Snälla håll med
Publicerat den

Är det bara jag?

Asså jag kan sitta jätte ofta och tänka på saker jag skulle kunna göra istället för de vanliga. Förstå mig rätt. Tänk typ såhär.

Jag går in i klassrummet och alla sitter redan där för jag är lite sen och går igenom rummet och istället bara för att gå rakt så snurrar jag. Asså jag tänker bara så. Jag skulle liksom aldrig göra de.

Typ om alla sitter helt tysta i klassrummet. Om jag skulle bara skrika typ ett ord. Asså vilket som helst, typ GODIS, så skulle liksom hela sittuationen förändras. Alla skulle säkert kolla på mig och läraren skulle va tyst. Asså förstår ni?

Eller nu till exempel sitter jag i bilen och Alex övningskör och hans mamma sitter bredvid. Då kan jag titta på honom och se framför mig i huvudet hur jag sätter mina händer för hans ögon och han kanske kör av vägen och hans mamma skriker och allt bara förändras? Men jag gör ju bara de i huvudet.

Snälla säg att det inte bara är jag?


Cecilia

Haha du är inte ensam, tänker också så ibland eller rätt ofta faktiskt...URL:


Sofia

Exakt så är det för mig också , typ när jag åker bil så tänker jag liksom bara i huvudet tänk så öppnar jag bildörren nu och så tänker jag liksom nu gör jag det fast jag gör liksom inte det!URL:


Liv

OMG dehär är sååå jag!!😂🙌🙌🙌URL:


Anonym

Ja, jag förstår precis vad du menar, så kan jag med tänkaURL:


Tyra

Trodde det bara var jag!!URL:


Serafina

Inte bara du, tänker på det jätte ofta. Hur jag basically kan förstöra allting så lätt.. asså wow.URL: http://www.serafinas.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?