mycket idag, bara några grejer men de va jätte varmt och mycket folk. För allting jag köpte idag blev det tillsammas ca 1400 bath (ca 305 kr) och då vsar jag inte ens allting på bilder för lite är presenter ;)
 
 
De började spöregna! Älskar Thailand!
 
 



GOODMORNING!
Publicerat den

Hej hej, nu är klockan 12:00 här och imorse skypade jag med Jossi och Oliver, som var vakna kl 4 på morgonen i Sverige, dom är helt sjuka, aja anyway, vi har också varit på gymmet och så, nu gör morfar lunch, köttbullar och makaroner LOL, eftermanten ska jag bada ofc och sen drar vi till Patong! Världens bästa shopping!
 
Bilder från idag!



ÖSREGN OCH STORM!
Publicerat den

Hej, när vi kom hem idag så började det ÖSREGNA (ni som kanske inte vet så mycket om Thailand kanske inte vet att när det regnar i Thailand...då kan man lika gjärna ta med shampoot ut och tvätta håret för det regnar så jädra mycket) och åska jätte mycket, såklart är de ju lika varmt, kanske de sänks 1 grad eller 2 men de va väl 31 grader!
 
Jag badade i poolen, askul, tills de kom världens åska då blev ja fett rädd och gick in...!
 



ELEFANTISAR!
Publicerat den

Hej bloggen!
 
Idag skulle vi spela tennis men jag ville vara lite mer turistig och inte bara slappa hela dagen hemma vid poolen och sådär så då bestämde jag att jag skulle rida på en elefant, ja och så var det med det, haha nej men det var roligt, efteråt spelade morfar och Svante (mofrafs bror som också bor här nere i Phuket) och jag åt glass och läste min bok!