CHEERLEADERS & HEJARKLACKAR!
Publicerat den

Cheerleaders och Hejarklackar är HELT olika saker...Det finns hejarklackar som är Cheerleaders (eftersom det bara finns ett ord på engelska) och Sporten Cheerleading, STOR SKILLNAD!
 
De som är en hejarklack och dvs "Cheerleaders" på engelska är ett Cheerleading SKOL-LAG som hejar med Pompoms med high school dräkter och hejar och säger"Ge mig ett A" osv...
DET ÄR HEJARKLACK OCH DET ÄR INTE DEN CHEERLEADINGEN JAG HÅLLER PÅ MED!
Alla tror ju det beroende på fördomar och efter att ha sett massa filmer osv, men det är inte ens kopplat till vad sporten är för något...
 
Jag har ingenting emot den är typen av Cheerleading, om jag skulle gå i High School och det fanns ett skollag så skulle jag självklart gå med i det för en kul grej...MEN det är inte det som är sporten Cheerleading, det är det som vissa inte förstår, liksom vad skillnaden är...Det är en helt annan sak.

 
 

VAD SPORTEN CHEERLEADING ÄR...
 
Det är den jag håller på med, tränar 9 gånger i veckan, styrka, kondition och själva programet som vi tävlar med. Vi har inga pompoms och vi hejar inte på nåt annat lag. Det är VI som är laget och det har inget med min skola att göra. Det är alltså sporten Cheerleading, en av världens farligaste lagsporter där man tävlar med ett 2,5 minuters program i högt tempo och för att klara av detta måpste man trna upp musklerna, gymnastiken, dansen, byggen osv, vi gör inga pyramider där folk står på varandras axlar te.x... Vi är ingen hejarklack!
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna från http://youbetterwork.blogg.se/ och det är en jätte grym blogg som sporten Cheerleading, tips, bilder, nyheter, info om tryouts, hon fotar dessutom på alla lag på nästan alla tävlingar som DM, SM, EM, VM (Worlds) osv, grym! 
Hon går själv i Power i laget Eagles. Power är en Cheer förening i Stockholm! :D
 
SOM SAGT FINNS LÄNKEN TILL "TWINKLES DOKUMENTÄREN" HÄR NEDANFÖR, EN PERFEKT DOKUMENTÄR I EN TIMME OM HUR DET ÄR TT VARA 9-10 PR OCH VARA EN ALLSTAR CHEERLADER OCH GÅ I ETT ELITLAG!
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
http://vimeo.com/47791258
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



cheersisterss

heej, as najs blogg :D love cheer<3
kolla gärna våran cheerblogg, gco sabres och gctroops heroes går vi i :D <3 kraaaaam :D

Svar: Åh tack! Ja absolut <3
Olivia Theodora Alkin



URL: http://cheersisterss.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?