BLOPPISGALEN
Publicerat den

Guuud är helt bloppisberoende. Det är verkligen sååååå roligtvatt byta saker/kläder osv! Min nya sysselsättning nu när campet är slut haha! Plus så får jag bort alla tons med kläder som jag inte använder mot något som jag vill använda, sååå smart!

Gjorde mysig frukost till mamma och mig imorse!







ÄTA TRÄNA SOVA
Publicerat den

Det är så mitt lov har sett ut sen i lördags!

Imorgon är det sista dagen på campet!

Har inte utvecklats så mycket men de har varit kul ändå. 

Rubriken säger hela detta inlägg och har inte så mycket mer att skriva...
Men har ni sett Zara Larsson i hennes nya Bad Boys musikvideo. Grymt snugg eller hur?

Lite skeva bilder från campet!

Snygg min ellerhur, spänner mig som in i! Håller alltså på att lära mig skruva som ni ser! :)




 Ser ni att jag hade matchat min blåa outfit idag? Haha som en liten smurf :)







CAMPDAY 2
Publicerat den

Håller på att lära mig skruva!!! Det är såå roligt, vi hade en timmes uppvärmning idag, bläää!

Ny bow från @luchur på insta! :)
Love it!






NYA NFINITY'S
Publicerat den

Äntligen nya cheerskor, hela Dragons har beställt nya nfinitys (bästa cheerskorna) och alla beställde såklart modellen Gameday. Det är den bästa av dom alla.

1. Dom är snyggast
2. Det är dom ända nfinitys som är gjorda för våra cheergolv i Sverige (utan studs). Och dem andra är inte de så då får man inte lika mycket studs i dom andra.
3. Det är jätte bra topp och gymnastik skor

Jag hade ju redan Gameday men har haft dom i ett är nu och dom slits. Sen har jag ett par till som jag har växlat med som heter Phoenix men se bara hur slitna dom är!

Dom kostar ungefär 800 eller nåt och man måste köpa nya varje år att 1. Dom slits och 2. Det är en "färsk" vara med deras egenskaper typ.

Gamla VS nya :)










KÄRLEK TILL LOV
Publicerat den

Åhhh va det är skönt med lov!

No shit, men jaja ville bara säga de även  fast det är ganska uppenbart!

Vad ska alla göra på lovet? Själv ska jag träna. Haha det låter depp när halva ens kompisar ska till London, USA och Dubai liksom men jaja. Jag älskar cheerleading såå Aj löööv it.

Tränar lör-ons på höstlovet, 4 timmars träningar, askul. Det är som ett CAMP och 3 coacher från USA som är G R Y M M A coachar oss. Det är så jäääävla kul så de finns inte. Började skruva idag med pass, aawesommme! :) Gud jag måste sluta skriva ord med hundra tusen bokstäver fast de inte behövs.








SÅ BLEV KEMI KUL
Publicerat den

Åhhh gud låter som värsta barnboken som ska lära barn att kemi är kul. 

Jag har alltid hatar kemi och fattar ingenting...sen när Sebastian kom till mig idag (min läxhjälp) och vi pluggade till kemiprovet som är imorgon så gick det helt plötsligt jäääätte bra!

Jag fattade allt, allt bara föll på plats, de va hur kul som helst när ja fattade!

Annyywaayyyss så har jag pluggar nu i 4 timmar och hoppas de går bra imorgon :)






THIS IS CHEERLEADING
Publicerat den




STOLT LILLASYSTER
Publicerat den

Sååååå snygg storasyster jag har gaasssh!
 
 



GALAPREMIÄR FÖR IRL
Publicerat den

Har ni hört talas om den nya svenska tonårsfilmen IRL? 

Den har premiär på fredag men såg den idag på galapremiären, den va stört bra och asbra syfte! Gick dit med min bästis Kicki! :)

Galapremiärer är ju något man blir inbjuden till. Så allt va gratis, biljetterna, buffén innan och allt så de va jätte naaajs. De va ju många kändisar där eftersom att de är ju bara typ kändisar, viktiga personer, tillbehöriga och VIP inbjudna som får komma så de va stört coooolt. Röda mattan och massa paparatzis och grejer, kände mig som en liten minifilur där inne bland alla haha.

Huvudpersonerna i filmen var ju där, som Happy tillexempel som är en av huvudpersonerna. De va ascoolt att få träffa henne och att få sitta i samma biosalong och kolla på den för första gången som dom liksom, shit blev så starstruck utan anledning haha kuuul.

Godnatt nu ska jag soooova! Tog bild med Devetdu som va en av kändisarna där, wiiie va mysiga dom va!






TÅGOLYCKA
Publicerat den

Jag var alltså med om en tågolycka i tisdags morgon.

Jag satt på roslagsbanan (ett tåg som är som typ lidingöbanan, saltsjöbanan osv) och lyssnar på musik och håller på med mobilen i sista vagnen. Jag sitter alltså ner men de var vissa som stod för de är rusningstrafik på morgonen och jag skulle till skolan.

När vi åker förbi stationer som mitt tåg inte ska stanna på så börjar vi sakna ner ganska rejält innan Bråvallavägen som en station heter men det tänker inte jag på när jag är fullt konsentrerad med min instagram.

Helt plötsligt så blir det världens smäll samtidigt som hela tåget tvärstannar och elen och lamporna bara stängs av. Alla får en chock och efter några sekunder när jag har andats ut så drar jag fort ur mina hörlurar ur öronen och tittar upp på alla som tittar runt omkring sig aldeles chockade.

Några sekunder senare kommer koduktören in i vår vagn (som var den sista vagnen alltså längst bak i tåget och det är 5 vagnar. Folk som stod upp i första vagnen åkte ju till akuten direkt.) och sa ingenting utan alla bara rusade fort som tusan ut ur tåget och det står en hel dagisklass och bara gallskriker och säger att dom har ont.

Jag satt ju ner och dessutom på ett säte som är bakofram eller vad man ska säga, jag åkte baklänges i sista vagnen så jag var ju en av dem som blev minst skadade.

Efter ca 10 minuter av att stå och vänta på stationen och se alla stressade vuxna och gråtande barn hör jag ungefär 4-5 ambolanser som tjuter och alla mest skadade tas om hand först.

Ingen kom därifrån pga av att dom hade spärrat av allt runt stationen och de va bara SL peronal, polisbilar, brandbilar och ambolanser där. Alla stressade (icke skadade) vuxna var jätte sura för ingen kom till jobbet men iallafall.

Efter en stund när jag sitter på en bänk och fryser ringer mamma och säger att hon sett på nyheterna och kommer och hämtar mig.

Efter nån timme så har det sammanlagt kommit fram 3 poliser, 2 ambolans killar, och en SL människa och frågat hur jag mådde, om jag hade ont någonstans, om jag kunde se hur många fingrar dem höll upp, om jag behöver hjälp, om jag ville ha sällskap osv och jag var inte skadad men hade ont i huvudet av smällen.

Mamma kom ju efter typ 1,5 h efter olyckan men de var förrat det var låååånga bilköer pga av detta och all avspärrning. Alla i min familj ringde och frågade om jag var skadad lalalala.

Vad som nu hände...
Tåget hade ganska långsam fart men de räcker med liten fart för att det ska bli en stor smäll och många ska skada sig. Det stod redan ett tåg på stationen närvi kommer rullandes in och meningen var att mitt tåg (det som rullade) skulle kopplas ihop med det som redan stod där men de var en kall morgon och hala spår så de hann inte stanna utan körde rakt in i det andra tåget...

Ja...ni kan ju läsa själva! Jag mår iallafall bra nu men är fortfarande ganska skärrad! Jag tycker synd om alla som behövde åka in till akuten!










STRESSSSSS
Publicerat den

Åhh hej mina fina, hoppas ni mår bra. Jag mår inte så bra faktiskt. Jag är superstressad och har fysikprov idag som jag egentligen skulle gjort för en vecka sen. Supersvårt. Sen har jag precis börjat med linser så det är superjobbigt i början. Jag har till och med fått utslag för att jag är så stressad. It kills me.

Igår hade vi studiedag för alla lärare är i Italien på konferans. Lyx.

Var i skolan hela lördagen pga av konsert eftersom jag går i musikinrikning. 

På söndagen lärde jag min lillasyrra ryggsim wiho :)

Hööörni!!!!! Solsidan startade i söndags, säsong 4. Jag tyckte första avsnittet sög. Va tyckte ni?







SAKER SOM ÄR NAJS
Publicerat den

Uggs, choklad, yogapants, sovmorgon, brunch, glittriga föremål, nike pros och fierca bows!






BLOPPISKÅT
Publicerat den

Åhh jag tycker att det är så roligt och framförallt smart med bloppisar. Att ha en blogg/instagram loppis och sälja kläder/saker man inte använder/blivit för litet osv är ju jätte smart.

Jag tycker det är så roligt att man kan byta saker, jag har tröttnat på den här hoddien men för nån annan så är den ny och tvärtom. Alltså de är så smart! Varför alltid köpa massor överflöd med nya saker hela tiden?

Jag har själv köpa lite grejer från instagramsbloppisar, en tröja som inte fanns i butiken längre som ja verkligen ville ha osv, livsglädje tihhi!

Glöm inte att följa min och min bästa väns bloppis på instagram som vi startade typ igår. Den heter @blondiebloppis :)






GUD VAD STRESSIGT
Publicerat den

Fredag idag, händer ikväll?

Åhh jag hatar att jag inte hinner med allt jag vill göra och måste göra. I veckan har jag fullt upp från morgon till sena kvällar, helt sjukt!

På onsdag så ska jag och Kicki egentligen på primeären av den här nya tonårsfilmen, på ondag är det bara inbjudna gäster (kändisar, viktiga människor dvs) som får gå och de känns ju kul att kunna gå men JAG HAR JU TRÄNING!!!!!!!! Vad ska jag göra????

Idag har jag bara skola från 10:50 till 11:50 iallafall, skööönt. Vi har "Operation Dagsverke" i skolan!






MÅSTE BLOGGA MER I KNOW
Publicerat den

Jaaaa jag är vet att jag är sämst på att uppdatera. Det är ingen ursäkt att skylla på skola och träningar för jag reser ju sjukt mycket (21 timmar i veckan med SL bara till skola och träningar) de är mycket jag sitter på bussen och tåg och tunnelbana och jag hinner ju instagramma så varför inte blogga?

Jag ska bli bättre jag lovar denna gång. Men jag tänker faktiskt skylla på skola och träningar för dom här senaste veckorna har gått SÅÅÅÅ snabbt och bara swishat förbi och jag har haft typ 4 prov på 2 veckor och inlämningar och böcker som ska läsas klart och så vidare!

Bjuder på 2 sommarbilder och 2 bilder från veckan!






SUNDAY
Publicerat den

Hello guys, i söndags så väckte mina småsyskon mig och vi gick ner till ett café och åt frukost. Det var super mysigt och jag blev proppis. På dagen hade Andy träning och jag med så de va de typ haha, myspys-dag, träningen gick åt helvete dock men idag var den jätte bra :)






Syskonkärlek
Publicerat den

Vaknade precis så osminkad å ful hahaha!




MAT OCH PLUGG
Publicerat den

Idag känns de som att jag har gjort mycket och det har jag också. På förmiddagen så åkte jag till Nacka Forum och klippte mig och fick med mig en sån där tunn dunjacka som ALLA har nu (shit nu går jag in i mängden) fast de kanske ja redan va ändå men iallafall så fick jag med mig en mössa hem också.

När jag kom hem satte jag mig med Matteboken i tre timmar och pluggade, åt Sushi till förrätt och Oxfilé och pommes till varmrätt och godis till efterrätt, sen vid 8 åkte jag in till stan och träffade lite kompisar på Östermalm, var ute ett tag och sen åkte jag hem till pappa.

Jag började plugga till musikteori (som är jättesvårt) sent på kvällen men min äldsta storasyster Victoria som hjälpte mig enda till klockan 1, shit sen blev vi aldelles för trötta.

Nu ligger jag här i sängen med min äldsta lillasyster Andrea i stora dubbelsängen, nattiiiiii!








KLIPPNING
Publicerat den

Hej alla kompisar! Idag klippe jag mig waaaaahh! Det blev jätte fint, eller asså jag klipper ju bara topparna som jag alltid gör men jag klippte ganska rejält (5 cm) i topparna och sen uppklippt där framme :) 

Det bästa är ju när dom tvättar håret i början och man får samtidigt sitta i en massage stol, åhhh de är så skönt!

Vad tycks?





MASHUPS
Publicerat den

Jag har precis insett hur stor kärlek jag har för mashups! För alla som inte vet vad det är så är det två låtar som mixade tillsammans i en :)

Sök på detta konto här nedan på bilden, dom har jätte bra, coola och asgrymma mashups på "nya låtar", öronorgasm!

Insåg också hur iOS7 är långsam på just tangentbordet. När man skriver fort så kommer orden upp nån sekund senare, så är det iallafall på min mobil :/

Juste, sök på detta konto på soundcloud. Soundcloud är en musiksida där fokk lägger upp tracks och man följer folk osv :)







SKITVECKA
Publicerat den

Den här veckan har varit ganska kass hittils, hade mattediagnos idag, har vart mycket plugg och imorgon har jag ett JÄTTE stort religions prov som typ betyder hela mitt betyg i religion, shit pommes!

Idag efter skolan så var jag med la familla i Gallerian, shoppade skor till Philippa och vi åt glass, jag och andy var en stund på br osv, sen hade jag träning och nu är jag nervös inför provet imorrn, help me!

Förresten!!! Är det bra eller dåligt med collage bilder? När jag känner att ja inte bloggat på nån dag eller två så har ja så många bilder att ta igen, de är väl bättre med många småbilder än 1 stor? Jag menar, när de ändå bara är massa oklara mobilbilder!







SÖTASTE BÄSARNA
Publicerat den

Åhh jag har verkligen världens sötaste småsystrar. Philippa i blå tröja (11 år) och Andy i vit tröja (9 år). Dom är mina rikriga syskon ja :)

Dom har ju bytt angentur till Mika's och jag är så stolt över dom. Älskar er puss!






HEARTBREAKER
Publicerat den

Ja jag erkänner, den är bra! Fast jag förväntade mig MYCKET mer faktiskt. 

Jag hade ju hört "Oh girl I gotta se the place that we could go" delen på Justins instagram och jag trodde hela tiden att de skulle vara versen för han skrev "First line of heartbreaker" och när de då var refrängen blev det liksom mesigt. Om jag gör upp en bild i mitt huvud och sen blir de inte så, då blir jag typ jätte arg och tycker att de är dåligt på något konstigt sätt.

Anywaayssss så hade jag fel om tiden, de va tydligen canada tid så sen kom ut 6 imorse i Sverige, då jag laddade ner den och typ tyckte den va lame första gången men sen blev den lite bättre och bättre för varje gång! :)

Vad tycker ni!






LILLA BÄÄÄÄS
Publicerat den

Idag har jag köpte lite smågrejer och typ bara slappat. (Notera att jag inte använde ordet "chilla". Känner mig som en vuxen) lol...och där försvann de.

Anywayssss, kl 09:00 idag så kommer nånting med Justin ut...Heartbreaker antagligen! Shiet, den ska ju komma ut 00:00 i Usa och jag antar att dem menar LA då för de är ju olika tidsskillnader i Usa så jag gissar att de blir kl 9 för oss då, wiiiee!

Nu har jag läst Fifty Shades of Grey boken från kl 9 till nu (12) VÄRLDENS BÄSTA BOK HIHIHI!

Fick med mig detta hem idag, ps hade ingen träning så var fett depp idah :(






FRUKOST
Publicerat den





NYA UGG'S
Publicerat den

Jag fick nya Ugg's i onsdags förresten, lite höst färger!






FREDAG & LÖRDAG
Publicerat den

Jag vet vad ni tänker och jag är ledsen att jag inte har bloggat!

I torsdags hade jag läxhjälp och de har varit mycket plugg den här veckan. Vill också påpeka att jag har gått pch blivit förkyld den här veckan, ont i halsen, och lite förkyld och sen kommer "that time of the mounth" om ni förstår.

I fredags sov jag över med Kicki på odenplan, de va jätttttte kåååsy! Min hals var helt förstörd på kvällen så vi drog till 7-eleven mitt i natten och köpte café cooler till mig, och 1 kg godis typ!

Idag har jag jobbat hela dagen. 10 timmar blev det, SHIT va trött jag är. Var hos min aldelles ega lilla stylist Rebecca och idag var det höst tema på schemat, så på med 8 olika höstiga outfits och ut i kylan (som faktiskt blivit varmare igen) åhh sommaren kom tillbaka!

Alla bilder från idag kommer snart upp här och på en annan hemsida som dom är för då, som jag ska länka sen!

Hoppas ni har haft en grym lördag, puss!







1 OKTOBER
Publicerat den

Då har vi kommit till den andra höst månaden och imorse när jag vaknade var jag förkyld, fffff!!!!! 

Förresten så var det en grym träning igår, är jätte glad, det blir bara roligare och roligare i Dragons, det blir också svårare och svårare men de går bra ändå!

Nya favvolåten + Work Bitch med Britney!